Szép estét !
Írtam egy útvonalat az oldalunkra de László atya terve nagyon tetszik valamelyik hétvégén megnézhetnénk egyet
Más: Zsolt az oldal nagyon pöpec köszönet érte !
Más:
A nyúl : Sajnálom hogy nem láttál még minket de ezen könnyen segíthetünk
Üdv mindenkinek! Aki akar reggeljen már mihamarabb hogy ne keljen már két fele ingázni. Nem lesz rossz az a web egész jól megcsinálta Zsolti már csak meg kell tölteni. Bocisok hajrá.
r.sanyi:Gyöngyösi vagyok én is Radnóti utcában lakom. (vasút állomás környéke). Így gyakorlatilag akkor akár mikor összefuthatunk. Még nagyon "emberek közé" nem megyek mert csak a cross sisakom van és elég idétlenül néz ki ezen a gépen. De már rajta vagyok a projecten.
anyúl:foltbenzinnel már próbáltam. Egy részét lehozta de van amivel nem boldogul
Üdv , látom bővül a sereg . Széles utat sok baleset mentes km-ert. Gumit akarnék cserélni, van valakinek kimondottan sportgumi fenn a gépén? Vagy tapasztalat, esetleg régebbről. Sokan esküsznek a vágott slick-re, de mivel nekünk nem 160 kg-os kempingünk van, a bocira nembiztos hogy jó a súlya miatt. Ja és a gyártó sem ajánlja közútra. Meg persze a közút NEM verseny pálya. Magyarul minden vélemény érdekel.
Mennyibe kerül egy szett? 2 pár /jobb bal első/
üdv: Tommy