Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Tsanyi!

Mennyibe kerül egy szett? 2 pár /jobb bal első/

üdv: Tommy
Nálam is brembo betét van piros. Start autónál pl.
Pl. nálam.....
Sziasztok! Olvastam valahol h, valaki vett brembo betétet a bociba.

Merre találtatok ilyet? Kéne nekem is.

Üdv az új arcoknak a klubban!

Jó gurulást!

Tommy
Rendben benézek majd lehet jövő héten.
Budapest Bank
Pontosan hol Hatvanban ? szívesen beszaladok hozzád. :D
Én Hatvanban dolgozom. Szívesen látlak egy kv-ra, ha bőgetve érkezel. :)
Nah az sem rossz!
Akkor vagyunk a környéken páran
Nem pont Gyöngyös, de nincs nagyon messze Bátonyterenye kb 50 km tőled.
Most már megy tökéletesen :)
Nekem se megy.
Ja nekem megy.
Nektek működik a gsx-f.com?
nálam nem megy az oldal
eladó boci alkatrészek hivj ha érdekel valami van még sok minden hozzá . tel :06309492804
Szép estét !
Írtam egy útvonalat az oldalunkra de László atya terve nagyon tetszik valamelyik hétvégén megnézhetnénk egyet
Más: Zsolt az oldal nagyon pöpec köszönet érte !
Más:
A nyúl : Sajnálom hogy nem láttál még minket de ezen könnyen segíthetünk
A kék Bocit én is sokat látom uglóban:-)))
De pirosat még nem láttam...
Üdv mindenkinek! Aki akar reggeljen már mihamarabb hogy ne keljen már két fele ingázni. Nem lesz rossz az a web egész jól megcsinálta Zsolti már csak meg kell tölteni. Bocisok hajrá.
Csatlakoznék
Regisztráltam én is, várom a visszajelzést.

Van 2 dunántúli túraútvonalam is, amiket már bemotoroztam, ha érdekel valakit, megszervezhetjük.

1: Ha Budapest felől nézem, akkor Martonvásár-Velence-Nadap-Lovasberény-Székesfehérvár-Várpalota-C
sopak-Tihany-rév

vagy

Várpalotáig ugyanaz, majd Hajmáskér, Gyulafirátót, Eplény, Zirc, majd a Bakonyon keresztül Bakonybélig.

Utóbbit javasolnám erősebben.
Jó ötlet, guruljunk egyet!
A kezdőknek való utat én is "lájkolom"!
Hali!

r.sanyi:Gyöngyösi vagyok én is Radnóti utcában lakom. (vasút állomás környéke). Így gyakorlatilag akkor akár mikor összefuthatunk. Még nagyon "emberek közé" nem megyek mert csak a cross sisakom van és elég idétlenül néz ki ezen a gépen. De már rajta vagyok a projecten.

anyúl:foltbenzinnel már próbáltam. Egy részét lehozta de van amivel nem boldogul

mesibaba:köszönöm, üdv neked is!
Üdv mindenkinek . Gumival kapcsolatban nincs sok tapasztalatom de talán ezzel is tudok segíteni http://www.ficsor.hu/gumi_feln...
Üdv , látom bővül a sereg . Széles utat sok baleset mentes km-ert. Gumit akarnék cserélni, van valakinek kimondottan sportgumi fenn a gépén? Vagy tapasztalat, esetleg régebbről. Sokan esküsznek a vágott slick-re, de mivel nekünk nem 160 kg-os kempingünk van, a bocira nembiztos hogy jó a súlya miatt. Ja és a gyártó sem ajánlja közútra. Meg persze a közút NEM verseny pálya. Magyarul minden vélemény érdekel.