Mivel tobben irtatok, hogy SPAM-nek erkezik meg az aktivalo e-mail, ezert kikapcsoltam. A regisztraciot jova kell hagyni egy adminnak (perpill nekem). Mivel gepkozelben vagyok sokat, igy gyorsan meglesz.
Dolgozom rajta hogy ne keruljon SPAM-ek koze a level. Addig is, ha valaki regel es nem aktivaltam volna, akkor e-mail-en / vagy itt szoljon es megcsinalom.
Turacelpontokkal kapcsolatban. Lesz az oldalba epitve egy tervezo (google maps).
Valamint lesz valamilyen megoldas kepek/dokumentumok feltoltesere is.
Köszönöm cápa3
Veszek akkor egy autós szettet két (h1/h7) égővel meg kicsit be is állítatom a lámpát mert nagyon az első kereket világítja és éjjel szinte semmit sem látok az útból..
Más :
Úgy látom igény az lenne a közös gurulásra nem kevés. Emberek ki merre szeretne menni, illetve ki tud valami szép utat ?
A http://gsx-f.com oldalon mindenki feltehetne egy útvonaltervet a Belföldi túrákhoz.
Este felteszek én is egy kezdőknek való kb 200 km-es utat
Feltétlenül másképpen! Egykerekezés minden lámpánál, gumi égetés, stb.Viccet félretéve laza gurulás, eszmecsere a vasakról és minden másról.Kezdő vagy nem kezdő, tök mindegy! A társaság a lényeg! Paks egy kicsit kiesik a vonzáskörzetből, de ha lesz boci tali, akkor én ott leszek!
Flame79: Mi az hogy kezdő ? Nem a ringre készülünk sima normál motorozás a bocikkal. Kis duma ez meg az, a lényeg hogy jól érezzük magunkat . Vagy van valaki aki másképpen gondolja?
Regeltem én is az oldalra épp a visszaigazolást várom
Sajna nagyon xar a munkabeosztásom de alkalomadtán szívesen gurulnék veletek én is ha nem kizáró ok hogy kezdő vagyok
Pest és környéke esetleg zugló valakinek közel esik ?
Viszonylag sokat látok errefelé egy kék bocis kollegát valaki magára ismer ?
Kérdés :
Xenon szettet szeretnék venni. Milyen izzó van egy 99-es darabban ? Olvastam olyat hogy h4 mindkettő és láttam h1 h7 felosztást is...
Köszönöm a válaszokat
regelnék én is az új oldalra,meg is tettem,csak épp megerősíteni nem tudom,mivel emailt nem kaptam,így belépni sem tudok....grrr....még a végén kimaradok...
Egyeztessünk és"ütközünk"!
Nekem van még két kollégám, aki BOCI tulaj !
Azonban a munkájukból adódóan (szép sárga kamion-piros felirattal)
velük nehezebb egyeztetni!Szelik Európa útjait!
Széles utat mindenkinek!
Mindenképp összehozzuk! Csak legyen már jó idő! Mióta nálam van a vas, folyton csepereg az eső. Mondjuk ma sem tudtam megállni, hogy ne menjek egy karikát. Amúgy is rámfér a gyakorlás.
Elvileg én is reggeltem a gsx-f.com-on Chico néven.
Elindult a GSX-F.com. Perpill nagyon kezdetleges formában. Aki kedvet érez, esetleg hajlandó energiát fektetni abba, hogy legyen egy tényleg jól használható forum bocisoknak, azokat várunk szeretettel: GSX-F
En Egerben lakom, szoktam gyongyos fele mocizni :) egyszer megneznem szivesen a vasat.
A weboldallal kapcs: Elegge vegyesek az erzesek :) latom hogy lenne ra erdeklodo, a kerdes az, hogy van-e ertelme meg1 forumra. Itt azert elegge osszerazodtak az emberek, az uj helyen viszont szepen szet lehetne bontani az egyes temakoroket. Minden esetre egy alap forum motort felrakok es elinditom az oldalt. Aztan meglatjuk mennyire van erdeklodes :)
Köszönöm az üdvözléseket! Már eléggé elszoktam az ilyen vasaktól, úgyhogy várom a jobb időt, hogy tudjak gyakorolni.
Máris két kérdéssel/kéréssel hozakodnék elő.
1. Magyar nyelvű használati/kezelési útmutatót tudna adni valaki? Digitalizálva vagy papíron is jó.
2. Volt pár matrica a gépen amit eltávolítottam. Az ezek helyén maradt ragasztófoltot szerintetek milyen oldószerrel lehetne leszedni ami a festéket nem hozza magával?
Mivel tobben irtatok, hogy SPAM-nek erkezik meg az aktivalo e-mail, ezert kikapcsoltam. A regisztraciot jova kell hagyni egy adminnak (perpill nekem). Mivel gepkozelben vagyok sokat, igy gyorsan meglesz.
Dolgozom rajta hogy ne keruljon SPAM-ek koze a level. Addig is, ha valaki regel es nem aktivaltam volna, akkor e-mail-en / vagy itt szoljon es megcsinalom.
Turacelpontokkal kapcsolatban. Lesz az oldalba epitve egy tervezo (google maps).
Valamint lesz valamilyen megoldas kepek/dokumentumok feltoltesere is.
Udv,
Zsolt
Veszek akkor egy autós szettet két (h1/h7) égővel meg kicsit be is állítatom a lámpát mert nagyon az első kereket világítja és éjjel szinte semmit sem látok az útból..
Más :
Úgy látom igény az lenne a közös gurulásra nem kevés. Emberek ki merre szeretne menni, illetve ki tud valami szép utat ?
A http://gsx-f.com oldalon mindenki feltehetne egy útvonaltervet a Belföldi túrákhoz.
Este felteszek én is egy kezdőknek való kb 200 km-es utat
Barátom ha nem dolgozom feltétlenül ott a helyem ez nem is lehet kérdéses és remélhetőleg mint mindenki én is hozok magammal még egy embert
YEEEEEEEE SPAM !
Nem hittem volna azt hogy valaha örülni fogok egy spamnek
Regeltem én is az oldalra épp a visszaigazolást várom
Sajna nagyon xar a munkabeosztásom de alkalomadtán szívesen gurulnék veletek én is ha nem kizáró ok hogy kezdő vagyok
Pest és környéke esetleg zugló valakinek közel esik ?
Viszonylag sokat látok errefelé egy kék bocis kollegát valaki magára ismer ?
Kérdés :
Xenon szettet szeretnék venni. Milyen izzó van egy 99-es darabban ? Olvastam olyat hogy h4 mindkettő és láttam h1 h7 felosztást is...
Köszönöm a válaszokat
Ui.: Köszönjük az oldalt kzsolt87
Foltbenzin lehozza az összes ilyen ragasztót, meg a rágógumit is..
Hátha egyszer
Egyeztessünk és"ütközünk"!
Nekem van még két kollégám, aki BOCI tulaj !
Azonban a munkájukból adódóan (szép sárga kamion-piros felirattal)
velük nehezebb egyeztetni!Szelik Európa útjait!
Széles utat mindenkinek!
Üdv:r.sanyi
Üdv a csapatban!
Pontosabban honnan vagy?(Heves megye!az már megvan )
Üdv:r.sanyi (Gyöngyös )
Mindenképp összehozzuk! Csak legyen már jó idő! Mióta nálam van a vas, folyton csepereg az eső. Mondjuk ma sem tudtam megállni, hogy ne menjek egy karikát. Amúgy is rámfér a gyakorlás.
Elvileg én is reggeltem a gsx-f.com-on Chico néven.
Üdv!
Elindult a GSX-F.com. Perpill nagyon kezdetleges formában. Aki kedvet érez, esetleg hajlandó energiát fektetni abba, hogy legyen egy tényleg jól használható forum bocisoknak, azokat várunk szeretettel:
GSX-F
Udv,
Zsolt
Gyöngyösről r.sanyi-t tudom!
Én hatvani vagyok szóval szomszédok vagyunk! Szoktam Gyöngyös felé gurulni, összefuthatnánk valamikor!
A találkozó engem is érdekel!
Grat a géphez, jól választottál!
Sok balesetmentest!
Üdv.
kisgombóc
Udv itt :)
En Egerben lakom, szoktam gyongyos fele mocizni :) egyszer megneznem szivesen a vasat.
A weboldallal kapcs: Elegge vegyesek az erzesek :) latom hogy lenne ra erdeklodo, a kerdes az, hogy van-e ertelme meg1 forumra. Itt azert elegge osszerazodtak az emberek, az uj helyen viszont szepen szet lehetne bontani az egyes temakoroket. Minden esetre egy alap forum motort felrakok es elinditom az oldalt. Aztan meglatjuk mennyire van erdeklodes :)
Szeles utat,
Zsolt
Köszönöm az üdvözléseket! Már eléggé elszoktam az ilyen vasaktól, úgyhogy várom a jobb időt, hogy tudjak gyakorolni.
Máris két kérdéssel/kéréssel hozakodnék elő.
1. Magyar nyelvű használati/kezelési útmutatót tudna adni valaki? Digitalizálva vagy papíron is jó.
2. Volt pár matrica a gépen amit eltávolítottam. Az ezek helyén maradt ragasztófoltot szerintetek milyen oldószerrel lehetne leszedni ami a festéket nem hozza magával?
Előre is köszi!
Üdv!