Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kész lett a lámpa kábelezés két H4 izzóhoz ,be relézve hogy a kapcsoló le ne égjen munkadíjjal 7000ft ért megcsinálták és most egyszerre működik a tompított is és a reflektor is mint a V-strom on..Az aszfaltot felszedi a fény,és ha még beteszem a xenonokat..
Illetve nem pent PÜ, mert nincs hová küldenem.

Úgy gondolom, hogy a Givi Monolock platnival együtt 10 000 pénzre gondolok. :)
Igen. Mennyit ér meg neked?

Ment PÜ.
lozl8@freemail.hu
Pont egy balos kellene igaz 600 asra de szerintem ugyan az :)
Megadod az e-mail címed? és ott folytatjuk

Öcsilaci köszi az infót :)
Szia. Nekem van egy balos, ha érdekel.
Tóth Gyulát keresd alkatrész ügyben, a fórumon.
Neki ha minden igaz van index búrája.
Sziasztok

Tudnátok segíteni hol találok első index búrát ?Milyen árban lehet kb ?
Szia, sikerült kitalálnod az árat a tartókonzolra? :D
Sziasztok!
Ha van kedve valakinek lejönni a Mátrába a mai nap egy kellemes délutáni motorozáshoz, az ne fogja vissza magát.
Valaki meg tudna adni a suzuki gsxf 750 es 93 as kiadasu hatso fektarcsa mereteit.
file://localhost/C:/Users/zsolt/Desktop/disc-de-frana-spate-suzuki-gsxf
-katana600-750-1000-sectorul-6_rev001.jpg
Ez az a fektercsa talal e a Gs-re?
file://localhost/C:/Users/zsolt/Desktop/disc-de-frana-spate-suz
uki-gsxf-katana600-750-1000-sectorul-6_rev001.jpg
Valaki tud nekem segiteni hogy egy Suzuki gsxf 600,750,1000 katana 1993 as evjaratu hatso fektarcsa talal a Suzuki Gs 500 E-re 1993 as evjaratura.
shadow1: doboz nincs hozzá sajnos. A platni givi monolock, nem tudom, hogy másmilyen dobozzal is kompatibilis-e, a konzol viszont szerintem többféle platnival is használható. Áron még nem gondolkodtam, holnapra kitalálom. :)
Sziasztok!

Nincs valakinek véletlenül eladó hátsó doboza konzollal GSX 750 F re?
Az állapot nem lényeges annyira inkább olcsó legyen.

ui: Nem tervez senki egy hosszabb túrát külföldre?
Szia!

Dobozod esetleg nincs hozzá? Csak Givi dobozt lehet rá feltenni?
Mennyibe kerülne?

Köszi.
üdv mindenkinek van egy elado suzuki gsx 1100 sem üzemképesen papirok nélkül az van ami a képen ha valakit érdekel hivjon 06309578725 vagy irjon vegeradam@citromail.hu ár 95000ft de cserebere is érd motor quad akár hibásat is beszámolok
Gurultam én is ma egy kicsit a bnőmmel az ő gépével
Találkoztam is pesten egy bocissal kicsit fájt is a szívem hogy az én bocim otthon pihen.

Többiek:
Itt kezdünk gyülekezni http://gsx-f.com/
Úgy látom mindenki gurul ki aki teheti. Alig van mozgás fent igaz én is csak benézek esténként. Széles utat mindenkinek.
Ez szép út volt és izgalmas, me ahogy látom defektet kaptál. Én pihengetek tegnap este grill parti volt műhelynél. Motorozgatok én is Dunaújvárostól, tök mindegy melyik irányba indulunk minden egyformára van.
Akkor iszogasd, meg mosogasd. Merre voltatok?
Ja, és Te?