Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Segond, szervezd csak a mókát.
Öregróka: Természetesen. http://www.sugomotor.hu/ Itt szerváltam a légterelőt, ma meg is jött rendben.

Van még egy másik cég, itt is érdemes körülnézni: http://www.agomotors.hu/websho... Nem csak Kawa cuccok vannak. Árulnak fokozatkijelzőket, talán jeladójuk is akad.
csak nem te is fokozatkijelzőt építesz?
Én is ezzel a gonddal küzdök
A kép amit linkeltél azt szerintem nem boci vagy nem tudom de a boci érzékelőjén egy körben vannak a réz pontok.
Én most csináltatnék de anyaghiány miatt megfeneklettem. Esetleg ha valaki tudna szerezni bakelitet (nem textil hanem az a régi amiben nincs semmi) vagy teflont akkor az jelezze már felém
László atya: ne "titkold" a bontó címét tedd közé mert én meg 2003-as GSX F 750- es hez keresek fokozat jeladót eddig eredmény nélkül. Esetleg ha valaki tudna segíteni valamilyen formában meg köszönném.
Sziasztok!

Bocimhoz keresek első index búrát fehér vagy füst színűt. 2003as a vas.
Tudna valaki segíteni, hol érdemes vennem?

Köszönöm előre is!

Üdv!
Amennyire tolonganak többiek, az lesz
Ha más nem, legfeljebb majd ketten fagyizunk... Fehérvárhoz egész közel lakom.
gyere el megcsinálom....baz megyébe...
Üdv . Kis segítséget kérnék, teló szimeringet kell cseréljek mert ereszt egy kicsit . Itt kerültem szarba, nem tudom milyen színű , szagú , méretű kell az enyémhez. 2003-as 600f . Sajna nekem a Balaton , Velencei-tó nagyon messze van .
Dunaújvárosban lakok, elérhető távolságban van mind2. Akko má 2en vagyunk. ok.
Természetesen! Velencei tó és Balcsi is "vonzáskörzetemben" van.
Hali gali! Bocis talit esetleg összehozni következő hosszú hétvégére? valamelyik nap? Volna kedvetek hozzá? Kis ismerkedés Balatonos, vagy Velencei tavas kis gurulás, beszélgetés?
Lászkó atya: Ezt a beírást mos lájkolnám és megosztanám, ha lehetne itt ilyet. De legalább megvan a cucc!
Sikerült szereznem légterelőt. Megvan a különbejáratú véleményem a márkakereskedések szervizeiről, fogalmuk nem volt, mit akarok. Egy bontót felhívtam, rögtön kérdezte, hogy jobbos, vagy balos kell? Mondtam, hogy balos. Van, küldjem a címet, postára adja. Pont. :) Erről ennyit.
Ez egy fekete színű légterelő, ami mindkét oldalidom belső felére van felszerelve, védi belül pl. az indexet és feltételezem, hogy a levegőt is a blokkra tereli. 1-1 ilyen légterelő van a jobb és a bal oldalon is, vagy a motor elé guggolva, a villa mellett benézve látható, vagy felülről a kormány mögött lenézve, az irányjelző-lámpatestek előtt fut végig, fentről lefelé, követve az oldalidom belső ívét. Nekem a menetirány szerinti balos hiányzik. A felfogatási pontok sértetlenek, vagyis nem letört, hanem valószínűleg egy szerviznél elfelejtették visszarakni.
Ez mi is pontosan?
boci ülés eladó vadi új huzattal tel 0630949284
Megint egy kérdés (úgy néz ki, minden nap lesz egy).
Hiányzik a gépről a baloldali légterelő, amely az oldalidom belső részére van felszerelve. tudtok esetleg ajánlani olyan üzletet, ahol érdemes vásárolni? Elkezdtem túrni a netet, de az eredmény - eddig - elszomorító.

Előre is nagyon köszi vagyok.
Persze!

Asszem mindenbe lehet:-))
http://www.agomotors.hu/
A barátom egy Honda Monkey-be akart és simán ment.
Kérdés, hogy minek ?
Az enyém is csattog, de nekem bejön:-))))
Helló lehet ebbe a motor fajtába fokozatjelzőt bele szerelni? :D
Telónként 1dl lett több
Most kipróbáltam kicsit jobb meg furább lett nem rossz szerintem csak meg kell szokni vagy nem tudom
Köszönöm az infókat. Azért zavart, mert nem tudtam az okát. Mondjuk így is bántja a fülem, de így legalább tudom, hogy nem hiba, vagy kárt okozó jelenség, ráérek orvosolni.
Cserélj olajat, ha nagyon zavar.
De nem okoz kárt.
Esetleg a következő olajcserénél más típusú olajat használj.
Nálam a kuplung szokott hidegen összeragadni az olajtól, hiába húzom be, ugrik egyet, ha amúgy egyesben van.
Bár már megszoktam, hogy mindig üresbe kapcsolom indításkor.

Hasonló ok van a csattanás miatt, az olajfilm nehezen törik meg a csúszócsapágynál, azaz mikor sebességben van akkor nem csúszik, mikor váltasz, akkor viszont már csúszni kellene, de összeragad.
Jellemzően bemelegedve megszűnik. Most viszont hideg van, és a bociban nincs termosztát, a hűtés állandó.