Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Nekem is tetszik a láncvédő. Én is szeretnék kérni 1-et!
A képek meg lemaradtak.
Hali! Az enyém a lánckenéstöl lett ilyen. Mol-ost használok , de lehet sokat fújok rá. Féktisztítóval alig jött le, igaz hideg is volt a garázsban.
Szerintem is ez lehet.
Szia hammerhead!

Szerintem a jelenség"természetes", a lánckenéstől van a"cucc" berakódva.
(szerintem, valami más anyagot kellene választanod a kenésre)
Javaslom, kérd ki t.sanyi tanácsát, Ő nagy mágus gsx-f fronton.(is)

Üdv:r.sanyi
Szia kisgombóc!

A múltkori e-mailedet megkaptam.(de, nem tudtam oda válaszolni)
Nekem is bejön a láncvédő jöhet 1db!
Elméletileg a hosszú hétvégén(ha az idő is engedi) a bocival legurulok melóba (körül nézek a birodalomban)és akkor összefuthatnánk!
A telefonszámomat tudod, dobj egy sms-t és egyeztessünk!
Köszi!

Ciaó!

Műszaki vizsgára készülök, levettem a sportdobot és a hátsó kereket. Nem túl hangos a dob, de biztos ami biztos, a gyárival viszem vizsgára illetve gumicsere is bejátszik.

A kerék kivétele után láttam meg, hogy a lengővilla lánc felőli belső oldala, illetve a kis lánckerék környékén a blokk valami hajmersztően dzsuvás. Szerintetek ez a lánckenésből adódó normális dolog, vagy lehet hogy valahol az első lánckerék körül folyik az olaj?
Gabissimo - Tettem fel képet!
djmakree - Eredetileg hosszabb volt, de úgy véltem nagyon közel ér a gumihoz, ezért levágtunk belőle ~20mm-t! Nekem a gyárival sem verte föl a lánc, pedig szoktam kenni!

Gyártatok egy párat és jelentkezem!
A szerelő srác azt mondta: Ne haragudj, szebben nem tudtam szétszedni...
Persze, lesz olajszűrő csere is, de csak a végén:-))
Jó hogy mire elküldtem a kérdést, már itt volt a válasz.
Ez csak az olajcsere, szűrőt nem is cseréltél? (az első képen még benne van)

Na de tényleg, mi volt a gond hogy ilyen mértékig szét kellett szedni? Mióta megláttam a képet, azon gondolkodom, milyen hibája lehet egy lég-olajos blokknak, amihez ennyire meg kell bontani? Dugó, gyűrű, hajtókar?
Nahh!

Köszönöm az együttérzést..

A dolog úgy kezdődött, hogy a boci egyes hengeréből mikor már megvettem is jött az olaj. De csak éppenhogy, ha sokat mentem vele kicsit olyan let az idom. Nem is zavart nagyon és nem is kellett utánatölteni olajat a ciklus alatt.
Az őszi leállás után aztán olyat csinált a boci, mint egy öregasszony! Foltot hagyott a garázs padlóján, szomorú jelét adva az elhatalmasodó inkontinenciának.
Szerelő, időpont, leesett a hó, elolvadt, fel lehetett hozni a garázsból, szerelő elvitte.
Az volt a mondás, hogy a hengerfej tömítést kell cserélni, de nincs baj a Suzukinál előfordul.
Mikor én a szerelőhöz értem, már vakarta a fejét, hogy nem a hengerfej, hanem a henger talpánál (?) jön az olaj szét kell bontani az egészet és az összes tömítést cserélni. Fasza. Összes tömítés 68 000..-
Aztán kiderült, hogy a szelepek sem zárnak jól és az egyes henger néha nem megy.. Fasza.. Szelepülés bizgerálás és jó ha szelepet nem kell bele venni.. Meg az is kiderült, hogy aki ezelőtt szerelte, az egy vadparaszt volt és a hengerfejben megszakított három csavart. Fasza..
A jó hír, hogy a dugók, a gyűrűk, meg a vezérműlánc rendben van
Most itt tart a történet. Boci darabokban és várja a tömítéseket...
A bankszámlám meg romokban
Nagyon szépen köszönöm!
Mesibaba!

Engedd meg, hogy"bocis" férfitársaim nevében:BOLDOG NŐNAPOT KÍVÁNJAK NEKED!
És természetesen minden Nő motoros társunknak!
További szép napot mindenkinek!

Helló Srácok, örömmel jelentem, hogy megalakult a WIMA Hungary és idén is, mint minden évben lesz egy nemzetközi összejövetel, ahova ha jönni szeretnétek, csupán eg ylányt,asszonyt kell beszerveznetek Íme az ausztriai túra leírása
Nyuszika: az olajcsere nem azt jelenti, hogy az olaj marad és a motor cseréled körülötte!

csak vicc volt
Amúgy mi a túróért kellett ennyire szétbontanod?
Igen,attól függetlenül,hogy a Boci felett eljárt az idő, még mindig jó formája van, szerintem.
De már csak a múlt, a Tesóm hajtja. Én a színessel vagyok.
A kettő együtt, mindkettő külön-külön, és mivel nekem a Boci jön be jobban,ezért a Boci önmagában is szép! :D
Őszinte részvétem! Én csak szelephézagot állítottam, de ahhoz is szét kellett szedni a vén kurva istent is! A képek láttán a szelephézag állításom eltörpül! Jézus ereje!
Melyik?
Fú, hát ezt a motort jól szétkaptad...hát mi lett szegénykémnek a baja, hogy nagyműtétet kellett rajta végezni?
Nekem idén így sikerült az olajcsere..
Én is így tettem. Már ami a választást illeti. És úgy látom,nem fogom megbánni.