Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali.Enyémen Bódis dob van.Ha gondolod adatlapomon van róla videó.
Sziasztok!

1. Alapvetően a triovál és az ovál kipufogók között csak esztétikai különbség van?
2. Mit jelent a Carbon és titánium készítésű dob? Van jelentősége, hogy mondjuk nem rozsdamentes vagy az is abból az anyagból készült alapjában véve? Csak be van vonva? Magyarázza el nekem vki légyszíves!

Köszönöm előre is!
Oké!

Nézem! Köszi szépen!
Szia,

Adatlapomon van rola video.

Itt vettem:

Raptordob.hu

Gyors es korrekt volt, kb 4-5 nap alatt mar nalam volt.

Udv,
Zsolt
Hali!

Igen érdekel! Hol tudom megnézni? Hol vetted?
Szia!

Szintén raptor van nekem is :) raktam fel rola elotte / utana videot ha erdekel. Van hozza sip is, de nelkule szep a hangja :)

Udv,
Zsolt
Helló, rég voltam, BÚÉK mindenkinek!
Nekem is Xenon van benne, saját beszerelés. Ha a lámpa normálisan be van állítva (Haynes manuálban benne van, kérésre leírom a beállítást), akkor senkit nem vakít (a többi kocsi-motor is csak akkor vakít, ha szarul van beállítva).
Viszont olvastam, hogy az olyan búrákba, mint például a miénk is, vagyis hogy nem projektoros, hanem sima tükrös fényvisszaverős felépítésű, H7R elnevezésű izzót kell hozzá venni, ami (ahogy én tudom) valahogy úgy torzítja a fényt, hogy jó legyen.
Szia! Nekem Raptor dobom van jól muzsikál vele. Bár lehetne hangosabb is, de majd 200nál kiég és hangolódik
BUÉK! Sziasztok!

Van vkinek ötlete, honnan lehetne vmi jó dobot venni Bocira? Köszi!
Sziasztok.Kicsit korai a kérdés de tervezi valaki innen a fórumról hogy megy majd a március 15-ei motorozz.hu-s évadnyitóra?
Sziasztok!
Újévi akcióinkban a legújabb DID láncok, láncszettek, Brembo fékbetétek, K&N légszűrők, és még sok egyéb termék szinte tavalyi áron!
Pl. 750 bocihoz DID 530VX X-gyűrűs láncszett 32.500Ft.
Érdeklődni: http://www.motoralkatresz.eu
Oksi, koszi! legalabb mar eltudok indulni :D
Hát valami ilyesmi van rajta kis led, ami jelzi, ha feltöltött. Azt hiszem 1 Amperes....
:) az jo ar lenne. tipust/kepet tudnal adni?

Koszi!

Udv,
Zsolt
Nekem most szerzett a párom egy csepptöltőt, 4 ezer pénz
Buék mindenkinek!
Sziasztok,

Gondolkodom egy akkutolto beszerzesen, tudnatok segiteni hogy mire kell figyelni? Illetve hol lehet kapni jo aron?

Udv,
Zsolt
Boldogat mindenkinek!
Tankod üres sose legyen
Új gumira mindig teljen
Száraz időt, széles utat
Mérföldeket, kanyarokat…
Angyalt a ki vigyáz terád,
Legyen veled sok jó barát,
Így kívánok nektek
Kilométerekben gazdag,
Boldog Új Évet!
BUÉK mindenkinek. Az én esztendőm jól kezdődött, kb 30km-ert kerültem, igaz melegem nem volt.
BUÉK bocisok!
BUEK mindenkinek :)
Sziasztok Gyerekik!
Boldog Új Évet kívánok Nektek!
Sziasztok!

B.U.É.K. MINDENKINEK!

Üdv:S;
Mindet le lehet légteleníteni fentről is....és alulról is eszközzel.....