Szia Gyula !
Köszönöm a Boci hátsó lábtartót ! Küldd , hogy hová menjen az ára és mennyi a postaköltség !
turaforest2008@gmail.com
Üdvözlettel : Forestman
Fogyasztás: Nyár elején 200 km es túrákon volt egy kétszer 5.1 és 5.3...aztán kezdtem összeszokni a motorral,utas nélkül,egyedül,gyakran 160 170 180 körül,előzgetés stb...és simán 6 6,5 között eszik mindig...valamitől mennie kell
Olvastam hogy sokan boncolgatták már a gáz markolat rezonancia témát. Nekem kifejezetten a markolattal együtt az első fék kar is rezonál 4000-res fordulatszám felett de még 8000nél is lehet érezni.
Tudnátok segíteni h mégis hol kellene elindulni a probléma megoldásában ha nem típus hiba esetleg, vagy vki talált megoldást rá....
Előre is kösz...
Szia Mesi! Szerintem is szépek! Mi tavaly voltunk (De máskor is) a Tátrában és rajzoltam én is egy három napos túrát arra a környékre, csak egyelőre még nem volt időm elhinteni a tisztelt nagyérdemű körében! Abban is szerepel egy kis Magas-Tátra kerülgetés!
Az én Bocim is kb. ugyanennyit megy el egy tankkal az utána lévő tartalékra kapcsolást már nem annyira teszteltem, nehogy tolni kelljen a kútig
Kiszámoltam az angliai túrám fogyasztását is, átlag 5,5 liter, felpakolva a 3 táskával, a maximum sebességem 140-150 km egy-egy előzésnél. De inkább csak 120-130-at mentem és így is az esővédő szétszakadt rajta,maga a táska az bírja!
Szívesen!
Nincs rajtuk gumialátét, szinte az összes idomcsavaron nincs, talán a plexinél van kettőn....
Amúgy az enyém 2005-ös évjáratú, de szerinte nincs különbség a hasidom felfogatásában.
Múlt héten voltam Zakopane - ban, ami Bp - től 322 km.
Budafoki úti Lukoil - nál telenyomtam a bocit, majd legközelebb Zakopane - ban tankoltam ahol 16,3 L ment bele.
16,3 / 322 = 0,050 X 100 = 5 L
Tehát kerek 5 lityót evett 100 - on, 2 személlyel, megpakolva, túratempóban.
(Érdemes errefelé kerülni egyet, szép hely, jók az utak, és relative olcsó) Akit érdekel: https://picasaweb.google.com/a...
A hasidomot oldalanként 6db 5-ös, 1 db 6-os távtartós lencsefejű imbusz fogja + van egy kiegészítő műanyag alul amihez még kell egy lencsefejű lemezcsavar.... talán 4-es, de ezt nem tudom pontosan.
Tehát 12 db 5-ös, 2 db 6-os távtartós /amilyen az oldalidomot fogja a végénél(aksinál)/ + a 2 lemezcsavar
Sziasztok! Most vennék új idomcsavarokat GSXF-hez (2001), tudja vki, milyen csavarok fogják a hasidomot gyárilag? Van rajta váll, vagy csak egy sima lencsefejű 5-ös imbuszcsavar? Az enyémen nem volt.
Hellóka!
Az enyém 2007 07 27.-eiforg.helyezett,de 45.000-kmt elkerülte.
Szeretem!
Nem kanyarmotor, de a z6-os Interakt-tal lehet borítani.
Kényelmes elöl-hátul,igaz kicsit "hasalós".
Lámpa: a gyári az kaka, de tegyél be xenongázzal töltött izzót.
Melegben bírja ,nincs hibalehetőség---ventillátor,hűtővíz,stb.
Erős, ugrik,és tekintélyparancsoló!-Főle feketében.
Az oldaltámasz határoló pontját tovább kell köszörülni, és jobb lesz.
Nekem kétszer eldőlt ez miatt.
GSXF-szabály!:Mindig sebességben hagyni---1.-s seb.-ben pl.
Köszönöm a Boci hátsó lábtartót ! Küldd , hogy hová menjen az ára és mennyi a postaköltség !
turaforest2008@gmail.com
Üdvözlettel : Forestman
Olvastam hogy sokan boncolgatták már a gáz markolat rezonancia témát. Nekem kifejezetten a markolattal együtt az első fék kar is rezonál 4000-res fordulatszám felett de még 8000nél is lehet érezni.
Tudnátok segíteni h mégis hol kellene elindulni a probléma megoldásában ha nem típus hiba esetleg, vagy vki talált megoldást rá....
Előre is kösz...
http://www.vatera.hu/listings/...
Te figyi ehez a picassa webalbumhoz le kell valamit tölteni, hogy működik?
Kiszámoltam az angliai túrám fogyasztását is, átlag 5,5 liter, felpakolva a 3 táskával, a maximum sebességem 140-150 km egy-egy előzésnél. De inkább csak 120-130-at mentem és így is az esővédő szétszakadt rajta,maga a táska az bírja!
http://www.vatera.hu/listings/...
Nincs rajtuk gumialátét, szinte az összes idomcsavaron nincs, talán a plexinél van kettőn....
Amúgy az enyém 2005-ös évjáratú, de szerinte nincs különbség a hasidom felfogatásában.
Múlt héten voltam Zakopane - ban, ami Bp - től 322 km.
Budafoki úti Lukoil - nál telenyomtam a bocit, majd legközelebb Zakopane - ban tankoltam ahol 16,3 L ment bele.
16,3 / 322 = 0,050 X 100 = 5 L
Tehát kerek 5 lityót evett 100 - on, 2 személlyel, megpakolva, túratempóban.
(Érdemes errefelé kerülni egyet, szép hely, jók az utak, és relative olcsó) Akit érdekel:
https://picasaweb.google.com/a...
Engem is erdekel ki mennyire eteti a bocit :D
Tehát 12 db 5-ös, 2 db 6-os távtartós /amilyen az oldalidomot fogja a végénél(aksinál)/ + a 2 lemezcsavar
Az enyém 2007 07 27.-eiforg.helyezett,de 45.000-kmt elkerülte.
Szeretem!
Nem kanyarmotor, de a z6-os Interakt-tal lehet borítani.
Kényelmes elöl-hátul,igaz kicsit "hasalós".
Lámpa: a gyári az kaka, de tegyél be xenongázzal töltött izzót.
Melegben bírja ,nincs hibalehetőség---ventillátor,hűtővíz,stb.
Erős, ugrik,és tekintélyparancsoló!-Főle feketében.
Az oldaltámasz határoló pontját tovább kell köszörülni, és jobb lesz.
Nekem kétszer eldőlt ez miatt.
GSXF-szabály!:Mindig sebességben hagyni---1.-s seb.-ben pl.