Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vannak olyan fékrendszerek, amelyeket alulról kell feltölteni. A csavarra ráhúzol egy gumicsövet és nagyobb fecskendővel vagy flakonnal nyomatod a folyadékot alulról felfelé.

Nem lehet hogy ez is ilyen?
honda cbr600 f3 cbr600 f4 25kw-os papirokkal ,suzuki gsxf 600 98as-evjáratu 25kw-os papikkal. német papirokkal vázak forgalomba helyezhetöen eladók tel 06309492804
Hátsó fék légtelenítéssel szívok.
Kicseréltem a fékcsövet, újratöltöttem a folyadékot, de nem akar levegőtlenedni.
Pumpálom - nyitom-zárom a szelepet - ahogy a nagykönyvben megvan írva. A szelepen folyik a folyadék, buborék sehol, viszont mégis levegős.
Főfékhenger van a legmagasabb ponton - munkahenger a legalacsonyabb, a buborék belül a főfékhenger felé fog menni - pont a másik irányba. Már 2-3 dl folyadékot átszivattyúztam a rendszeren - a tököm tele van vele...
Gondoltam kiszedem és fejre fordítva talán eljut a levegő a végébe - de nem lehet egyben kiszedni a féket, csak darabokban.
Mi ennek a trükkje?
Szia! Bubis ill. duplabubis plexi van bocira? Füstös színbe? És ha igen mennyiért?
15 ezer a plexi és a tükrök
Kellemes karácsonyi ünnepeket mindenkinek.
Boldog Karácsonyt minden boci tulajnak!
Boldog Békés Karácsonyt Kívánok mindenkinek
Halihó!
Boldog Karácsonyt midenkinek!
Békés Boldog Karácsonyt nektek is!
"Karácsony van, jó kajával megtömve a hasam, kimegyek a garázsba, megnézem a vasam!
Csorgatom a nyálam, elmennék egy körre, bánatomban gyorsan rámegyek egy sörre!
Kurvára várom már a nyarat, kínomban zabálok még egy kis halat.
Ezt így addig-addig csinálom, míg az egészet sugárban kihányom!
Azt mondom én Neked "motoros" Barátom, motorozás nélkül szart sem ér a Karácsony!"

Kellemes ünnepeket mindenkinek!

(Mesike után szabadon! Loptam! )
Békés, Boldog Karácsonyt kívánok minden boci tulajnak, és kedvesének!
Szia. plexi két tükör mi pénz?
gsxf alkatrészek eladók:tel 06309492804
Hehe! Én ugyan nem vagyok paksi, csak a bocim az:-) Csatlakozhatok?:_DDDD
Sziasztok. elsö féktárcsa milyen sülyesztet v sima és mi pénz vagy tura plexi
53000 km van benne
2001 évjárat sokminden van kérdezz mi kellene.
Mikori évjárat? Mennyi km van blokkba? És milyen alkatrészei?
suzuki gsxf 750 f bontott alkatrészei eladók. komplett blokk 50ezerforint. tel 06309492804
Azt én is nézegettem. Motorozni én is szeretek, DL 1000esem volt azt 60ezer km-rel adtam el. Sokat ment ő is! Dehát azért van hogy használjuk. Majd ha már nem fogom tudni akkor vagy leállítom vagy eladom! De azért teszek róla hogy ne legyenek ilyen gondok.
Bikerworldot én is nézegettem,de onnan csak túraplexit rendeltem.
Én nem igazán értek hozzá,én csak motorozni szeretek