Azt hittem magad szereled! Me én nem viszem szerelőhöz nekem szakmám, csak kiváncsilettem volna te hol veszel alkatrészt hozzá. megvannak kapcsolataim Pesten, csak érdeklődés szintjén mert ugye volt ez a biker-world.hu csak vége lett. Ezért kérdeztem hátha van másmilyen is.
Huhh,passz,én itt pakson szoktam elvinni egy szerelőhöz,de itt csak olajcsere meg ilyeneket csinál.Szerencsére alkatrészt még nem kellett rendelnem hozzá.
5. bekezdés. Autóról van benne szó, de ugyanúgy vonatkozik a motorra is.
Szóval szabványjellel kell rendelkeznie plusz a fényszóró mosós és az AUTOMATA magasságállító.
www.biker-world.hu ez az oldal megszünt? Megnyitom és azt írja ki, hogy usernet.hu, Nah lényeg, hogy bocimhoz kéne pár cuccos. :) ill. árajánlat mi mennyi hozzá.
Most hogy ősszel vettem egy bocit, erre mindenki eladja ill. lecseréli? Hát hogy fogok mint új bocis veletek gurulni? Vagy azért nem hal ki ez az ág? Már csak azért kérdezem mert nagyon kevesen írtok befele.
Én is régen jártam itt a fórumon, illetve régen kommunikáltunk.
A munkanélküliségedről, ha gondolod válthatunk pár szót.A Bánki túra óta nem találkoztunk.
Én Hatvanban dolgozom, a "sárga kamionok-piros felirattal"fuvarozó cégnél.
Elképzelhető, hogy tudok segíteni.
A telefonszámomat megtalálod az adatlapomon.Csütörtökig itthon vagyok, ha gondolod csörgess meg.
ui:bocit nézeget egy barátom, természetesen mondom neki a tédet!
Sajnálom,. Gabissimo, hogy eladtad,jó gép a mienk!
Más.
Nem találom a GSXF.HU-t.
Talán megszünt az oldal?
Te is tag voltál, mint én.
Csak én más néven voltam reggelve.
Még lehet motorozni, erre jó az idő!
Szóval szabványjellel kell rendelkeznie plusz a fényszóró mosós és az AUTOMATA magasságállító.
Én is boci tulaj lettem.
13 év után eladtam sokat látott SRX 6-osomat, és egy 2002-es GSX 750 F került a helyére.
Nem pont ilyet akartam, de belefutottam egy alkalmi vételbe és nem bírtam otthagyni, remélem jól járok vele.
Ugyanannyi Boci marad Magyarországon akivel együttgurulhatsz.
Viszont a benzin egyre drágább lesz
Én is régen jártam itt a fórumon, illetve régen kommunikáltunk.
A munkanélküliségedről, ha gondolod válthatunk pár szót.A Bánki túra óta nem találkoztunk.
Én Hatvanban dolgozom, a "sárga kamionok-piros felirattal"fuvarozó cégnél.
Elképzelhető, hogy tudok segíteni.
A telefonszámomat megtalálod az adatlapomon.Csütörtökig itthon vagyok, ha gondolod csörgess meg.
ui:bocit nézeget egy barátom, természetesen mondom neki a tédet!
Vigyázz magadra!
Üdv:Sanyi
Más.
Nem találom a GSXF.HU-t.
Talán megszünt az oldal?
Te is tag voltál, mint én.
Csak én más néven voltam reggelve.
Még lehet motorozni, erre jó az idő!