Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt hittem magad szereled! Me én nem viszem szerelőhöz nekem szakmám, csak kiváncsilettem volna te hol veszel alkatrészt hozzá. megvannak kapcsolataim Pesten, csak érdeklődés szintjén mert ugye volt ez a biker-world.hu csak vége lett. Ezért kérdeztem hátha van másmilyen is.
Huhh,passz,én itt pakson szoktam elvinni egy szerelőhöz,de itt csak olajcsere meg ilyeneket csinál.Szerencsére alkatrészt még nem kellett rendelnem hozzá.
Akkor nem idegeskedek. Remélem nem lesz nagy gond vele. Esetleg ha szeretnék rendelni hozzá alkatrészt hol tegyem meg? Te mit ajánlasz?
Kuplunggal nem volt gond.Vezérműlánc csere sem volt még.
Kuplungra gondolok, vezérműláncre, mert nekem is 2004esem van ősszel vettem, 40ezer km van benne.
Komolyabb hibája nem volt eddig.
5. bekezdés. Autóról van benne szó, de ugyanúgy vonatkozik a motorra is.
Szóval szabványjellel kell rendelkeznie plusz a fényszóró mosós és az AUTOMATA magasságállító.
Abbahagyta úgy tudom...
www.biker-world.hu ez az oldal megszünt? Megnyitom és azt írja ki, hogy usernet.hu, Nah lényeg, hogy bocimhoz kéne pár cuccos. :) ill. árajánlat mi mennyi hozzá.
Nyolcvanezer? km? az nem semmi és milyen hibái voltak 80ezer alatt, ill. mikor mit cseréltél rajta?
Nem kell rábeszélni
2004-es és 80000 kilométer van benne
Pakson mi képviseljük Geggencsel a bocit, nincs több azt hiszem! Rábeszélem gegget,ha tele a hócipője a melóval menjünk el a Mcdonalds-ba tavasszal.
Neked mikori gépsárkányod mennyi km van benne?
Így van.
Már kezdek megnyugodni. Csak olyan csend is van szobába, azt nem ám még a végén kihal! Te még közel is laksz hozzám, cirka 40 km.
Azért nem mindenki adja el
Köszönöm!
Hát akkor egyedüli női boci tulajként, engedd meg, hogy üdvözöljelek!
Üdv!

Én is boci tulaj lettem.
13 év után eladtam sokat látott SRX 6-osomat, és egy 2002-es GSX 750 F került a helyére.

Nem pont ilyet akartam, de belefutottam egy alkalmi vételbe és nem bírtam otthagyni, remélem jól járok vele.
Boci nem vész el, csak tulajdonos vált.
Ugyanannyi Boci marad Magyarországon akivel együttgurulhatsz.
Viszont a benzin egyre drágább lesz
Most hogy ősszel vettem egy bocit, erre mindenki eladja ill. lecseréli? Hát hogy fogok mint új bocis veletek gurulni? Vagy azért nem hal ki ez az ág? Már csak azért kérdezem mert nagyon kevesen írtok befele.
Sziasztok. látom mindenki árulja a bociát. énis csak nagyobbra váltok. utoljára az üvegtigrisnél taliztunk.
Szia Gabissimo!

Én is régen jártam itt a fórumon, illetve régen kommunikáltunk.
A munkanélküliségedről, ha gondolod válthatunk pár szót.A Bánki túra óta nem találkoztunk.
Én Hatvanban dolgozom, a "sárga kamionok-piros felirattal"fuvarozó cégnél.
Elképzelhető, hogy tudok segíteni.

A telefonszámomat megtalálod az adatlapomon.Csütörtökig itthon vagyok, ha gondolod csörgess meg.
ui:bocit nézeget egy barátom, természetesen mondom neki a tédet!

Vigyázz magadra!

Üdv:Sanyi
Sajnálom,. Gabissimo, hogy eladtad,jó gép a mienk!
Más.
Nem találom a GSXF.HU-t.
Talán megszünt az oldal?
Te is tag voltál, mint én.
Csak én más néven voltam reggelve.
Még lehet motorozni, erre jó az idő!