Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Sajnos már rég voltam köztetek... Június óta nem sikerült munkát találnom, így olyan helyzetbe kerültem, hogy el kell adnom a motoromat...
Ha tudtok valakit, akinek kell, akkor legyetek szívesek ajánljátok neki!
Suzuki GSX750F

Köszönettel,

Gábor
Szia! Köszönöm de egyenlőre marad gyári fehér izzó elöl, most decemberbe megérkezik féknyergekbe új karmantyú provédővel, és előre a fehér indexek, azt beépítem meg még tavassza gyertya olaj olajszűrő légszűrő csere. Azt most egyenlére marad így, majd meglátom hogy szuperál, még csak 1300 km-t raktam bele. Nem rég vettem.
Amúgy valamelyik Fastride magazinban azt olvastam az "Ügyvéd válaszol" (vagy milyen) rovatban, hogy nem kötelező az E betű megléte
Na ez kemény, nem mondom, hogy odavagyok a rózsaszínért...., sőőőőt! De ez tetszik!
Nekem is az van, idestova 2 éve a bocin és az előzőben is az volt. Soha se otthon , se itt Berlinben nem szóltak még miatta és tudok is NEked szerezni ha kell!
eladó cuccok. tel06309492804
A net-en találtam a képet. Szerintem a csajok megvadulnának érte! :)
Sziasztok!
2002-es bocihoz valaki tud oldalsó doboztartó konzolt?
visszakaphattad....mert senki nem tudja ebben az országban mi a dolga,mástól várja a megoldást,önállóan dönteni senki nem mer,ez az "átkos" 40 év hozománya és addig mindent meg lehet csinálni,többek között ezért van olyan sok meggazdagodott fővállalkozó. ennyi.

én vizsgáztatok is (motort nem, de arra is ugyan azok a szabályok érvényesek).

és ha hiszed,ha nem a 90-es törvényben benne van, ugyanis nem változtatnak csak bővítik amíg lehet.

96. Dízelmotoros mezőgazdasági vontatók légszennyezése
97. Riasztószerkezetek
98. Gázkisülésű izzólámpás fényszórók
99. Gázkisülésű izzólámpa
100. Akkumulátormeghajtású elektromos járművek

+ itt veszprémben az ügyfeleink közül már 3 autót vontak ki a forgalomból xenon miatt, ők sem alakították át az autójukat csak beletették az izzót....+100000 ft büntetés engedély nélküli átalakítás miatt. lehet próbálkozni.... csak nem érdemes.
Megjegyzem nekem kb 3 éve van bent a xenon szett és azóta jópárszor megállított a rendőr de még nem szólt miatta egyszer sem.
Nekem még a Full Gas-nál tették bele,kb 30 ezer volt.Rendőr még nem szólt érte.
Fémfékcső szettet honnan tudok bocimra? nektek van?
az uv bevonat igaz.az átalakitáson mint tevékenységen van a hangsúly...
xenon izzót......1990 es rendeletből....hol volt akkor xenon?átrágtam magam rajta sőt vissza is kaptam egy forgalmit..ennek okán amit irtam..valós.
Értem. Akkor marad gyári izzó.
más a lencse kiképzése,ha megnézel egy H4-7 izzót meg egy ugyan olyan foglalatú xenon izzót akkor látod, hogy más a méretük (a xenon hosszabb), tehát nem arra tervezett lámpatestbe helyezve máshová kerül az izzó (mélyebbre) -ezért (is) vakitnak.
Plusz a xenonos lámpatest foncsoroknak-búráknak UV álló bevonatuk van, hogy ne mattuljanak-öregedjenek-repedezzenek meg olyan hamar.
Karaj! Tehát akkor Xenin izzó beépítését bűntetik. Meg csak olyan lámpatestbe lehet építeni amin rajta vannak ezek a jelzések, gondolom a nagyobb hőfok tűrése érdekében.
Xenon izzót csakis az ilyen fényforrás számára kialakított világítótestbe szabad építeni. Ezt a közúti járművek forgalomba helyezésének és forgalomban tartásának műszaki feltételeiről szóló 6/1990 (IV. 12.) KöHÉM rendelet szabályozza.
A szabványos gázkisülő izzók csakis DCR, DC, DR stb. jelölésű fényszórókba (lámpatestekbe) szerelhetők. Tehát mit írtál nem igaz.
nem tud büntetni érte a rendőr ha a gyárival megegyező foglalatú xenon izzót raktok bele..tehát h7 es helyére h7 stb stb....mivel az E jelölésű lámpabúrához illetve foncsorhoz nem nyultok igy az "átalakitás" fogalma sem valósul meg.
Rendőr nem bántott még? mennyibe került? Hol vetted?
Nekem is xenon van benne.
2004es modell az enyém, gyári lámpákkal, jól világit csak a tompított jobbra levilágít árokba, távolsági pedig balra felezővonalra, amúgy, van ereje, ha jól lenne beállítva, de az izzók is ferdén vannak benne a foglalat picit ferde, ezen lehet állítani valamelyest a tekerőivel?
Nekem xenon van rajta, de irtózatosan .urva jó! Itt a fórumon panaszkodtak már a gyárira, hogy halovány. Meg vagyok vele elégedve.
Xenont bocira? Vélemény?
Még mindig az! Családtag!