Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs elrakva motorkám, 2-3 hetente beindítom meg járok vele!
gyári mint az enyim vót
Sziasztok!
topik off
Került hozzám egy 2002 es Gsx 750f.Kb makulátlan,belekötni nem lehet.Nem javított nem fényezett,teljesen gyári és karcmentes.Volt gazdája!Új láncszett új féktárcsa és fékbetét feszül rajta,gumik 90%-osak.Kicsit körbenéztem az árakat és mivel nem tartogatni akarom hanem eladni ezért 599.000.-ft született meg az agyamban....de 598ért is odaadom.Amik ilyen áron mennek azok leginkább meghullott javított bocik,de ezen hiba nincs.40000km van benne bár én azt mondanám ránézésre,hogy kb 6000.Nem fényezem tovább,itt van pár kép róla,ha valakit érdekel a zx6rr topikban utolér.
on
Üdv kedves motoros társak.
Egy nagy kérdéssel fordulnék hozzátok. Motor csere előtt állok éppen.
A kiszemelt példán egy Suzuki Gsx 1100 f (1991).
Aki ismeri ezt a típust tudna nekem mondani róla néhány jó illetve (rossz) tapasztalatot?
Külsőre tetszik nagyon a motor, csak sajnos nem ismerem ezt a típust, ezért kéne a segítség.
Előre is köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Ugy tunik :D

Elraktátok már a bocikat?
Hali!
Lefagytunk?
nekem van jobbos idomom ha kell hivj fel 06309492804
Sziasztok.
Szükségem lenne deklifedélre (mindkettőre), jobbos idomra és a baloldalon egy alsó idomra és gsxf feliratra is. Motorom 2003-as évjárat. Előre is köszönöm.
Szia!
A burkolat alján lévő banán alakú idom kellene, ha van!

Üdv minden bocisnak! Bár most regisztráltam, régóta olvasgatok itt. A sajátom 2001-es fekete 750-es immár 6éve.
Vagány!
Helló! Látom neked is szürke a bocid. Szerintem a füstszínű búra is jól állna neki.
Fehér búrás irányjelző kellene előre ha esetleg volna valahol elfkevőbe. Kadmiunsárga van elöl és fehérrel mutatósabb lenne, szerintem. Amúgy egybe van gép. Meg bubis plexi,mert ez a gyári elég kárcsú.
suzuki gsxf 750f 2001 evjáratu bontott alkatrészei eladók . tel 06309492804
Sziasztok! Mé van itt ilyen csend?
Sziasztok !
Ha van valakinek kép, vagy link átalakított bociról ,kkérem küldje el nekem is !
Köszönöm !
köszönöm! hál istennek most már minden rendben.
Gratulálok!
Nem olyan vészes az! :)
Azt akartam írni, hogy, hogy az elején vigyázni kell, hogy ha nagyon el van állítódva a szinkron, az olajat beszippanthatja!
Üdv! Na örömmel jelentem sikerült a vizsga.
Hát volt hogy beszippantotta a csőböl az anyagot mikor még nagy volt az eltérés meg híg anyaggal próbáltam elösször. Amúgy köszönöm a biztatást és írok majd!
Örülök, hogy sikerült rendbe rakni a motort. A szinkronnal könnyen boldogultál?
A vizsgán ne idegeskedj, nyugodt legyél és odafigyelj.
Egy nagy kalappal, és írj, hogy sikerült a vizsga!
Üdv emgyé és mindenki! Na vannak fejlemények a kis 400-assal. ma végre egy alapos karbipucolás keverékcsavar beálítás és szinkron hejrehozta a kicsikét. Nagyon szépen szól és egyenletesen jár, veszi a fordulatot és ejti is faszán. Most már csak a holnapi városi vizsgán legyek túl. Elég volt 8 év A1-es. köszönöm az építőjellegü hozzászólásokat.
Van pár jó cuccuk, van belőle néhány........
A linket elmentettem... Sosem lehet tudni....
itt
Ez az és it az ár.....: link