Tavasszal vettem egy Suzuki GN 125-öt,eddig nem motoroztam, ideális tanuló motor ! Azt gondoltam, hogy lépésről lépésre, 125;400;majd ez után valami nagyobb! De nem lesz pénzem, hogy ezt végigjárjam, ezt beláttam! Elkezdtem nézegetni 600, és az fölött, így talált meg a Boci ! Nagyon szép,és rengeteg jót olvastam róla tőletek is, és máshol is dicsérik !
De nem tudom, hogy mennyibe kerül fenntartani!
Azt kérném tőletek, hogy valaki írja le, hogy mennyi költsége van mondjuk egy 750-s Bocinak évente. Előre is köszönöm a segítséget!
Plexivel kapcsolatban nem tudok segíteni, nekem az előző GSX750-em van. Éppen két hete VÁGTAM le a plexiből 3cm-t, és sokkal csendesebb lett a sisakom, megszűnt a turbulens szél. Általában mindenki növelni akarja a méretét, de nem mindig az a megoldás...
Én is szívtam már meg...
Félóra pumpálás után feladtam, elmentem ebédelni. Ebéd után két pumpálás után jó lett. Elbújik az a fránya buborék, de ha egyszer felkúszott a főfékhengerhez, akkor könnyű kinyomni.
Köszönöm! Szervízbe nem járok mert szakmám motorszerelés de most ez a fék furcsa számomra pedig nem első motor amit csinálok! :) Holnap akkor légtelenítek tovább azt hátha jobb lesz, reméljük tényleg levegő van megbújva valahol! Majd jelentkezek, hog ymit intéztem. Plexivel kapcsolatban tudsz segíteni?
A főfékhenger hibáját csak akkor lehet mondani, ha a szervizben lévő légtelenítővel történt légtelenítés után is ezt a tünetet produkálja. 1000-ből 1 ha rossz, általában levegős marad a rendszer. Úgy is szoktak légteleníteni, hogy a főfékhengert/kormányon a tartályt/ leszerelni, biztosan magasan fixálni, az legyen a legmagasabb pont! Levenni a tetejét és úgy hagyni egy fél napig, míg feljön az összes bubi. Otthon elég kínlódás szervizben pár perc...
Sziasztok!
Komplett dobozszett konzollal együtt bocira eladó.Nem Kappa nem Givi egyszerű kínai,de a célnak megfelel.A két oldalsót idén használtam a hátsó még dobozba van.ára 32 ezer.Kérésre küldök képeket.Üdv
Szia! És azt hogy tudom megállapítani hogy ha a főfékhengerem a ludas? Akkor még 1-2 tartájnyit átpumpálok rajta hátha valahol tényleg még levegő bújik meg! De még ez a főfékhengeres téma érdekelne azt hogy tudom meg! Fékhatás az van csak nagy a fékkar útja! Nem tud rendesen felkeményedni ha felpumpálom sem javul helyzet!
Szia!
Gratula a géphez!
A fékproblémádat csak levegő okozhatja. Egy majdnem teljes behúzáskor borzasztó mennyiségű fékolajat be kéne tolnia a főfékhengernek. Akkora útja nincs a fékbetéteknek és egy sima fékcső sem tud akkorát tágulni. Egy nagy lufit látnál ekkor rajta. Így összenyomni csak levegőt lehet. Valahol megbúvik, elég nehéz ezeket rendesen légteleníteni. Vagy a főfékhengered a ludas, mert visszaereszt.
Sziasztok!
Gazdája lettem egy 2004/9 havi 750es gsx-f-nek. 40 ezer kmrel, teljesen pöpec gép leszervizeltem stb.. Tanácsot kérnék hogy az első fékemet azt majdnem gázkarigbetudom húzni pedig 4esre van állítva, hogy elegendő fémfékcső rá vagy mit tanácsoltok hogy felkeményedjen rendesen? a Féknyerget szétszedtem kitakarítottam, karmantyúk porvédők épek. Levegő má nincs benne! A másik kérdésem pedig hogy a gyári plexi igen kárcsúú és hogy ti lecseréltétek-e bubisra ill. duplabubis plexire?
egy hónapja volt műtétem.tökéletes motoros idő volt abban a pár hétben,amíg otthon feküdtem,lábadoztam.kínszenvedés volt,mikor hallottam a motorokat menni a főúton,nagyon mentem volna én is.tegnap délelőtt végre eljutottam odáig,hogy felülhetek a motoromra...és az akksi megadta magát...kicsit pipa voltam.
felraktam töltőre,hátha jó lesz még legalább a szezon végéig.ha mégsem valaki adhatna tippet,milyen hány Ah-s akksit kellene vennem,és hol juthotatok hozzá a legjobb áron...előre is köszi a tanácsokat
Tavasszal vettem egy Suzuki GN 125-öt,eddig nem motoroztam, ideális tanuló motor ! Azt gondoltam, hogy lépésről lépésre, 125;400;majd ez után valami nagyobb! De nem lesz pénzem, hogy ezt végigjárjam, ezt beláttam! Elkezdtem nézegetni 600, és az fölött, így talált meg a Boci ! Nagyon szép,és rengeteg jót olvastam róla tőletek is, és máshol is dicsérik !
De nem tudom, hogy mennyibe kerül fenntartani!
Azt kérném tőletek, hogy valaki írja le, hogy mennyi költsége van mondjuk egy 750-s Bocinak évente. Előre is köszönöm a segítséget!