Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A gyári kipufogó dob ha megvan, érdekelne. Jó állapotban.
2000 évjáratú 750f összes alkatrésze bontásból eladó givi wing rak csomagtartó tel 06309492804.
Basszus nem jön semmi haver Szelidí tóra Pedig sátrazni akartam
Szia!

Ha megvan még a dobod, adj egy privát elérhetőséget lécci, beszélhetnénk róla.
A 180-as hátsó kerék...Szerintem nem lett púpos, de beszéljenek a képek...
Köszönöm ! Igy könnyebb lesz a keresgélés !
Bocinál az első és hátsó lábtartó felcserélhető - kis barkácsolással.
Az első ugyanis rugós, a hátsó pedig felhajtható.
Maga a lábtartó ugyanaz, de a stiftet ki kell belőle ütni és betenni az elsőnek a stiftjét, amihez kis lemez tartozik - ehhez csatlakozik a rugó.
A másik különbség, hogy az első lábtartóba van egy menet vagy lyuk, ebbe kerül a kopásjelző.
Általában első lábtartók hamarabb mennek tönkre (kopás,törés), de bontóból hátsó is megvehető hozzá.
valszínű 2003 a motorod..ha eredeti felni van hátul akkor a 180 gumi télleg vicces széles gumi,széles felnire való a felni mérete ennek megfelelően van kialakítva...tehát az is szélesebb ez evidens.nade legyen neked ha úgy jó
Köszönöm az ebay-t !
Lám-lám, hogy erre nem gondoltam.
De köszönöm !
Hát ez is egy vèlemèny.Az biztos,hogy nem lett "púpos" töle a gumi,láthatóan nem. A kanyarok pedig nèzõpont kèrdèse.Nekem bevált a dolog...mindenki azt használ,ami jó neki.Nekem egyenlõre jobb,mint a gyári. De teszek majd fel kèpet...
húha nem igazán előnyös keskeny felnire,lényegesen szélesebb gumit szerelni...azért érzed jobbnak mert beesik a kanyarba..de nem javaslom senkinek értelmetlen...150 a gyári..van aki 160 tesz fel de annak sincs semmi értelme
Sziasztok Bocisok !
Hol kapok hátsó jobb oldali lábtartót(akár használtat) és mennyiért ?
Köszönöm, ha van infó és megosztjátok velem !
Balesetmentes széles utat !
Az első standard gyári méret, csak a hátsó lett egy "kicsit" növelve!
Ja hogy 120 :) nem szoltam
Hi,
Engem is erdekel a tema, elore milyen gumi kerult?
Sziasztok!

Gumivétel előtt álltam, olvasgattam a fórum gumiméretes bejegyzéseit. Mindenki másra esküszik, nem igazán egyértelmű a dolog. Én a gyári 150/70 mérettel vettem a Bocit, ami mostanra viseltes lett. Így elkezdtem utánanézni a dolgoknak. "Maradj a gyári méretnél", "vegyél nagyobbat, jobb a menettulajdonság", satöbbi, satöbbi.
Úgy döntöttem, kockáztatok. 120 - 180/55 R17 Dunlop Sportmax RoadSmart ment fel hátra. Kicsit aggasztó volt számomra, hogy befér-e, de minden tökéletes.
Tapasztalatok: érzésre sokkal de sokkal jobb a Vas, kanyarstabilitás az egekben van, beesik a kanyarba az eddigi küzdésekkel szemben. Szebben is néz ki tőle, ami nem egy utolsó szempont. Nekem nagyon bejött, ajánlom mindenkinek, aki egy kicsit is bizonytalanul érzi magát a gépen. Stabilitás, kanyartulajdonságok, kinézet = 10 pont! Hát ennyi, remélem ezzel nem indítok el egy lavinát... . Ez az én véleményem, de ha már fórum, akkor megosztom...
Szép időt mindenkinek...
Szép estét Bocisok
Oksa.Hivjon nyugodtan.0620nègykilencegy-0735
A Louisnál van. MRA 80 Eur.
Hello! Engem, pontosabban egy cimbit érdekelne a dob. Hol található? Jó lenne egy telószám, mert neki most nincs net.
sziasztok !ha valaki tud segitsen túra plexi kellene a bocimra én nem találtam előre is köszi