Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát az a helyzet, hogy baráttól van, amikor a Bandit-ot vette, kapta hozzá. De nem szerette ezt a gyönyörű hangot, így 20eFt-ért megvált tőle. Jó vétel volt...az előző gazdája egyszer esett vele, egy nagyon pici horpadás van rajta, de egyáltalán nem feltűnő. Szóval jó vétel volt, szerintem...
Szabad tudni mennyiert szervaltad? Illetve nem tudsz meg1-et?
Én sokszor használom városban, nem árt ha meghallanak:-D
Egyébként én is azért cseréltem le, nem egyáltalán nem tetszett a gyári kislányos hang:-D
Jobb ez így, nagyon szeretem...
Nekem is Raptorom van Gyönyörű dörmögős hangja van
Néha gondolkodom is, hogy a sok idióta mit szeret az "üveghangon"?
Biztos, hogy megyek Eger felé valamikor, jelzem majd. Szokásunk a Lillafüredi utakon eltölteni a feleslegessé vált időnket:-D Egyébként nem kellett állítani rajta semmit, miden szuper volt a felrakásnál. Most kell beállíttatnom a karbit, de nem függ össze, mert már 3 hónapja fenn van...Szóval bevált...
Hmm... :) Ha egyszer Eger fele jarsz, osszefuthatnank, megneznem/hallgatnam. Valamit allitani kellett miutan felraktad?

En martin dobon agyalok...
Szia!
Nekem egy Suzuki GSF600 (Bandit) Raptor (Trioval) dobja került fel. Összekötővel, mindennel együtt, csak fel kellett rakni. Nagyon király hangja lett, imádom...
Mi kerult az eredeti helyere? En is gondolkodom h le kellene cserelni a gyarit, mert annyira halk mint egy villanymotor :)
Dob,plussz csõ a motor közepèig.Gondolom az az összekötõ.:-)
Helló! Összekötövel adod?
Oksa, dehogy veszem sértésnek. Cél volt, hogy valaki segítsem beárazni, mert gőzöm sincs mi az ára! Akkor módosítanék. 11.000Ft!
Komolyan!
Tenyleg ne vedd sertesnek, de ahogy lattam a gyari dobok 10ezer korul mennek, osszekotovel.
Sziasztok!

Eladóvá vált a Boci gyári kipufogó dobja! Sérülésmentes, gyönyörű darab. 25.000Ft lenne, de természetesen alkuképes az ár! Akit esetleg érdekel, keressen...
En ott leszek, sajnos autoval :(
Köszi az infòt! Mostmàr értem hogy "on"ban 180 nàl miért álltmeg, pedig a benzin a pirosba éppen belecsúszott. Tehát ha a benzin pirosban van csak res v pri ben lehet menni. Szombat tokaj találkozó jön valaki?
Az "ON" normál állás. "RES" a tartalék ."PRI" pedig a simán átfolyó állás , mert ugye vákumos a benzincsap. PRI-be nem szabad hagyni mert túlfolyhat.
Tudja vki h gsxf750 2000 evjarat benzincsap allasai mit jejentenek?
Valószínű hogy több napig ott sátrazunk a cimbikkel.
Keressük egymást!
Szentlászlón is volt egy bocis!
Én igen.
Cső!
Jön valaki a Szelídi tónál tartandó motoros találkozóra?
A hónap utolsó hétvégén lesz.
mennyibe adják ha megszabad kérdezni?
Szaisztok! Lehet nem ide illik de remélem segít nekem valaki. Motor vásárlás előtt állok és van egy Suzuki GSX 600 F., ami nagyon tetszik 91-es a motor, visszapillantó tükör kell rá, és elég jó áron meg tudnám venni. Kérném a véleményeteket, mit gondoltok?:))
Jovohet vege? Black Dragon? Tokaj? Valaki megy? :)