Csodálkoztam is a képeket nézegetve, hogy egy ilyen rendezvényen mit keresnek férfiak, de így már értem :) Néhol kicsit felborult a kromoszómák aránya :XD
Ezek nem meghibásodások, csak elmaradt karbantartás következményei, de ezt Te is tudod...
Igen, itthon biztos olcsóbb lett volna...
Hát igen, én inkább úgy fogalmaznék, hogy sok bácsiarcú néni és gondolj bele, hogy ezek a motorok még hogy meg voltak pakolva..., rengetegen sátoroztak.
Állandóan leállt lassításnál, piros lámpánál (volt már ilyen korábban) és a karbit kellett beállítani, gyertyákat kicserélni.
Jók a képek, nagyon szép út lehetett!
Úgy látom, nagyon kemény lányok is lehettek, mert jó pár komoly, nem annyira nőies motor is volt! /mármint magas, nehéz/
Úgy látom, Nektek is olyan kormánycsutka van, mint az enyémen. Én kész tartót vettem valami 2500Ft-ért, de ennek a vízszintes befogadó képessége korlátozott, inkább telefonnak jó. Nekem egy készülékben van minden, ezért pont jó. Ázni ez is ázik, de az enyém vízálló :) Motorola Defy. Betéve nincs képem, mert a fényképezőm is ez...
Nyújtott U alakú lemez.
Alját egy csavarral a kormányvillát lefogó négy csavar egyikéhez csavarod. U alak tetejére teheted a GPS-t.
Sajnos álló helyzetben ázik, tehet vízhatlan tokba kell szerelni.
Kicsit rázkódik, nekem másfél év alatt tört le - nem a lemez, hanem a GPS tok műanyagja.
Meglepő módon szuper volt az idő egész héten, amikor elhagytam Berlint és amikor visszatértem, csak akkor esett de az 2x 3 óra volt. Volt esőruhám, esőkesztyűm, a csízmám ázott át picit, de húztam bele zacskót az utazótáska is tök jól bírta, de a hozzá tartozó eső takaró vagy 5 helyen szakadt ki sajnos.
http://auto.indavideo.hu/video...