Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csodálkoztam is a képeket nézegetve, hogy egy ilyen rendezvényen mit keresnek férfiak, de így már értem :) Néhol kicsit felborult a kromoszómák aránya :XD

Ezek nem meghibásodások, csak elmaradt karbantartás következményei, de ezt Te is tudod...
Igen, itthon biztos olcsóbb lett volna...

Azért nem mindennapi élmény lehetett a találkozó!
Hát igen, én inkább úgy fogalmaznék, hogy sok bácsiarcú néni és gondolj bele, hogy ezek a motorok még hogy meg voltak pakolva..., rengetegen sátoroztak.
Állandóan leállt lassításnál, piros lámpánál (volt már ilyen korábban) és a karbit kellett beállítani, gyertyákat kicserélni.
Mondtam neked hogy vigyázni fogok rá!
két wernessgrűűner bieRR
látom a kereszt neked is ott van

jó helyre került az masina
Jók a képek, nagyon szép út lehetett!
Úgy látom, nagyon kemény lányok is lehettek, mert jó pár komoly, nem annyira nőies motor is volt! /mármint magas, nehéz/

Mi volt a gubanc a géppel?
Úgy látom, Nektek is olyan kormánycsutka van, mint az enyémen. Én kész tartót vettem valami 2500Ft-ért, de ennek a vízszintes befogadó képessége korlátozott, inkább telefonnak jó. Nekem egy készülékben van minden, ezért pont jó. Ázni ez is ázik, de az enyém vízálló :) Motorola Defy. Betéve nincs képem, mert a fényképezőm is ez...
Saválló lemez, két furat, az olajtartály csavarjaival fogatod le,Ez is beázik,de jól funkcionál.Nekem bejött.
Nyújtott U alakú lemez.
Alját egy csavarral a kormányvillát lefogó négy csavar egyikéhez csavarod. U alak tetejére teheted a GPS-t.
Sajnos álló helyzetben ázik, tehet vízhatlan tokba kell szerelni.
Kicsit rázkódik, nekem másfél év alatt tört le - nem a lemez, hanem a GPS tok műanyagja.
Meglepő módon szuper volt az idő egész héten, amikor elhagytam Berlint és amikor visszatértem, csak akkor esett de az 2x 3 óra volt. Volt esőruhám, esőkesztyűm, a csízmám ázott át picit, de húztam bele zacskót az utazótáska is tök jól bírta, de a hozzá tartozó eső takaró vagy 5 helyen szakadt ki sajnos.
Nem semmi :D Hanyszor aztal el?
Sziasztok,

Valaki probalt mar valamilyen konzolt (telefon/gps tarto) eszkabalni a boci-ra? Ha igen, akkor hova sikerult felrakni?

Udv,
Zsolt
Helló Srácok, visszatértem Angliából, 2700km-t vezettem nemsokára jönnek a fotók
Ez nagyban fugg attol h hova viszed.

Pl, en egerbe vittem, 21-et fizettem, de nem volt kotekedes.
Nem épp motoros téma, de aki mostanában volt autóval műszaki vizsgán, atól kérdezem:
- mennyit fizetett?
- mit vagy miket néztek meg?

Esetleg mire kell vagy érdemes figyelni?

Köszönöm.
enyém 2005 gsxf750 mipénz......
gyári plekóm van ...ha kell