Nekem két nagy gondom volt a fordított közlekedésssel. Az egyik, mikor nincs felezővonal. Akkor tök automatikusan húzódsz a saját sávod helyéről jobbra.. Ha van felező akkor azt azért azon nem mész át úgy, higy nem veszed észre.
A másiktól nem nagyon kell félned, mikor utasként ülsz szintén felezővonal nélküli úton autóban. Amint jönnek szembe a te jó sofőröd meg elkezd balra húzni...Akkor összeszorul a szív..
Jahh meg autóban gyors indexelésnél állandóan ablaktörlőzik a hülye európai:-D
Jaj ne ijesztgess Odafele egy 21 éves lánnyal megyek, akinek nem sok tapasztalata van, visszafele már egy nagyobb, tapasztaltabb csoporttal. Hát majd óvatosan elbotorkálunk, nem sietünk sehova
Még egy tanács.
Ha akkor közlekedsz, mikor a többség, akkor nem nehéz úgy viselkedni mint a többiek.
Viszont ha tök üres úton mész, akkor hamar fel tudsz keveredni és a forgalommal szemben találod magad.
Éjjel, egyedül egy nyomorult körfogalom is feladja a leckét: bejövetelnél merre fordulsz, és hol is jössz ki rajta.... És persze minden sarkon egy körfogalom.
Bár igazán az autópályáról lejövő első körfogalom az igazi lecke... Az ember már alszik annyira a pályán, hogy elsőként a rögzült sémát kapja elő... aztán szembejön egy kamion
Angliában a második hét a legveszélyesebb.
Az első héten még egyszerű - mert mindig másik oldalt kell nézni (csinálni), mint amit megszoktál.
Ha idáig jobbra néztél, akkor most balra kell nézni.
Ha idáig jobbra kisívben nem kellett elsőbbséget adni, akkor most balra kisívben nem kell.
Viszont második héttől már kezded megszokni a balra hajtást, és nem működik automatikusan, hogy a másikat kell csinálni.
Nagy nehezen rájöttem, hogy kell feltenni a táskát, indulásra kész vagyok Bár még 2 hét...
Szorítsatok majd értem, félek a bal oldali vezetéstől Angliában
Szia!
(anyúl)
Mint kiderült (visszakerestem) neked ígértem az emblémát anno.
(még egyszer elnézést a késésért)
Igényt tartasz a feliratra még? Mert közben örkényvitéz is érdeklődött!
Jelezz vissza légy szíves, mert ha neked nem,akkor neki elküldöm!
Köszönöm!
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy 2 gépközt gondolkodom,GSX F 600 vagy750 mi a külömbség a 2 közt nem teljesitmény érdekel,és nem is a köbcenti külömbség hanem a pozitivumok és a negativumaik. ja és mind kettő 1998-as.
Valakinek ígértem gsxf feliratot. (gyári)
Nem felejtettem el, csak a festő barátom így elrakta, hogy csak tegnap került elő. (persze nem azt kerestük)
Szóval, kinek és hová küldjem?
(az egyik oldalon van egy"pici karc")
Nekem sem tölti, de mivel nekem is megvan a cucc, így teszek én is egy próbát : www.manualedereparatie.info.zi..." target="_blank">Haynes Service & Repair Manual
Meg sajat keszitesu kep nincs, nem volt ido :) Roviden: GSX750F 2004/12, 5600km
Imadom :D