Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Próbáltam én is ,de halott nekem 4.4 mega után kész, és nem működik mert hibás dolgokat ír ki.
Hmm.. ez gyanus.. Nekem siman letolti es ki is csomagolja.

Valaki mas probalta mar letolteni?

Nincs otletem mi lehet a gond :S
....letölti, de hibás a csomagolt fájl! Legalábbis egy része......
Pssszt... a 3. link mar mukodo kepes :D
Hát ez nem nagyon megy zsolti!3-ból semmi!

Na meg1x, franya vagolap:

http://kzsolt.info/Suzuki_GSX_...
Akkor valami nalad lesz, sebaj, megprobaljuk .rar-al :)
Zsolti! Sajna, így sem jó!
Nem csak alacsony fordulaton lehet visszakapcsolni, bár magasabb fordulaton nagyot ránt - hiszen visszakapcsolva hirtelen kellene néhány százzal magasabb fordulatra pörögnie, ehhez pedig gázadás kellene nem gázelvétel.
Szóval zökkenőmentesen tényleg csak alacsony fordulaton lehet, ha kínozni akarod, akkor fullgázon is megpróbálhatod.
http://kzsolt.info/Suzuki_GSX_...

Ha igy sem jo, megprobalom rar-al :D
.....de sajnos hibás a csomagolt fájl! Próbáld még egyszer!
...igen, de ki vár addig!
Húúúú, köszi a választ Fazon, erre én is csak annyit tudok mondani, hogy SZERENCSÉRE
Vissza is lehet kuplung nélkül, de csak nagyon alacsony fordulaton, szinte a berángatás előtti pillanatokban.
TEljesen egyetértek, kivéve a visszaváltást!
CSavaros (szerencsére)
Koszi a valaszokat :) kifogom probalni
kzsolt87:
Igen, ahogy lafi is írta lehet igy váltani.
Én magasabb fordulaton (6ezer vagy felett) próbáltam, a lényeg hogy mielőtt váltanál egy picit engedd visszább a gázt, ezzel tehermentesítve a hajtást. Egy pillanata alatt beugrik a következő fokozatba és lehet húzni tovább. Igen gyors igy a váltás, a fordulat sem esik vissza. Elvileg vissza is igy lehetne váltani, de én azt nem próbálgattam.

Egy próbát megér,érdekes, de én is inkább a kuplungot használom.
Jól tanultad.... váltóval kell
amúgy igen lehet kuplung nélkül felfele sebességet váltani a bocival.

Ha eltalálod azt a fordulatot ami a legideálisabb (én olyan 4-5000 1/min-nél szoktam), akkor vajpuhán és gyorsan vált a kicsike.

Próbáld ki, hajrá
Sziasztok,

A videokat nezegetve, az egyik videonal a kovetkezot olvastam kb: "latszik h kezdo, felfele valtasnal is kuplongol"

Ez szoget vert a fejembe, lehet kuplung nelkul is felfele pakolni?

En valtoval tanultam :)

Csak mint erdekesseg erdekelne.
Sziasztok!
Bocs, hogy lusta vagyok visszaolvasni, biztos volt már róla szó..... a kérdésem a szelephézag állítással kapcsolatos: GSX 750 F 2005-ös évjárat--- állítócsavaros v. lapkás?
Előre is köszi a választ.
Szép napot mindenkinek!
Valakinek amúgy volt már problémája GSX650F-en a feszszabályozóval (nem töltötte fel az akksit, ilyesmi)?

Mindegy, egyszerre sikerül most elintéznem a hét közepén a szervizzel, aztán irány teljes plexiszélességgel a közúthálózat :)

Továbbá szeretném kérdezni, hogy vannak-e itt motorostársak Pest környékéről (Dunakanyar, etc.).

MInden jót!
Nincs mit :)