En is hasonlora gondoltam :) Csak nem találok neten semmi infot, hogy mi szukseges egy boci kipuff cserehez (marmint milyen dob, milyen osszekoto, stb...)
Igen ez így is van. Nekem Raptorom van, imádom! Kellemesen dörmög, nem az a fülsüketítő üveghang, bár én csináltattam bele egy furulyát ide Berlinbe, de ott figyel az ülésben
Nagyon szép gépet vettél,sok szerencsét hozzá ,a dobot tényleg érdemes kicserélni én is csak a vizsgára teszem fel ,mert nagyon halk a gyári(mint egy villanymotor)itt érdemes mindig nézegetni http://www.kepesmotor.hu/kipuf... ,nekem Leo Vince van, nagyon jó
kis fordulaton nem annyira hangos pedig teljesen nyitott,de izlések és pofonok és persze pénz kérdése sok sikert a mocihoz
Üdv!Grat a géphez jó állapotúnak tűnik!Én is gondolkodom egy sport dobban mert tényleg halk,lassan leszorítanak az útról nem halják,hogy ott vagyok! .Van egy srác Bp-esti van neki jópár dobja csak sajna összekötő csője nincs olyan 25-től van dobja a nevesebbek meg 35-től!Lehet meglátogatom a közeljövőbe.
Sziasztok!
Ma voltam vizsgáztatni a mocit a Vas Gerben utcában,és ismét csont nélkül átment.Pénz befizet 4360ft,fénykép a mociról kivül belül,fékpad elől-hátul,matrica felragaszt, ennyi, ajánlom mindenkinek akinek közel gyári a gépe és nem szeretné,hogy lehúzzák mindenféle indokkal
Valakinek van tapasztalata, hogy milyen dob-ot lenne ra erdemes venni (persze az árat figyelembe véve)? A gyári dob is szépen szól, de én halknak találom.
Vegdobot mar talaltam annyit :) de osszekotot nem :D
Elore is koszi