Üdv mindenkinek. Az enyém 2003-as, 62.? km semmi gondom vele. Csak a kötelezők, ja és a blokk bontatlan minden gyári benne! 50.000-nél megvettem a vez.láncot hogy ha kell csere, de azóta is a fiókba pihen. DE 100.000 km-nél mindenféleképp cseréltetem. Hacsak előbb nem kell?
Itt volt akinek százezernél megált az óra a mérésnél,és érdeklődött hogyan lehet nullázni mert még megy a masina prímán..Gondoskodás kérdése az egész ,külömben ...
Persze, de csak három motorral.............. Tatán elkezdett esni, majd kb. 20 perc múlva elállt........ aztán Pestig semmi komoly. Viszont az Erzsébet hídtól egész Fótig esett ! Szívás!
Hát az úgy volt..... hogy első körben Londont ejtettük volna útba, de aztán inkább úgy döntöttem, másik irányba megyünk és egy ismerősömet meglátogatom Roobin Hood földjén. Kellemest a hasznossal
Köszönöm! mindenképpen beszámolok, mert ez nem csak egy szimpla túra lesz a haverokkal, hanem egy nemzetközi női motoros szervezettel Tavaly Japánban rendezték meg, 260 motoros volt
Reggel még bekukkantok...............
Igazából senki nem törte magát, de ha nem változik az idő, akkor a holnapi gurulás ugrott!
motoros-nap-11-2.html