Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SZIASZTOK. nincs valakinek eladó plexie vagy tura érdekelne. vagy tank bör.
Üdv mindenkinek. Az enyém 2003-as, 62.? km semmi gondom vele. Csak a kötelezők, ja és a blokk bontatlan minden gyári benne! 50.000-nél megvettem a vez.láncot hogy ha kell csere, de azóta is a fiókba pihen. DE 100.000 km-nél mindenféleképp cseréltetem. Hacsak előbb nem kell?
az enyém 5 éves 46000 van benne semm i baja nemadnám semmiért
Itt volt akinek százezernél megált az óra a mérésnél,és érdeklődött hogyan lehet nullázni mert még megy a masina prímán..Gondoskodás kérdése az egész ,külömben ...
sziasztok. hány km-re van hitelesitve gsxf750 tudja valaki
Persze, de csak három motorral.............. Tatán elkezdett esni, majd kb. 20 perc múlva elállt........ aztán Pestig semmi komoly. Viszont az Erzsébet hídtól egész Fótig esett ! Szívás!
Szia! Vegul lett valami belole? Hetvegen en is gurultam egy hasonlot, csak en pestrol keletre :D Sikerult kikerulni az esot :D
...........persze, ha nem esik ezerrel!
....de ha mégis jönne valaki, akkor 9:50-kor a "B" pontnál (Shell-kút, Lurdy-ház) lehet beszállni!
Reggel még bekukkantok...............
Hali Skacok!
Igazából senki nem törte magát, de ha nem változik az idő, akkor a holnapi gurulás ugrott!
Kedves Mesóka! Irigykedek 1 kicsit....... na jól van, nagyon.
Hát az úgy volt..... hogy első körben Londont ejtettük volna útba, de aztán inkább úgy döntöttem, másik irányba megyünk és egy ismerősömet meglátogatom Roobin Hood földjén. Kellemest a hasznossal
...tényleg Mesibaba, hogyhogy ilyen sokat hajókáztok? Miért nem a keskenyebb helyen úsztattok át és akkor lehet csapatni fel északra!
Naaaaa, vasárnap senki nem jön?
Na csak azért is összehoztam
Na úgy látszik a png formátumot nem szereti a sportmotor, úgyhogy marad a link
Na mégegyszer...., hátha sikerül
http://www.tesztmotor.hu/biztonsag/egyeb/gyertek-es-tanuljatok-i.-teszt
motoros-nap-11-2.html
Az útvonalam
Köszönöm! mindenképpen beszámolok, mert ez nem csak egy szimpla túra lesz a haverokkal, hanem egy nemzetközi női motoros szervezettel Tavaly Japánban rendezték meg, 260 motoros volt
Jó utat vigyázzatok magatokra!Képes beszámolót kérek!
Na good bye Srácok, pénteken indulok Angliába úszógumit viszek szorítsatok nekem, hogy minden rendben legyen a 10 nap alatt!
THX! Megerdeklodom :)
...állítólag a Proex-es fijjjúkk megteszik!