Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kösssszike!
Sziasztok,

Ha valakit erdekel 600/750-es bocihoz szerviz manual (angol nyelvu) akkor innen letoltheti.

http://kzsolt.info/Suzuki_GSX_...

En sok hasznos dolgot olvastam benne :)

Remelhetoleg jovoheten mar elmondhatom hogy en is boci tulaj lettem :)

Udv,
Zsolt
de nagy a csend..... Deeee nagy a cseeeend.....
Szép estét Bocisok
..annak idején én is leugrottam a mociról, mert ha nem, akkor a betonoszlopon kötök ki!
Hát ja.Ilyenkor ha van lélekjelenléte az embernek meg ideje az a legjobb ha leugrunk a motorrol max eltörik kezünk lábunk
Nem tudom mi lett vele. Mikor én odaértem, meg hazahúztam a gépért akkor még ott állt a mentő. Aztán elvitték, de ahogy ez a motor kinéz szerencséja van, hogy a mentő vitte.
Azt mondták ott, hogy leugrott (?) a motorról azért is csak alul van összetörve a Fiat. Lehet simán elfékezte magát.
Nem tudni.
Sajnálom! Tényleg!
Szeretett köztársasági elnökünk se tud helyesen írni, pedig ő nem is ideges, mert anyagilag igen jól áll! ( a fene egye ki a szemit! )
Az idegtől nem tudok heJJesen írni ;)
Nekem jelenleg esélyem sincsen még a pofámat sem üösszetörni, mert már két hete a k**va szervizelésre várok (az ezresre), most emgint amikorra szabit vennék ki, esős idő lesz, plusz a feszszabályozó miatt visszahívot GSX F-ekhez még nem küldték ki a cserealkatrészeket...

Ha ez így megy tovább, októberben is a garázsban fogom bámulni a gépet...
huhh.....ésa pilóta

kijönnek a kuRRva autósok...már lehúzódnak többen elengednek...de kijönnek még mindíg
Jesszusom sofőrrel mi lett?
Megszívtam... Nincs meló...
Kicsit off, de senki ne járjon így....!
Ma az utcánk végében ez a látvány fogadott..
Neeee!
Héé! Mi lesz a meglepetés túrával? Meg mi lesz az együtt motorozással?

Megmondlak Andinak!
Sziasztok! Elérkezett az idő, hogy megváljak a féltve őrzött bocimtól...
Ha tudnátok valakit, akinek kell egy megbízható boci, akkor szóljatok.
Itt bővebben a motorról
Sziasztok!

Na még valamikor tavasszal írtam, hogy meglesz a vas (GSX-650 F), hát már egy ideje nálam is van, bár mostantól fogom tudni ipari méretekben is beletenni a kilométereket. :)

Még bejáratos, de kilencezernél is szépen megy hatosban, bár nem szoktam nyúzni fölöslegesen. Nagyon könnyen vezethető, a súly csak addig probléma, amíg ki nem tolom a garázsból. Mondjuk addig hatszor szétizzadom magam :)

Kaptam egy szép kis levelet, hogy visszahívják a bizonyos gyártási számúakat, hát én is beleestem, de úgyis most lesz esedékes az ezres szervíz.

Azt hiszem márkahű maradok, és jövőre egy GSX-R 750-re váltok. Ha valakit érdekel majd a paripa, jelzem itt is!

Széles utat mindenkinek!
Köszönöm uraim! Időközben sikerült elintéznem a vizsgát Kispesten! Csak 4360.- volt az egész és egy óra!
Fazon: Győr
Szia!
06-1-348-20-60 a tel számuk. A vizsgadíj 5000 Ft alatt van, pontosan nem emlékszem. De amikor nekem kellett egy kis segítség akkor 8000-et fizettem.(mikor nem volt biztosításom)
Ja és mi a telefonszámuk, mert nem találom!?
Kössssz! És mennyibe fájt az egész ügylet?
Szia!
Én mindig felhívom őket, az a biztos.(nekem egyszer úgy vizsgázott a moci, hogy biztosításom se volt! Van ott egy pár ember akit ha felfogatsz még a talicskát is levizsgáztatják pár ezresért)
Sok motoros jár oda mert gyorsan végzel és rendesek.Sok szerencsét hozzá.