Jól emlékszel, Én ajánlottam a gyári feliratot.
Holnap kivágtázok a festő barátomhoz, és előkeresi.(előbb beszéltem vele és azt mondta megvan"valahol"
)
Holnap, ha kezemben az embléma akkor írok és egyeztetünk!
tegnap gurultam egy lazát Balaton felé,jó tempót mentem,volt pár keményebb fékezés is...ma délelőtt pedig észre vettem hogy a bal első féknyereg alsó tartócsavarja nincs a helyén...még jó hogy nem történt semmi gáz...tudja valaki esetleg pontosan,hogy milyen csavar való oda?menetemekedés hossz,v honnan lehet beszerezni?itt a jó idő végre nem esik,és keddig zárva a boltok...bekattanok,ha pont most nem tudok motorozni (2000 évj. 750 ccm )
Hali!Isten hozott benneteket a fórumon.Szép bocik! Mikor lesz a közös tali most hétvégén?Sajna nálunk falunap van meg családi program .Majd legközelebb!Esetleg egy szlovák túra érdekelne valakit?Gyönyörű táj kiváló útviszionyok!
Sziasztok!
Szeretnék én is csatlakozni, egy régi-új boci tulaj vagyok, volt egy 2006-os évjáratú 750-es 3 évig, sajna el kellett adjam, de most sikerült ismét vennem.... a mostani egy 2005-ös évjáratú 750-es.
Teszek egy pár képet, az első akkor készült, mikor hazahoztam, a többi meg csutakolás után
Jól emlékszel, Én ajánlottam a gyári feliratot.
Holnap kivágtázok a festő barátomhoz, és előkeresi.(előbb beszéltem vele és azt mondta megvan"valahol"
)
Holnap, ha kezemben az embléma akkor írok és egyeztetünk!
Ciaó!
Üdv:Sanyi
Bene vár
Térkép
De hát mi mást mondhatnék...(?)
Másokat kérdezz....
Motorozás Hollókőre
http://motorozz.hu/main.pl
Jelenleg nincs nekik embléma, de lehet rendelni, csak az árát nem tudták megmondani.
Ez engem is érdekel!(Vagyunk így egy páran)Köszi
Sajnos most csak egy kép van nálam.....
1
2
3
4
Szeretnék én is csatlakozni, egy régi-új boci tulaj vagyok, volt egy 2006-os évjáratú 750-es 3 évig, sajna el kellett adjam, de most sikerült ismét vennem.... a mostani egy 2005-ös évjáratú 750-es.
Teszek egy pár képet, az első akkor készült, mikor hazahoztam, a többi meg csutakolás után