Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi megyünk, csatlakozás is ok lenne, csak kicsit messze vagy...
Sziasztok.Holnap megy valaki valamerre motorozni akihez csatlakozhatnék?
Szia!

Jól emlékszel, Én ajánlottam a gyári feliratot.
Holnap kivágtázok a festő barátomhoz, és előkeresi.(előbb beszéltem vele és azt mondta megvan"valahol"
)

Holnap, ha kezemben az embléma akkor írok és egyeztetünk!

Ciaó!

Üdv:Sanyi
Augusztusra mit szólnátok ehhez:

Bene vár

Térkép
kösz a tippet,szerencsére egy havernál épp volt,nem kell várnom keddig a boltokra :D
Zsírkarajsirály volt!

De hát mi mást mondhatnék...(?)
Másokat kérdezz....
Gabissmo! Látom jó volt a túra,nagyon szép helyen jártatok sajnálom hogy nem lehettem ott veletek.
Vedd ki a jobb oldalit, aztán keress egy hasonló csavart!Azt hiszem sima m8-as,hossza passz! Ha rakod vissza a csavart, tegyél rá csavarrögzítőt.
Néhány fotó a tóráról:

Motorozás Hollókőre
tegnap gurultam egy lazát Balaton felé,jó tempót mentem,volt pár keményebb fékezés is...ma délelőtt pedig észre vettem hogy a bal első féknyereg alsó tartócsavarja nincs a helyén...még jó hogy nem történt semmi gáz...tudja valaki esetleg pontosan,hogy milyen csavar való oda?menetemekedés hossz,v honnan lehet beszerezni?itt a jó idő végre nem esik,és keddig zárva a boltok...bekattanok,ha pont most nem tudok motorozni (2000 évj. 750 ccm )
Kedves uram! Megkérdezhetem, hogy Önök merre voltak a mai nap folyamán?
Már megint egy kajak túrának nézünk elébe!

http://motorozz.hu/main.pl
Felhívtam a Suzuki Hollóst. Ott rendeltem Náluk.
Jelenleg nincs nekik embléma, de lehet rendelni, csak az árát nem tudták megmondani.
Szia!
Ez engem is érdekel!(Vagyunk így egy páran)Köszi
Engem is érdekel, nekem egy balos + egy jobbos kellene , amit fényezés után fel pattinthatok a régi helyére :)
Nagyon helyes! Remélem perkál mint a kisangyal, különben... Milyen kocsija is van? Csak szólj, és feldöntjük :D
Hali!Isten hozott benneteket a fórumon.Szép bocik! Mikor lesz a közös tali most hétvégén?Sajna nálunk falunap van meg családi program .Majd legközelebb!Esetleg egy szlovák túra érdekelne valakit?Gyönyörű táj kiváló útviszionyok!
Üdv mindenkinek. Nem tudja valaki hogy hol tudok hátsó féktárcsát venni és kb. mibe fájna. 2003-as 600-asra kellene.
Szép napot Bocisok
Sziasztok,
Sajnos most csak egy kép van nálam.....
a képek lemaradtak
1
2
3
4
Sziasztok!
Szeretnék én is csatlakozni, egy régi-új boci tulaj vagyok, volt egy 2006-os évjáratú 750-es 3 évig, sajna el kellett adjam, de most sikerült ismét vennem.... a mostani egy 2005-ös évjáratú 750-es.
Teszek egy pár képet, az első akkor készült, mikor hazahoztam, a többi meg csutakolás után
Köszi Gabisszimó!

Jól van, akkor legalább elindult valami. Ilyenkor nem jöhetsz ki már rosszul!