Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én hétezerért vettem. Ha érdekel, akkor mondom a címet.
Szia. A rendőr adott egy papírt amivel bementem a nő biztosítójához és most várok a kárszakértőre. Itt tartunk most. Ezekután majd leírom mi történt még.
Rsanyi volt, mert neki nem illik a mátrixos gépére..
De én a Suzuki Hollóstól kértem ajánlatot, miheztartás végett:-))
Helló! Üdv a klubban.
Fotót kérhetnénk a jószágról?
Ez nagyon jó!
Bánatpénz...
A múltkori túrán valaki ajánlgatta az emblémát, csak nem emlékszem, hogy ki volt....
Mondd meg Neki, hogy a bánatpénze arra lesz elég, hogy felbéreljen verőlegényeket, akik kiverik belőle a javítási költséget.
Szerintem....
Isten hozott!:-))
Ez egy vadparaszt!
Aszonta ad valami bánatpénzt.. Mondom az én bánatom nagyon nagy, mert csak az embléma tíz rongy.. Ha meg olyan állapotban szeretném látni, ahogy előtte volt, akkor sok tíz rongy. Márpedig szeretném:-D
Sziasztok! Meg egy fővel bővült a Boci tulajok száma (2001, 750). Ha esetleg valaki tud csomagtartót, akkor jelezze...
üdv
A vége mi lett Nálad? Betétlapot kaptál?
Nyuszi! Akkor most mi lett a vége? Megütötted? Adott rozsdamarót a műanyagra?
Most látom... Basszus... Hol voltam eddig?
Azt hittem, hogy csak én írogatok itt.
Igazából amit írtatok szegény bocikkal ami történt illetve az időjárásra is gondolok
Más téren nincs baj sőt
Mendölt egy Boci. Egy .asz miatt!
naaaa, mi a baj?
Szebb napokat Bocisok!
Ha az emlékezetem nem csal,akkor az izzón van egy tányér, ami kör alakú, de hiányzik az egyik oldalából le van egyenesítve. A palást felületén meg van két pötty,ez is, és a tányér is, pozicionálja az égőt.Lefogatása olyan mint az autókba, drót meghajtva,be kell akasztani a egy pöcökbe és odaszorítja az égőt.Mivel ki.aszotul nincs hely és nem látod, félre lehet tenni az izzót.Xebulonhoz csatlakozva nőgyógyász kéz kell hozzá, tank felől kormányt elforgatva felülről is lehet szerelni.
Köszi a segítséget!
És a pöcök hol található? Közvetlenül az ízzó szélénél? Alul vagy felül?
Szép napot!
Emlékeim szerint H7-H1 izzót nem is lehet csavarni.
Egy pöcök tartja a helyén, nőgyógyászként ezt kell kipöckölni, majd kijön az izzó...
Bocs nem egészen írtam helyesen...
A külső mérete ugyanaz minden évjáratnak, de a belső mérete és csavar mérete nem.
Hányas évjáratú motorod van?

Évjárat megadása után itt megnézheted, hogy milyen méretű elsőféktárcsa kell:
Biker-World

Azt hiszem a főbb méretek ugyanazok, viszont 2003-előtti motorokon a tárcsa felfogatása beljebb volt, míg 2003 utáni évjáratnál a tárcsa síkban van a felfogatással.
Azaz 2003 előttieknek az első kerekének agyszélessége kisebb.
Sziasztok!

Tudnátok abban segíteni, hogy milyen módon lehet kicserélni az ízzót a mocin? (Csavarni kellene vagy csak simán ki kellene jönnie?) Próbálgattam, de nem mertem erőltetni nehogy eltörjek valamit.
Szép napot!
Első féktárcsa kell....
Javulást neked is és motorodnak is.

Ha felépültél vegyél néhány leckét vészfékezésből - a kulcsszó progresszív fékezés. Gyakorolni kell, hogy ösztönösen is így fékezzél.
Ha valóban hátsó féktárcsára vágysz, akkor a méretei:
Átmérő: külső 240 mm, belső 89 mm, furatok 5x10,2 mm.
Megveszi tőlem, aztán össze- vissza dől, borul!
De az a szerencse a szerencsétlenségben, hogy "csak" ennyi.