Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Éppen motor vásárlás előtt állok, s a kiszemelt típus a GSX750F. KB 7-8K -m van a gépre, 2000 - 2004 -es évjáratokban gondolkozom. Tudtok -e mondani nekem olyan előforduló problémát, amire érdemes odafigyelni a vásárlásnál, ennél a típusnál?
Továbbá ha ne adj isten valakinek van eladó ilyen paraméterekkel, akkor persze érdekelne. Főleg, ha gondos tulajnál szeretné tudni a volt mociját.
Szép napot mindenkinek
Köszi mindenkinek a segítséget!
Háromból már csak sikerül majd választani egyet :)
http://strauszgumi.hu/strausz....

Itt nagyon jó árban találsz gumikat, fel is szerelik!
Én a Kék Holdnál gumiztattam a bocit, és abszolút korrektek voltak! Fékbetétet is ott cseréltettem!

Keresd meg gugliban!:-)
Sziasztok.Nem tudja valaki hogy forgalmaznak-e Paks környékén Roleff ruházatot?
Hali.Én szoktam venni egy sráctól gumisnál Bp-en dolgozik,fel is szerelik,szinte újat adott a múltkor is fél áron igaz nagytestű robogóra de még a matrica is rajta volt,most is majd tőle akarok előre mert már kopott.A tel száma:06203184523 remélem tudtam segíteni.
Sziasztok!

Eljött a gumicsere ideje, és érdekelne, hogy nem tudtok-e valahol Bp-en (vagy környékén) olyan szervizt, ahol korrekt áron lehet megvenni a gumikat.
(Continental Road Attack -ba gondolkodok, főleg túrázásra, és városi motorozásra lenne használva, de ha tud valaki valami jobb ötletet, szívesen meghallgatom :) )
Netről egész jó árba lehet rendelni, de ha lehet, inkább egybe oldanám meg a vásárlást, és szerelést.

Előre is köszi a segítséget!
Kéne.De egyedül nem sok kedvem van.
Hali!Ja nálunk nincs hó!
Pénteken esett 1cm de tegnap már száraz volt az út is meg minden.Most hívott ismerősöm,hogy nem e gurulunk egyet mert vett egy banditot,és még nem probálta ,de mondtam hogy nagyon hideg van még a motoron nekem legalábbis.Valaki megy a motorshow-ra ?
Ha jól emlékszem akkor le kell venni az idomot jobb oldalról, úgy férsz a kuplunghoz. Nekem rugó problémám volt, levettem a balos idomot, és rádöntöttem egy fatuskóra az elejét.Van ott egy merevítő, így könnyen hozzáférsz, és nem folyik ki belőle az olaj.Én is motult használok.
Azért megnézném, hogy a durva állító, hogy van beállítva...
Ha melegen is akkor nem biztos, hogy az olaj....a szerelődnek igaza lehet bár inkább a beverődés a szokásos ha csak nem csúsztatod állandóan a kuplungot...amúgy valvoline, liqui moly stb, nem annyira csinálja ezt, de melegen a motul sem...
Melegen is csattan a váltó,ha nem ügyeskedem a gázfröccsel.
Milyen olajat ajánlsz?
A kuplung oldalát megbontva az olajat le kell engedni?
Nem sportosan megyek csak kihasználom a 93 pacit.
A gyári gumit 29.000 körül cseréltem z6-os interakt-ra.
Ez a Metzeller a második garnitúra a bocin.
Köszi az infókat!
Hali, nem tudom előre, de ha megyek előtte szólok vagy kereslek a recepción...
Nálatok nincs hó? Mi alig látszunk ki itt az alföldön
Szevasztok!
Hát ma gurultam egy kört a faluba.Beindításnál lemerült az aksi na mondom feltöltöm aztán már ha ott van gondoltam gurulok .Jöhetne már az a tavasz !Elég hideg volt még a motoron
Szia Druszám!

Mikor jársz nálunk(Hatvan logisztika?)
Sport dobbal kapcsolatban szeretnék tőled érdeklődni.
Jó hétvégét!

Üdv:Sanyi
A motul hidegen picit fogja valóban a kuplungot, valószinüleg az adalékja miatt, de ez nem gond mert jó olaj.....van olyan amelyikkel nem fogja ezt csinálni, a lamellák ha sokat csúsztatod valóban hullámosodhatnak vagy a kosár sportos használat mellett beverődhet.....le kell venni a deknit és ez hamar kiderül, de előbb cseréld másra olajat és ha azzal is csinálja tényleg kuplung lehet....
Hali!
Olvasom, hogy a Motul 5100 olajjal sokan mennek itt.
Nekem is az van benne, csak a kuplung nem emel ki annyira, hogy a váltó ne csattanna.
Volt durva-állítás, fínom-állítás,stb. A szakszervizes pécsi veterán szerelő szerint a lamellák hullámosodása okozhatja.
2007 07.havi a gép, és 42.000 körül ment.
Tapasztalat, jótanács?
Köszönöm előre is!
Joci.
Ha svájcon keresztül megyünk Berlinbe, akkor mehetünk...
Ha autópályán, akkor a számomra roppant balesetveszélyes, mert a második óra után elalszom.
Persze találkoztam agyatlannal is, de azért a többség jó arc!
Szia!
Én pont most a télen kaptam szét.
Nem nagy dolog szétkapni viszont az összerakáshoz a nyomatékkulcs használata ajánlott!
Az enyém még az idén lesz 6-éves de bizony már ráfért a zsírzás főleg az alsó kiflinél.http://www.sportmotor.hu/motor...
Én nem ígérek semmit, mert nekem most kezdődik a meló, de ha szabados leszek, vagy elengednek szabira, akkor veletek tartok!
Én ott már voltam, a Garancsi tónál van :)