Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A könyvem 293ml olajat ír, de az a képek alapján a bólintásgátlós teló. Én pontosan 300ml-t tettem bele száranként. Valvoline 10-es lengéscsillapító olaj.
Amikor szétbontottam, az egyikből olyan 2dl, a másikból 1dl olaj jött ki.
Ahogy olvastam lejjeb a Tiéden nincs rajta az un. bólintásgátló?....csak azért mert ha nem úgy néz ki mint ahogy a képen látszik akkor az olajmennyiség sem az amennyi oda van írva hanem több.....
Milyen olajat tettél bele?
Az légrés mérő eszköz mert nem elég a megfelelő mennyiséget beletenni azt ellenőrizni is kell egy méréssel amire tul. képp. ha nincs ilyen eszközöd egy subler is megfelel....
Köszönöm, tanulmányozom! Első ránézésre semmi különös, le kell fordítanom...
Haynes kézikönyv:
A manualban találtam egy részt, ahol az olajbeöntés után elvileg meg kell nyomatni levegővel, ha jól értelmezem? Ezért nincs csillapításom és zakatol valami, mert nem megy magától az olaj a helyére? De ha meg van nyomva levegővel, akkor onnan hova megy a levegő, ahova az olajnak kell mennie? Mivel lehet megnyomatni, ez valami speckó szerszám?
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, tudom, vannak itt szerelők is.
Nekiálltam a telószimeringet és az olaját kicserélni a mocimon, mert eresztett már nagyon, volt, hogy le is koppant párszor. Ez az egyszerűbb fajta ami nekem van, nem a bólintásgátlós. Simán szétjött, alig van benne pár alkatrész, az is adja magát. Egy kicsit kúpos távtartó van csak, amit fordítva is be lehet tenni, de csak táv-tart, más szerepe nincs, és akkor látod meg, amikor teljesen szét van szedve, ott ül az alsó szár alján. Szóval kicseréltem a szimeringet, szépen kimostam-tisztítottam mindent, összeraktam új, gyári szimeringgel, bele az olaj, rugó, teljesen kész.
De ha ránehézkedve rugózok rajta, minden lenyomásra koppan benne valami! Mindegy, hogy milyen magasan áll a fölső szár, lefele induláskor koppan, mint ha valamit akkor nyomna meg. Ráadásul szerintem nincs lengéscsillapítása, mert gyorsan tudok rugózni rajta föl-le. Az előírt mennyiségű olaj benne van. 3dl.
Megcsináltam a másikat is, még jobban figyelve mindenre, és az is ugyan ezt produkálja.
Ekkor szétszedtem az elsőt és megfordítottam a kúpos távtartót, összeraktam, de semmi változás.
Szerintetek mit lehet el.....ni ezen? A kiszereléskor sorba raktam minden alkatrészt, visszafele raktam össze. Sokszor ellenőriztem mindent.
Jó, nem vagyok motorszerelő, de pár dolgot már csináltam autón is, motoron is!
Minden ötletet szívesen várok!
Szia! A hozzászólásban találsz linkeket, amelyek közvetlenül oda vezetnek. Itt a főoldalra mehetsz: http://tutilampa.uw.hu/
Szevasz!
Engem érdekelne, hol lehet rendelni.
Köszi.
Megérkezett a válasz a tutilámpástól is. Eléggé részletes, ha valakit érdekel:

A teljesség igényével megírom minden termék árát, ami típusspecifikusan passzol a motorodra:
GSX-F termékek árai az alábbiak.
Indexek: http://tutilampa.uw.hu/suzuki-...
hátsók:
245: index (búra+foncsor rész egyben) párban, sárga izzókkal együtt 8 e Ft.
439: index (búra+foncsor rész egyben) párban, sárga izzókkal együtt 8 e Ft
elsők:
241: komplett fehér index párban, sárga izzókkal együtt 16 e Ft (ehhez
izzófoglalat is jár a kábelével, csatijával együtt, E jelzéssel ellátott)
242: komplett füstös árban, sárga izzókkal együtt 16 e Ft (ehhez izzófoglalat is jár a kábelével, csatijával együtt, E jelzéssel ellátott)
243: komplett fehér index párban, sárga izzókkal együtt 18 e Ft (E nélkül)
244: komplett füstös index párban, sárga izzókkal együtt 18 e Ft (E nélkül)
Csak búra nincs, mivel az első gyári index is így fog kijönni egyben.

LED-es lámpák: http://tutilampa.uw.hu/suzuki-...
1998-2002:
285: most akciósan 27 helyett 23 e Ft.
719: most akciósan 28 helyett 24 e Ft..
533: most akciósan 33 helyett 29 e Ft.

2003-tól:
298: most akciósan 27 helyett 23 e Ft.
303: most akciósan 27 helyett 24 e Ft.
299: most akciósan 32 helyett 29 e Ft..
536: most akciósan 32 helyett 29 e Ft.
300: most akciósan 32 helyett 29 e Ft.
387: most akciósan 32 helyett 29 e Ft.
301: most akciósan 28 helyett 24 e Ft.
302: most akciósan 28 helyett 24 e Ft.
540: most akciósan 28 helyett 24 e Ft.
541: most akciósan 32 helyett 29 e Ft.
543: most akciósan 28 helyett 24 e Ft.
544: most akciósan 32 helyett 29 e Ft.

Rendelésre tudom hozni, ami kell, majd postán küldeni vagy személyesen átadni attól függően hol vagy helyileg.
Van néhány új gumim is jó áron: http://www.tutigumi.uw.hu
Mit szóltok?:
Tükörre szerelhető (ragasztható) ledes index.
Ócsó és ugyanaz a hatás, mint a gyári indexes tükörnél.
Inkább 17, mert nekem a füstösre mondott 16-ot..
Szia!

Jó a kérdés!
Ha jól emlékszem, 13 vagy 17. volt.
(de komplett, nem csak búra!Égővel stb.)
Persze, E-betűs!

Üdv:S;
Köszönöm! Pont a fehér irányjelző érdekelne...
Mennyibe került? (ha nem vagyok indiszkrét)
Sziasztok!

Nekem pozitívabb a tapasztalatom!
Nekem 2 héten belül meg is jött a fehér irányjelző illetve a karbon tükör(ledes irányjelzővel).
Szerintem fog az menni.

Üdv:S;
Sajnos nem, árajánlatot kell kérni, bár nem értem miért nem lehet kitenni az árakat az oldalra, na mindegy. Kontaktot találsz az oldalon. Jah és nem fogja elkapkodni a dolgot, én majd egy hetet vártam a válaszra anno...
Igen... Így már sikerült...
Viszont árakat nem látok... Megint bénázok?
A /innen részt töröld ki a linkből és akkor menni fog, csak a fórum a hozzászólás elejét is hozzátette a linkhez:) Akkor egyből működik:)
Helló! Ez egy Externetes oldal.... Igaziból mindegy, mert csak kérdeztem... Tudod, a kíváncsiság...
http://tutilampa.uw.hu/Innen tudsz rendelni bármilyet,a srác nagyon korrekt!
2002ig van a csúcsos,2003 után a nyújtott.Szerintem nem tudod betenni mert más a faridom.
Sziasztok! Banális kérdés:
Két hátsó lámpát találtam a neten. Az egyik egy picit elnyújtott, a másik a "csúcsos". Ez ugyanaz? Vagyis felrakható az egyik a másik helyére, vagy ez két külön évjárat, módosításokkal?
Stimmel. Ezek szerint Változott a felhasználói neve. De akkor jó hír, hogy Neked bevált.