Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gratula a motorhoz!
Sumakker nem akarsz a tesóm lenni?:-D

Kénytelen voltam magamnak venni Karácsonyra bukót!:-)

http://imet.hu/termekek/large/...
Szia Laci.Köszönöm.Ja és még megjegyezném,hogy milyen fasza Gyerek ez a Sumakker! Vett nekem (Karácsonyra)egy Marushin 778 Tiger sisakot is,(mondta,ha nem jó,majd Ő elhordja,egy mártír is elveszett Benne)amely nagyon f@sza!Ezúton is KÖSZÖNÖM!(a sisakot)
Várjál már Sumakker?... és szokott itt riogatni, akarom mondani irogatni
Ismerem! és a motorját is

Megsugom neked jó üzlet volt szerencsés vagy Zoli
Sziasztok,Zoli vagyok.Meghitt Ünnepet kívánok mindenkinek(elöszőr vagyok itt),enyim mostmár sumakker motorja.(gondolom ismeritek,néha szokott itt irogatni).
Bár már nincs meg a bocim, de hálás szívvel emlékszem rá vissza!
Így nem kérdés, hogy Mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánok!
Köszönöm a családom nevében is!Boldog Karácsonyt Kívánok én is mindenkinek!B.U.É.K! Sok kellemes balesetmentes km 2011-re is!
Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog újévet kivánok mindenkinek.
Én ezen a télen ezzel fogok kisérletezni, az előzőn, leeregettem a benyát a karbiból, de a fenének van ideje szétkapni az idomokat...
Majd megírom, hogy sikerült-e beindítani :)

http://www.gunk.hu/uzemanyag-a...
Igaz biza...

Kicsit le vagyok maradva, úgyhogy bocsi, ha már megválaszolták :)
Rég jártam itt pörgetem az oldalakat...
Mindenképpen.
Sumakker arra gondol, hogy fényképezd le az embered arcát, mikor megkapja!

..és akkor tudni fogjuk, hogy nekünk milyen arcunk lenne hasonló helyzetben!
Aztán lássunk ám képet a végeredményről!
Persze, hétvégente szó nélkül......illetve azért beszélgethetünk... .....írj majd mail-t a kérdéseiddel az adatlapomon található címre és válaszolok...ezek mind beleférnek kb 4-5 órába...
Üdv, érdeklödni szeretnék hogy vállalsz-e motor szervizelést ha igen, mennyibe kerülne ha nálad szervizeltetném tavasszal a gépet.Olaj+szürő+fékolaj csere+telóolaj csere(gondodlom szimeringet is szokták ilyenkor cserélni).Cakk-pakk munkadíjal együtt kérdezem, és mivel távol lakom megoldható-e egy nap alatt hogy reggel mennék délután jönnék. Tájékoztatásod előre is köszönöm.
Na örülök neki biztos fog tetszeni a párodnak!:)
Köszi a tippet. Már írtam is neki és választ is kaptam. Most pontosítunk ugyanis feltett pár kérdést amire nem tudtam válaszolni, de küldtem neki képet, remélem így egyértelműbb lesz és segít. Nem akarom elkiabálni, remélem sikerül .
Húh de jó!Engem is meglephetne a feleségem egy sport dobbal!De én majd meglepem magam!Nem tdom még milyet Én örülnék egy Martin dobnak is:)4Martin dob
Sziasztok!

A páromnak van egy Suzuki GSX-750F-es Bocija. Szeretném őt karácsonyra meglepni egy sport dobbal. Az idén elejtett erre vonatkozóan egy pár szót, miszerint már tudna 40-45e Ft körül "kompletten" - ő mondta így - olyat, ami neki megfelelne. Sajna én nagyon nem értek ehhez - én csak hátul utazom - viszont nagyon örülnék a segítségeteknek. Előre is köszönöm!
Nem csak az olaj hanem az akksi és minden más miatt árdemes legaláb havonta beindítani, én kb félórát járatom és megyek is vele egy kicsit....
Ez jópofa volt :)
Motoros közlekedik,szembe repül egy veréb,épp a sisaknak.Csatt!Veréb elájul,motoros megsajnál,felvesz,hazavisz,kalitba betesz.Kis kenyér,kis víz a kismadárnak a kalitba.Otthonról dolgára megy.A veréb a kalitban magához tér s körbenéz:RÁCS,KENYÉR,VÍZ.bassza meg a motoros meghalt!
Köszi a gyors infót, az én gépem 0.4-0.7 dl olajat csippant 6000-ként attól függ menyire forgatom ezt direkt mértem,ez valszeg akkor jó. Lehet kipróbálom az olajat amit ajánlottál adalékkal együtt.Én havonta 2-3 alkalommal beinditom a gépet,15 percet szoktam járatni gondolom elégjól átjárja az olaj ennyi idő alatt.
Hát én attól is féltem, hogy az autóval elesek az utcában!
Miért ne lehetne?...tagnap mentem is vele, utána az oldalkocsissal meg vagy 150km-t, voltam a citadellán és összejöttünk a jégen kb. 15-en....