Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerencsére lusta ember vagyok nemtöröltem a freemail-t így megtaláltam: Tanács Lajos névre és Unicredit bankszámlára utaltam a pénzt.
Megnéztem gyors a vaterát, sleber nevű eladó jelenleg nincs lehetséges hogy nevet váltott, és ugyanazon személyről beszélünk. ha meglesz az áru jelezd milyen.
Én anno egy sleber nevű eladótol vettem.
rebelsiridium- tól vetted?
Ne agódj,nemfogod megbánni 100%-os árut kaptam én is. Elöször nekem is voltak fentartásaim,de láttam az értékelését az eladónak rengeteget eladott, mindenki csak jót irt róla.Én másfél éve használom a gépbe.
..lehet, hogy megbánom, de megvettem... NGK Iridium IX gyertya CR9EIX Gsx 11.300 volt postával együtt... Majd meglátjuk, hogy mi lesz....
... Az biztató, hogy bejött Neked... Annyira félek ilyeneket online aukciókon venni... Ha meg olcsó az egyenesen gyanús... Láttam én is 10.000-ért... De nem tudom, hogy megvegyem-e, hiszen darabja 3500-4000 ft szokott lenni... De 4db 10.000 Ft-ért nagyon csábító...
Hali. Én a vaterán vettem iridiumos gyertyát,4db szállítással 13e volt.NGKcr9eix tipus,tapasztalat:hidegen sokkal jobban indul,mintha jobban is menne a gép(de lehet csak bemagyarázom magamnak)és kevesebb fogyaszt ezzel a gyertyával.Egy szóval nálam teljes mértékben bejött. ja és 60000km-enként kell csak cserélni állítólag.
Hali, ennek örülök!....arra vigyázz, hogy oldalsztenderen 20-30mm-t lógjon a lánc különben gond lesz....ne középállványon legyen beállítva...
Szia Sanyi!
A sárkány a motorra kellene... Én olyan 10-15 cm-re gondoltam...
De nem feltétlenül az kell, hanem valami hasonló... Várom nagyon a képeket!

Köszi!

G.
Szia Gabissimo!

Kinyomtattam a sárkányodat a festő barátomnak.Az a kérdés, hogy pontosan hová akarod a sisakra(ha, jól emlékszem), mekkorában és mi lenne a szín összetétel?
A fékpedállal kapcsolatosan Hétfőn visszaszólnak!

Üdv:S;
Szia Druszám!

Ma felkerült a lánckerék szett! (még egyszer köszönöm)
Illetve le lett vetkőztetve a csinos.
Kíváncsi vagyok, hogy a festő barátom mit talál ki?
1-2 nap és meglesznek a látványtervek.
(feldobom, ha átküldi)

Ciaó!

Üdv:Sanyi
Ment a mél..
Képet küldj a mélemre és beszéljünk róla....

Köszi
Szia!
Nos kérdésedre válaszolva igen elkészült a konzol, ami vicces a dologban, hogy egy túrán használtam csupán, mert nem igazán jött be a dobozos móka. Így most eladó az egész cucc dobozáron... vagy csak dobozok. Képeket, küldök, ha gondolod e-mail címedre, vagy teszek fel ide...
Szép estét...
Köszönöm szépen a hozzászólásokat!
Tavaly vettem a motort, mint igazán kezdő (első nagy motor), azóta csak húztam Neki, mert elfogyott az összes pénzem a motor árára és a sürgős javítani valókra (meg persze átírás, biztosítás). Mostanra szedtem össze egy kis pénzt, amit rá tudok fordítani és szeretném, ha nyáron már mehetnék túrázni. Persze úgy, hogy egyben legyen a gép alattam.... Tehát, minden apróságot szívesen fogadok legyen az alkatrész, vagy jó tanács.
Mindenkinek mindent köszönök! Azt hiszem, hogy lesz még néhány kérdésem felétek. :)
Hali, Banner vagy Varta akksi amit merek adni, a Banner 11000, gyertyát én inkább Denso-t tennék bele ami kicsit olcsóbb is mint az NGK, de van mindkettő, szinkront 12000-ként írnak elő, annál gyakrabban csak ha hajtod akkor kell bár a gixef hajlamos arra, hogy sűrűbben kérje mint kéne és nem, a szinkron "állítódik" el hanem a hengerek kopnak és azért kell állítani.
Szia,

Az alábbi oldalon találsz néhány akkumulátor leírást - 10-14eFt között:
Biker World - GSX750

Röviden: YTX9-BS akkumulátor, Méret: 150x87x105mm.
Ha más milyet veszel, akkor ügyelj, hogy már egy mm-rel nagyobb akkumulátor sem fog beleférni.

Ha már kicsit motoroztál, akkor érzed mikor kell karbiszinkront csináltatni. Leginkább induláskor, kis teljesítménynél, kis fojtószelep szögnél rángat a motor - egyik torok már nyit, de a másik torok zárva és visszafogja a motort, aztán nyit a másik torok is és ugrik a motor.

Dugóban vánszorogva igazán idegesítő. De kanyarban lassú terhelésváltáskor is jó, ha nem ránt a motor. Csutkára húzva nincs jelentősége.

Egyébként mindig elállítódik, akár 3 havonta is utánállítadhatnád.
Ha van pénzed, akkor minden szervizkor (6000km) érdemes beállítani - ha nincs, akkor legalább nagyszervizkor (12000km).
Szerinted melyik legyen? Szeretném a legjobbat adni neki... mint jó gazda...
Gyertyára a gyári ajánlás: NGK CR9EK vagy NGK JR9C
Szia! Köszi! Az ebay-en már nézelődtem.
Nekem ez soknak tűnik... Vagy nem az? Nem tudom...
Azért köszi, rendes vagy!
Szia!
Fékpedálra gondolsz?

http://cgi.ebay.de/Suzuki-GSX7...

Itt van egy:-)
Sziasztok!
Látom, mindenki téli álmot alszik...
Az lenne a kérdésem, hogy milyen gyertya kell a motorba? (típus, szám, ha lehet)
Illetve milyen akkumulátort érdemes belevenni? Ha erre is tudnátok mondani típust, vagy számot, ami alapján be tudom azonosítani.

Egy karburátor szinkronizálás évente kell a gépre? Vagy ez valami rutin művelet? Egy haverom mondta, hogy szerinte ez kellene a motorra... Ez elállítódik?

Köszönettel:

Gábor
Szia Norbi!
Motorozás hiányában a régebbi fórum hozzászólásokat nézegetem, hátha találok valami hasznosat.
Érdeklődnék, hogy elkészült a konzolod? Tudnál felrakni róla képet?

Köszi! Gábor
Persze a kép nem ment fel...

És meg sem köszöntem a segítséged... Majd most! Köszönöm!

Szóval a sárkány: