Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Remek ötlet volt! Köszönjük! :) Reméljük, hogy a túra is nyugodt, jó lesz, teli élményekkel! De a csak bocis találkozót sem kellene elvetni, csak egy olyan időpont kellene, amikor mindenkinek jó! Ezt kellene már előre leszervezni.
....nem is gondoltam, hogy ilyen sok érdeklődő lesz az Ubi77 és szerény személyem által felvetett találkozóra! És bár igazából Bocis találkozónak készült, elég szépen kibővült a "motorválaszték"
Ahogy elnézem, a szelet leszámítva, szép napos idő várható!

Szép napot mindenkinek!
gulyas-g@t-online.hu
....Czinga! Felrakom dobozokat is, hogy meg tudd nézni a hét végén!
10-re elértek Gödöllőre, nem?
Mi is 12-re érünk oda. 11 kor indulunk az M3-tól. 12-re vagyunk az Üvegtigrisnél.
Hát mi nem hiszem ,hogy felérünk addigra úgyhogy sztem mennyetek majd megyünk mi kb 12:00 re érünk az Üveghez!
Cinga!
Ha van időd és energiád, akkor a túra kiírását is olvasd el. Remélem, hogy elnyeri a tetszésed!

http://motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=4145&session_id=zxJM0
YrVTik15084
Nos. 10:30-kor kell az M3-hoz érni. Gödöllőre megyünk előtte... (gyors fejszámolás) Gödöllőről az M3-hoz fél óra, Veresről Gödöllőre 15 perc. Akkor találkozhatnánk Veresen 9:30 körül. Mondjuk a körforgalomnál Gödöllő felé van egy gumis. Ott jó lesz?
Persze! Gurulhatunk arrafelé. A Sony-nál jó lesz? Onnan elmegyünk Szadán át Fótra, majd az M3-hoz. Jó lesz így?
Amúgy most olvastam végig az előző két oldalt és gratula f**sza lesz
ok.Mikor és honnan indultok Veresről?oda megyünk
Te Gabi akkor talizunk Gödöllőn ?
Szia! Mi Veresről megyünk -elméletileg- négyen, de lehet, hogy hatan ez majd pénteken derül ki. Ha erre jöttök, akkor mehetünk az M3-hoz, ahol találkozunk a többiekkel.
Hali.Jövök én is + két motorossal(ha nem baj nem bocisok)Vácról indulunk ha valaki a közelben van szóljon és megyünk együtt.
Reméljük, hogy nem fog kitolni velünk az időjárás...
Napról napra változik. Jó idő lesz! Kész!

http://koponyeg.hu/index.php?q...
Szevasztok!Hát nem akarok vészjósló lenni ,de elég szar időt írnak szombatra 11fok!Én 11 fokba nem fogok elindulni az biztos!
Amikor felvetettem hogy mennyünk az üvegtigrishez és mondtátok,hogy legyen 9.-e akkor még kb 18 fokot jósóltak!Most meg 11 viharos széllel!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁZZZZZZZ De ha megyünk akkor mi kb 9:00kor indulunk Eger-ből és kb 12:00-ra vagyunk a tigrisnél!
Frenetikus! Nagyon jó lesz! sokan leszünk! Csak az idő legyen kegyes!
Szerintem igen.
Ha el tudok szabadulni, és tudok menni én is, akkor már három paksi motor lesz:-))
10-kor indulunk az M3-tól. A legrosszabb esetben ott leszünk 11-kor. Tudtok úgy jönni?
Hali.Nekem jó.
....nos, elég jól alakulnak a dolgok!

Remélem, az idő is kedvez majd számunkra!
Oké! Örülök, hogy ennyien megyünk! :)
Valószínű mi ketten megyünk Geggencsel, de még nem beszéltünk egymással. Mivel mi Paksról gurulunk véleményem szerint mi az üvegtigrisnél találkozunk a többiekkel délben.Ha Geggencs benéz a fórumra akkor majd rá mondja az áment!Nekem teljesen mindegy.