Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a sisak dolog érdekel. Persze nem kell nagy dologra gondolni, csak 1 monogram, vércsoport...
Ha netán, valami csoda folytán megfizethető lenne, akkor egy kis sárkányt fújhatna a gépemre.. Ez a mániám. :) Valami ilyesmire gondoltam.
Szia!

Mennyiért?
Jó a kérdés, természetesen megkérdezem neked és visszajelzek!
Én mondhatni szerencsés vagyok mert a srác a barátom!
(tudod az embernek vannak haverjai, de az igaz barátok száma azért jóval kevesebb)
Illetve, van egy srác (Jászberényben) aki sérül vasakat is állít lábra.Megkérdezem neked a fékpedált holnap és este megírom!
A festésre visszatérve, nem akarok semmi brutált (könnyen javítható legyen ).A barátom szavaival élve:"óvatosan húzunk egy kicsit a dizájnon felfelé".
Egyébként észen kell lenni a sráccal, mert ha bekattan akkor egész éjszaka fúj és reggelre "megforgatja a világot"
Olyan igazi művész lélek! (hála az égnek )

A fékkarral kapcsolatban, holnap írok!

Üdv:Sanyi
Szia Sanyi! Nagyon brutális az oldal, amit ajánlottál! Elképesztően szép dolgokat csinál, még a hűtők is félelmetesen jók!
Most nagyon elgondolkoztam egy sisak festésen... Mennyiért csinálja? Én már írni sem merek Neki, mert ezek a dizájnok elképesztően jók!

Nekem jelenleg darabokban a Lujzi... Most rendeltem plexit az ebay-ről, láncot (ami még egyszer bocsi), olaj-levegő szűrő... Az ülést huzatom át valamikor és én is szép leszek! :) Remélem, majd találkozunk egy közös guruláson! A képeket várom!

Közösségi: Még mindig nincs fékpedálom. Ha tud valaki, akkor segítsen, hogy hol kapok bontottan ilyet. Köszönettel!

Szép estét!
Szia Gabissimo!

Ma elkészült az ülésem.
Szépen megcsinálta az emberem.Hétvégén a fényező barátom
(r-brush.hu.Nézd meg a srác oldalát.szerintem ügyes)
megcsinálja a terveket, hogy az idényt egy kicsit"megszépülve "tudjuk kezdeni.(már persze nem Én,hanem a moci )
Felteszem a képeket, ha megvannak és persze, ha a valóság is megszületik akkor azt is felrakom.
Az ülés egyébként szép lett!(szerintem).

ÜdV:S;
Sziasztok!

Ha valakit érdekelne szóljatok
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsxf-4440017

Garantáltan megkímélt
Te írtál nekem mail-t amire válaszoltam?
Ülés ügyben én is a műbőrt javasolnám, azaz azt hallottam az valóban jobban ellenáll az időjárás viszontagságainak és ha nem tévedek az eredeti ülés is műbőr
Szia Sanyi!
Köszönöm a közbenjárást! Már írt nekem mélben. Meg is veszem a lánc szettet. Még egyszer: Köszönöm!

Egy ismételt közösségi kérdés, kérés:
Nem tud valaki egy hátsó fék kart? Még tavaly eldőlt a Lujzi és elgörbült elég csúnyán... Jó lenne egy bontott is, csak ócsó legyen...

Köszönöm szépen!
Szia! Köszönöm! Várom a fejleményeket! Jelenleg szétkaptam a Lujzit, mert elég sok mindent meg akarok csináltatni rajta... Hosszú lesz a tavaszhoz vezető út... és drága. :)
Üdvözlet a bocisoknak

Gabissimo nem tudom őket nézted illetve kérdezted már? egyedi motorülés
Szia Gabissimo!

Sikerült telefonon kommunikálnom tsanyival a láncszettel kapcsolatban.Sőt, meg is rendeltem a lánszettet nála.
Javaslom, vedd fel vele a kapcsolatot, mert jó árat tud!
Illetve, tényleg ért hozzá (láthatod az üléshuzattal kapcsolatban is a véleményét.Szinte ugyan az mit az Én kárpitos emberemnek és Ő profi!)Illetve, eltudtunk beszélgetni tsanyival egy kicsit például a vezérműlánc kérdésről is .Na, ebben a témában is felkészült volt!

Ciaó!

Üdv:S;
Szia Gabissimo!

Az én ülésem(pontosabban a bocié) már kárpitosnál van.Nekem azt tanácsolták, hogy az igazi bőr nem OK!(mert ahogy éri az időjárás, változik és bizony-bizony "érdekessé válhat".
Én az mondtam a kárpitosnak, hogy egy a lényeg:OK legyen!
Ha elkészül az ülés azonnal írok neked, hogy milyen lett!
Én nem vagyok kárpitos, azonban a srác aki csinálja, na Ő profi!(én csináltattam már vele saját részre ülés huzatokat és tutik voltak.Mi a kamionok üléshuzatait is Ővele csináltatjuk és nincs gond azokkal sem.Ezért gondolom, hogy ért hozzá)

ui:Írok,ha kész az ülés!

Köszönöm szépen! Kaptam egy ajánlatot a képen látható ülésre, de jobb lenne körülnézni máshol is.
A valódi bőr tönkremegy, nem használnak olyat, vannak erre való műbőrök....keresd Oldklu-t a gsr topicban, Ő ezzel foglalkozik.
Sziasztok!
Ülés ügyében tudnátok segíteni? Az lenne a kérdésem, hogy mik a tapasztalatok? Valódi bőrt húzassak az ülésre, vagy jó a műbőr is? Árban van különbség, de ha jobb a bőr, akkor lehet, hogy megérné rá áldozni?
OK!

Köszönöm!

jogos, nem figyeltem és az a telóm ki volt kapcsolva, bocs...
Hali, megkaptam a mail-edet és próbáltam válaszolni, de ismeretlen címet írt.....holnap hívlak a kiírt számon....
Szia!

Telefonon kerestelek Szombaton (és Vasárnap is).Sajnos nem tudtalak elérni.Tudsz nekem mondani egy árat komplett szettre?
Köszi!
Nagyon szépen köszönöm! :)
Szia Gabissimo!

Sajnos telcsin ma nem sikerült t.sanyit elérni, de holnap de. még próbálom!

Szia! Mennyiért lenne lánc és milyen? Ha tudsz PÜ-be... Köszönöm!
Szia!

Köszönöm a segítséget!

Szia Druszám!
(már,ha megengeded?)
Holnap mindenképp kereslek!Köszönöm!
Mert a kapható(nem gyári) kislánckereken nincs rajta a zaj-rezgéscsillapító gumi, de igazából nem is kell....elenyésző a plusz csörgés...