Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv
Robika78 hááát hogy fogalmazzak életem sok sok szép percét a kicsi bocinak köszönhetem , 2004 óta van velem a kicsike és néha benézek ide hozzátok tény hogy az utóbbi időben vagyis az elmúlt két évben a madaram kicsit háttérbe szorította de csak a csavargás terén
Kitől vetted ha szabad érdeklődnöm? Egy pár darab volt itt Pakson.
Nincs semmi bajom a Busásokkal,de valószínű ez már késő bánat.
Anyúl!Láttam, és nyomon követem a fórumot. Csak mókáztam de tényleg!
Ha kicsit visszaolvasol láthatod, hogy Coldrexnek van bocija is!

Az én motorom meg paksi volt!
Egyszerű mint a faék. Nem egy kanyarvadász, de kényelmesen lehet vele túrázgatni. Nem fáradsz el hosszú távon sem (én 185cm vagyok) és ha úgy gondolod lehet vele sederni is. Én nem bántam meg, hogy ezt a típust választottam!

U.i.:Azt nem értem én mit keres itt egy Busás?
Szia Zoli36

Elnézésedet kérem ha kicsit tolakodónak éreznéd hozzászólásomat, de ha vissza olvastál a fórumban láttad, hogy az én kicsi bocim 2 éve álldogál a garázsban nagy testvére megérkezése óta. Sajnos a mai világban 2 motor fenntartása úgy hogy nem is használod igen csak nem éri meg. Hasonló árban gondolkozok eladás terén amit te néztél.
A típusról igazán sok minden rosszat nem lehet elmondani a régi olajlevegős gsx-r motorját kapta meg kicsit lebutítva ha a gazdája betartott mindent amit a motor igényel örök darabnak mondható.
Fogyasztás és fenntartás tekintetében kedvező költségekről beszélhetünk igaz ez is használat függő. Nagyon kezes barátságos motorok nagyot kell hibázni ahhoz, hogy megbüntesse a motor a lovasát. Kezdő újrakezdő motornak is szokták őket kategorizálni amivel sok márkatársam nem értene egyet velem együtt a hosszú tengelytáv és a 240 kilós tömege miatt. Igaz kicsit elsiklottam az újabb évjárat irányába, de remélem tudtam segíteni valamennyit a döntésben.

Üdv
Coldrex
Sziasztok!

Bocs, hogy ide írok, de nem találtam 600-as fórumot.
Motorvásárlás előtt állok és kinéztem egy vasat:http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx600f-4111844. Ő lenne az. Szerintetek megéri ezt a pénzt? Már elég régóta hirdetve van.
Ja és milyen tipushibái vannak ennek tipusnak? Kb. mennyit bír ki a blokk?

A válaszokat előre is köszönöm.
Üdv, zoli36
Köszönöm szerettem is nagyon vigyáztam is rá és rengeteg szép utunk volt közösen a kis bocival. Életben még szebb
Közös gurulásokat ne szoktatok szervezni?
Hali, holnap megyek hozzátok reggel, ha vagy akkor beszélgethetünk is.
wow!
Tök szép kis boci!Pedig azt hittem edddig, hogy pirosban nem az igazi!

De ez tényleg tetszik!

Welcome on board!
:-)
Szép napot mindenkinek

Anyúl igazából van egy bocim is igaz 2 éve csak letakarva van a garagéban szegénykém. Idén kicsit megmozgattam (400 km)
Szép napot busás:-)
Szép napot bocisok
Suzuki Gsx-f 750-es-hez keresek sportdobot összekötőcsővel együtt!
Tel: 70 3292338 Köszönöm
Szia!

Oké, köszi a válaszokat!

Gejike
Sziasztok.Én Motul lánckenőt szoktam használni.Nagyon jó bár kicsit drága.
Nekem Repsol 4T Racing 10w-50 van benne, én elégedett vagyok vele.
Szia Bionic!

Nekem a mol nemjött be.

Üdv: Póverpeti
Még annyit a MOL lánc-spray-ről, hogy kapható nagyobb és kisebb kiszerelésben is. A kisebb elfér egy zsebben is vagy a motoron is, a nagyobbhoz már doboz kell.
Legtöbben, mint én is, több napos túrához használják a bocit - ekkor mindenképpen vinni kell magaddal lánckenőt, de ekkor úgyis dobozzal együtt túrázol. Szóval érdemesebb venni a nagyobbat.
Pontos árakra nem emlékszem, de a nagyobb kb. 2500Ft, a kisebb 1700 Ft körül van.
Szia!

Oké töltöttem!

Csáó
Üdv Gejike, szintén Győrből!

A MOL-ról és is jókat hallottam, nálam most Valvoline van, én elégedett vagyok vele. Ja, és a Citybike-ban vettem. Ha kifogy, lehet hogy megpróbálom a MOL-t is. A Repsol ha jól emlékszen nem tetszett, talán nagyon szóródott...

Tölts fel majd képet a profilodba!
Hali!
Én a valvoline lánckenőt szoktam használni ami kifehéredik nekem bejött!Múltkor eggyik srác megkérdezte miért fújtam be a láncot kályha ezüstel! Mondom ember az lánckenő!
Szia!

Egyébként van vmi típusa vagy egyszerűen Lánc spray? Így lehet kérni?

Köszi!

Gejike
Szerintem is a MOL a nyerő! Nekem volt Repsol, hááát elbújhat a MOL mellett!
MOL kúton 2600 máshol 2200 körül meg lehet kapni és szerintem a legjobb....saját tapasztalat...