Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Oké megnézem, köszi a tippet!

Gejike
MOL-nak van egy kiváló láncspray-je.
Nekem leginkább ez vált be, akár 800-1000km után is még úgy látszott a láncon hogy be van fújva - bár általában 500km-ként szoktam fúni.
Vigyázz, mert nagyon hasonló csomagolásban van lánctisztító spay.
Azaz a két doboz között csak a felirat más - szóval ne a chain cleaner-t vedd meg.
Sziasztok!

Milyen lánc sprét érdemes használni a gsx 750 f-hez?
Hol érdemes beszerezni Győr környékén?

Gejike
Szia!

Köszi neked is!
Köszönöm szépen a helyzreigazítást, nem állt szándékomban rossz híredet kelteni. Így visszavonom a dolgot, mert nekem már nincs meg a levél sajnos...
Szia!
Az én levelezőrendszerem szerint 16 percen belül válaszoltam.
A mellékelt screenshot az ékes bizonyítéka! ;)
Legfeljebb a freemail miatt kaptad meg 1 hét múlva.
Az árak meg néha változnak és sok meló lenne bemódosítgatni mindent, ezért nincs kint.
bízom benne hogy beválik a kis masina. első sor4-esem és imádom a hangját . ja és viszont kívánok minden motoros társnak sok balesetmentes kilómétert .
hát ja remélem nemlesznek előbukkanó műszaki hibák.
Írtam mailt!
Nem tudtok ajánlani Veresegyházon egy JÓ szerelőt?
A karburátort kellene beállítani, illetve egy átfogó vizsgálat kellene a tavasz előtt, hogy milyen hibái lehetnek a gépnek.
csaba.ozsvath@gmail.com
Rendben! Csak nem látom a mail címed a profilodban....
dobj egy mail-t a vímemre és délután megírok mindent, ha minden igaz, még fotót is tudok mellékelni róla... :)
Lehet, hogy érdekel... Hány Kelvines? Milyen állapotban? Mennyiért?
én szívesen gurulnék ma egyet és még közel is lakom (Isaszeg), de sajna ma meló van...talán majd legközelebb...Egyébként, ha érdekel a bocihoz Xenon szett, nekem épp van egy eladó... :)

széles utat...
Szia!
Megvan a gyertya. Vettem sötétített plexit, olaj, levegő szűrőt, lánc-szett, matricák. Berakatok egy szivargyújtót és egy kis tuning-belső világítást estére. A xenonon még gondolkozom... Annyira pöpec lesz! Még kék-fekete üléseket akarok tavasszal, de már több pénzem nem lesz a Lujzira... Alig várom, hogy gurulhassak egy kicsit. Holnap felrakom az idomokat, mert nem bírom ki tovább, hogy ne menjek egy kicsit... HA valaki Veresegyház közelében van és akar pöfögni, akkor szóljon és elmegyünk egy kicsit.
Szép estét Bocisok
Sziasztok! Kb.egy hónapja kértem tőletek tanácsot GSX-F vásárlásához amire egyből reagáltatok is-köszi!Úgy fair,ha vissza is jelzek,ugyanis vettem egy gépet,de Hornet lett a kicsike,ma már fordultam is vele vagy 60km-t (nagyon tetszik)-remélem beválik.Amúgy még tetszik a GSX-F is,de jónak mondható vétel volt a "darázs".

Üdv!
A 400-as bandita blokk csak nem lehet olyan rossz, elég sok szaladgál belőlük az utakon, meg hosszú éveken keresztül gyártották. Mivel most vetted sok baleset mentes km kivánok.
Nem akarok vészmadárkodni, meg ne legyen igazam, de van egy srác a Honda CB Sevenfifty topikban, neki volt 400-asa, finoman szólva nem sok szép emléke volt.
Remélem Neked csak örömet okoz!
Szia!
Legalább nem egyedül leszek mostohagyerek, mert kicsit én is az vagyok. Vagyis a koromnál fogva /és a gépeménél is/ inkább mostoha apjuk az ittenieknek. :)
Azért megtűrtek eddig is :D Nekem sincs külön topic, ide csapódtam.
ez vízhűtéses. a 750 levegő olaj nem? azthiszem ez belpiacos meg úgytudom a 400-asok általában azok. láttam 600-asban is ami kívűlről tisztára így néz ki. amúgy azthiszem hogy banditba is rakták ezt a blokkot ha jólemlékszem. hogy bevált e? még nem sokat mentem vele. kb 15 kilómétert míg hazahoztam. remélem nemlesznek komoj gondok. szezonig még nézetek szelephézagot meg karbiszinkront olajcsere stb....
Na meglett a gyertya?
Mivel GSXF szerintem igen, de bevallom motorikusan nem tudok semmit róla. Vizes? olajos? neked bevált-e ? Japán belpiacos?Ha igen, lehetséges hogy gixer 400-as bokk van benne? Húúúú szokásomhoz híven kérdeztem eleget.
igazad van. én vagyok akkor a 750 mostohagyereke. ez tetszik .