Hát eddig úgy van ,hogy 9.-én kb 12:00-kor találkozunk az Üvegtigrisnél!Aztán onnét majd elgurulunk valamerre nincs konkrét majd ott megbeszéljük én 3-ad magammal megyek jön még 2 motoros barátom ,mi kb 130 km -ről megyünk.Kb 6 an jelezték még hogy jönnek alább megtalálod azokat cs.
Szép napot!
9.-én lesz túra az Üvegtigrishez? Csak kósza hírek jönnek minden felől... Van túra vezető? Vannak indulási pontok? Szeretnék csatlakozni, de kellene néhány támpont. Köszi, G.
Hát ja, a kátyúk 80%-a azért van, mert megcsináltak egy kátyút mellette, csak rosszul, magasabb, mint az út többi része, és hát kikátyúsodik mellette, mert fellazul... A legdurvább szar út Keszeg, és Alsópetény között van amin eddig jártam idehaza. A harmada lyukas, harmada meg magasabb, mint kéne. Bár ha az átlagát vesszük, akkor tökéletes
Ez van ezt kell szeretni !Az autósok vagy 20 évig biztosan nem változnak meg én is vezetek autóval(hála istennek balesetmentesen vagy 500ekm!kop-kop),de nem tartana sok energiába körültekintően vezetni csak hát mindig siet a magyar de hova?Na de az utak se fognak megváltozni vagy 20 évig és akkor még keveset mondtam Olyan a kpm mint a nyuszi meg a teknőc esete és ebből sajna a kpm a nyuszi azaz soha nem éri el a célját.Toldozgatnak foltozgatnak ahelyett ,hogy szépen lassan csinálnának egy új rétegetelőbb utóbb mindenhova lenne de hát nem érdekük,hogy meglegyen.Sajnos ez van addig meg kerülgetünk és figyelünk NAGYON!Mindenkinek sok szép balaestmentes km kívánok végre itt a szezon!
Hát ez mindíg is így volt, ha az indexet ki is teszik, sőt még a tükörbe is belenéznek, éppen csak a fejüket felejtik el elfordítani, hogy esetleg a holttérbe is benézzenek
Én lassan 1 éve Berlinben vagyok és az itteni motorozást egyszerűen imádom! A vezetésnek van kultúrája, figyelmesek, előzékenyek, az utakról meg már ne is beszéljünk, olyan jó minőségűek
Hali skacok! Tegnap Beleraktam egy százast a gépbe! Anyuci szeretett volna mögém kerülni, én pedig nem tiltakoztam! Persze, közben egy cipellőt is el kellett hozni, de ez még belefért. Csak e miatt elég sok volt a pesti araszolgatás. Sajnos, az autósok még mindig nem figyelnek eléggé (hogy a mocisokra nem, az már csak hab a tortán) , a tükröt és az indexet csak hírből ismerik -tisztelet a kivételnek- ! Persze vannak jó tapasztalatok is....
Ti hogy érzitek, könnyebb dolgotok van az utakon, mint tavaly, vagy azelőtt.......
.....Ha van valaki, aki Pestről jönne, tanult kollégámmal, SolaX-al (ha tud jönni) a Hősök terén találkozunk a Műjég előtt! Ja, kilencedikéről van nagyba szó!
Hát próbát megér, de eddig 3 szervízt hívtam, és mindenhol azt mondták, hogy javító készlet nincs hozzá, a gyári csap meg 2-3 hét mire megjön. Bontót még nem hívtam, de rápróbálok arra is, hátha...
tsanyi-ról meg sokat nem tudok :)
Azt hiszem kihagyom a túrát :( Mentem egy kis karikát az új aksimmal, miután visszaértem látom, hogy gyün kifele a benzin, de nem ott ahó kéne a vezetéken, hanem a csapná. Szaki meg árpilis 10-előtt nem tud ránézni. Úgy néz ki eláll a csepegés, ha nem mék vele, egy félóra után, de majd még ránézek, nincs-e alatta szép kerek tócsa... O-gyűrű már volt cserélve, mer máskor is csepegett... elképzelésem sincs mi a baj.
9.-én lesz túra az Üvegtigrishez? Csak kósza hírek jönnek minden felől... Van túra vezető? Vannak indulási pontok? Szeretnék csatlakozni, de kellene néhány támpont. Köszi, G.
Ez volt életem első vonulása, és kurrrva jó volt!
Beszámoló vége.
:-))))))))))))))))))))
Láttam a TV-ben a mai motoros vonulást. Volt valaki? Élménybeszámoló?
Én lassan 1 éve Berlinben vagyok és az itteni motorozást egyszerűen imádom! A vezetésnek van kultúrája, figyelmesek, előzékenyek, az utakról meg már ne is beszéljünk, olyan jó minőségűek
Ti hogy érzitek, könnyebb dolgotok van az utakon, mint tavaly, vagy azelőtt.......
Te kérdezted itt a fórumon, hogy 2.-án megy-e valaki erre:
http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=
tour&t_id=3815&session
_id=JbkIKEOlgg.15815
Hát mondom, én megyek a haverommal..:-)))))
Szóval kerülünk egyet a városban vagy százharmincan:-)))
Jön még valaki?
06307465238
tali64@t-online.hu
Azt hiszem, itt melózik: http://www.quickmoto.hu/
tsanyi-ról meg sokat nem tudok :)