Hát ja az üvegtigris 9.-én kb sztem olyan déli12 körülre ha nektek is jó aztán onnét még gurulunk egyet valahová és még akkor a messziről érkezők is bőven haza érnek sötétdés előtt mint mi !Velem még ha minden igaz jön két motoros az egyik bandit 1250(neki volt gsx-f750 nem régen adta el) a másik gsr600 úgyhogy 3-an megyünk
Itt egy jó cikk, hogy mit kell nézni egy idősebb motoron vásárlás előtt: http://totalbike.hu/magazin/kozelet/olvaso/2010/12/30/minden_sportmotor
t_megoltek/
Én még annyit tennék hozzá, hogy az első féktárcsák vastagságát nézd meg. Valahol bele van ütve, de azt hiszem 4 mm vastagságig jó, ez alatt csere érett. Egy kíméletes motorozással ez kb. 50-60.000 km. Ha cserélték a féktárcsákat, akkor kérdezd meg miért.
Tommy750
[2929] március 1. 15:26
Normál karbantartás és ésszerű használat mellett agyonverhetetlen!
Semmi baja! Olyan mint, a régebbi swift kocsiban.
Nekem 2004 - es van.
Csütörtök reggel megyek venni egy 2004-es 750-est.
A mociba elvileg 6000km van, még gyári szőrös gumival.
Számomra egy kicsit hihetetlen. Mire figyeljek vásárláskor, hogyan tudom kiszűrni, hogy vissza lett-e pörgetve az órája?
Előre is köszi!
....nos, ez jó ötletnek tűnik. Már csak egy -tól, -ig időpontot kellene meghatározni a beérkezéseknek , aztán egy kis beszélgetés, tapasztalatcsere, ismerkedés (főleg nekem, mert én nem ismerek még senkit) És ha gondoljátok, ott megbeszélhetünk egy kisebb gurulást a környéken!
Hm... nekem is jó lenne, ha az asszonyt le tudom passzolni, de megütné a guta, mert ő is jönne, csak nem engedem motorra, mert várandós... Úgyhogy lehet kihagyom.
Hát ezt a 3 képet csináltam csak azon látszik ,hogy a gyári oldalvas helyére került fel ahogyan a givi is oda kell felcsavarozni.Meglepően stabil lett ,2db csavarral van felfogatva.Nem találom az email címedet!
Coldrex
Anyúl
Robika78
Ubi77 +2 fő
Geggencs
Cinga
SolaX - 90%
[2709] 2010. december 31. 17:01
Szia,
Itt egy jó cikk, hogy mit kell nézni egy idősebb motoron vásárlás előtt: http://totalbike.hu/magazin/kozelet/olvaso/2010/12/30/minden_sportmotor
t_megoltek/
Én még annyit tennék hozzá, hogy az első féktárcsák vastagságát nézd meg. Valahol bele van ütve, de azt hiszem 4 mm vastagságig jó, ez alatt csere érett. Egy kíméletes motorozással ez kb. 50-60.000 km. Ha cserélték a féktárcsákat, akkor kérdezd meg miért.
Tommy750
[2929] március 1. 15:26
Normál karbantartás és ésszerű használat mellett agyonverhetetlen!
Semmi baja! Olyan mint, a régebbi swift kocsiban.
Nekem 2004 - es van.
Csütörtök reggel megyek venni egy 2004-es 750-est.
A mociba elvileg 6000km van, még gyári szőrös gumival.
Számomra egy kicsit hihetetlen. Mire figyeljek vásárláskor, hogyan tudom kiszűrni, hogy vissza lett-e pörgetve az órája?
Előre is köszi!
Berliner Motorradtag
Coldrex
Anyúl
Robika78
Ubi77
Geggencs
Cinga
SolaX - 90%
Fazon
Coldrex
Anyúl
Robika78
Ubi77
Geggencs
Cinga
Szerintem jó lett.
Hová fogatod fel? Hány ponton? Mennyire stabil?
Küldesz privibe képet még?
Köszönöm, hogy nem felejtetted el!
Gábor
Fazon
Coldrex
Anyúl
Robika78
Ubi77
Geggencs