Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A GSX-ek most minden kereskedésben 400.000 forinttal olcsóbbak, nem hinném, hogy ebből még sokat lehet alkudozni. Amúgy jópár tízezerért kaptam én is extrákat :)
Rendben, de rajtuk kívül még rengeteg kereskedés van és pl. a motorrad és a full-gas-nál elég jól lehet alkudozni főleg bentmaradt gépre........
Szia tsanyi!

Hosubáéknál múlt héten volt egy kék-fehér k8, meg egy fekete-szürke, két napja egy sem. Igazából azért kellett rendelni, mert csak márciusi átadású lesz, addig meg tuti elfogynak, mert akciósak.
Meg kellett rendelni egy 650-est?..........minden kereskedés tele van vele nem?
Sziasztok!

Köszi a válaszokat, elolvastam őket, csak reagálni nem volt időm. Azóta megnéztem a GSX 650-et, élőben ezerszer jobban néz ki, mint képen, úgyhogy meg is rendeltem, márciusban jön a paripa :)

PUIG kiegészítőkkel kapcsolatban esetleg van tapasztalata valakinek? Egy belső karbon sárvédőt, egy sötét túraplexit, meg egy visszapillantót szeretnék, ezek valami horribilis összegbe kerülnek a márkakereskedőnél. Emiatt a kipufogódob-projekt is csúszik a nyárra, szerintem Finster lesz (BlackBirdön hallottam, kérésre brummogósra lett belőve, hát...:D )

Köszi mégegyszer a válaszokat!

Fada
talán így: túra
Mi holnap gurulunki páran egy rövidet, aki úgy érzi jöjjön...:
http://motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=3954&session_id=E.mv4JD
49sU5958
Én épp azon agyalok, hogy holnap gurulok egyet Paksra:-)))
Ma is mentem, egy Pest-fehérvár-Velence-pest útvonalat, kisebb kalanddal..

Tényleg! Ti mikor teszitek le a Bocit télire?
Sziasztok.Sztem még én is kihasználom a holnapi jóidőt.
loui81!

Nem irigyellek.Pl. tegnap nálunk -3C volt reggel, 5h-kor.
Azért a holnap du.-ra Én is gyúrok.
Egy vékonyat a városban (Gyöngyös)de, lehet, hogy egy óvatos Mátrát is gurulok még!
Szerintem az évet holnap zárom is.
Mindenkinek szép időt holnapra!

Ciaó!
S;
Én még mocival járok melóba, hajnal fél 6-kor kb 15km. Az enyém is 2003as 58800km-el,haveromnak is 750-ese van az is rezgő módba van 100 környékén tehát valszeg. ilyenek a vas asszonyok . De lesz még jó idő ,tavaly dec. végén tudtam pár kört csapni,remélem idén is így lesz.
Akkor ez pusztán rezonancia! A megoldás, hogy vagy alatta, vagy fölötte kell használni a gépet. Azt mondják, hogy vasárnap jó idő lesz kb. 13-14 fok és napsütés.
Helló mindenkinek!
A jelenséget Én is tapasztaltam és valóban olyan 100km/h-környékén.Nekem 750cm3 a paripám, szerintem ezzel nem függ össze.Lehet, egy konstrukciós jelenség is, persze az is elképzelhető, hogy korral jár.Az én gépem 2003.és 46e km-nél járunk, azonban egy kollégám újonnan vásárolta 2006-ban, de Őt is megkérdezhetem, a jelenségről.Persze én erre a tavasszal (szezon kezdetekor) "figyeltem fel", azonban mostanság erre nem volt tapasztalat.
Szerintem nem kell vele foglalkozni!
Sajnos úgy néz ki, idén már nagyon nem is fogjuk ezt az érzést tapasztalni.
Persze, ha szerncsénkvan, még a hétvégén egy "vékonyabb"bizsergés összejöhet!
Csőváz mindenkinek. Szintén zenész, egy óra motorozás után mintha hangyabolyba tartanám a kezemet. Nálam(600f) 6000rmp-120km/h ,én speciel 80 és 130 között használom a kicsikémet. Ja és a végét a mai napig nem tudom mert sajnálom odáig forgatni.
Ja ez a jelenség nekem is megvan olyan 4500-5000 körüli fordulatnál nekem is rezonál egy kicsit ugye 6 sebbességben az olyan kb 110-120.
Helló!

A múlt hétvégén volt alkalmam hosszabb utat megtenni. 110-nél vibrált a gázkar és teljesen el zsibadt a markom. Szerintetek mitől lehet? Vagy csak szimpla rezonáció, mert feljebb 130-nál megszűnik a jelenség.
natu77!

Csatlakozom!
Kezeket a magasba!(persze csak óvatosan! )

Üdv!
sumakker!

Köszönöm a segítséget!
Imádom és nekem is fent a kezem . Az idei együtt töltött 6e környékén van , jövőre remélem több összejön, ami lehetséges hiszen május környékén vettem . Még nincs itt a tél, de remélem nem lesz túl hosszú és így hamar ki lehet gurítani a garázsból .
Sziasztok!

Érdeklődnék (ismét), hogy fehér első irányjelző burával kapcsolatban tudna valaki segíteni?Honnan lehet beszerezni?
Köszönöm!
Sziasztok!
Ejnye!

nem
natu!

Imádni fogod a gépet! Mi is mindannyian szeretjük!

Ugye? Kezeket fel!