Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi bajotok lehet, nem igaz? és akkor akár bandázhatnánk is
Háááát........nem is tudom! Egy ilyen csinos Hölgy invitálásának nehéz ellenállni!
Nekem Berlintől minden távol van de április 20-26 között otthon leszek, mert akkor hozom ki a bocit.
Azon a 7végén H-ringen verseny lesz (csajos is) nincs kedvetek kijönni?
..ja, még mindig nem ismert, hogy jön-e valaki innen a másodikai gurulásra?
...biztos.........bár ezt csak a magam nevében mondhatom!

A felméréshez pedig egy kicsit lagymatag a jelenlét!
Persze!Azért kérdem ,de igény volna rá?!Teszem fel Budapest környéke esetleg az Üvegtigris?
....sajnos, ez elég relatív. Ahhoz tudni kéne, hogy hová összpontosul a többség, mert azokhoz kellene leginkább alkalmazkodni.........szerintem.
Szevasztok!Hát ahogy így elnézem vagyunk egy páran BOCI-sok hlá istennek! Egy talit össze lehtne hozni tavasszal !?Lenne kedvetek?Valami olyasmi helyen ami senkitől sincs nagyon távol!
Ha beszélhetek a magam nevében, akkor már el is kelt a táska! :-D Köszi!
Köszi ha megengeded és nem laksz messze tőlem(Nagymaros) elgurulnék megnézni. Köszi
Engem nagyon is érdekelne az oldaltáska! Jöhet a kép (akár a mail-címemre is): djmarkee@vipmail.hu
Köszi!
Sziasztok van kettő oldaltáskám olcsón odaadom valakinek ha kell mert három éve csak porosodik 4000ft ha kell valakinek tudok képet feltenni.
...egyébként jön valaki a másodikai fővárosi "körözésre"?

http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=
tour&t_id=3815&session_id=JbkIKEOlgg.15815
Mellesleg az én Drágám is lassan útra kész: már rajta van a LED-es hátsó index (majd teszek fel képet, és akit érdekel hasonló dolog, kérdezzen nyugodtan, szívesen segítek!), most meg épp az új Stebel kürtömet szerelem, remélem holnapra kész leszek. :-P Már alig várom, hogy mehessek egy kört, szóval holnap koránkelés lesz, hogy legalább estére kész legyen a Bocika! :-P
Xebulon:
Ó, nagyon köszönöm a választ, végre tudom én is: a csomagrögzítő háló az lehet aktuális is lesz olcsósága, és könnyű le-felszerelhetősége miatt is. Köszönöm a segítséget! :-D
Hali!

Nekem van két oldaldobozom, ha érdekel, nézd meg, hogy tudod lemásolni!
Helló mindenkinek.Először is szeretnék széles utat és rengeteg km-t kívánni mindenkinek a szezonra.Azért írok mert vettem egy doboz készletet ami a 3 dobozt és a hozzá tartozó platnit tartalmazza.A kérdésem hogy konzolt hogy gyártsak hozzá?Ha valakinek van tapasztalata ill. ötlete azt szeretettel várom.előre is köszönöm.Üdv
Szia!

Érdeklődnék, hogy erre milyen dobozt lehet tenni? (monokey, monolock)
Mennyiért postáznád Győrbe?

Tisztelettel:

Gejike
Kössz, de úgy látom, elég régi a feladási dátum... Már nem valószínű, hogy megvan!
Szia itt a hirdetések között van egy ,6000 ft ért az szerintem jó ár. http://www.kepesmotor.hu/labta...
....kösssz!
Szia!

Olyan 39-44 Euro között találtam!
Ezt meg tudod nézni bejelentkezés nélkül is!:-)

http://cgi.ebay.de/Hauptstande...
...akkor megnéznéd, hogy mibe fájna, mert nekem nincs hozzáférésem onnan rendelni!
Üdv a klubban!:-)

Ebayon van egy tucat.. Lehet, hogy én is veszek mert olyan ferdén áll a jószág:-))