Sziasztok.
Üdvözlök mindenkit. A fórumot már régóta olvasom, de reg.re most adtam a fejem. Május óta boldog tulajdonosa vagyok egy 750-es F-es bocinak. Nagyon megszerettem. Sokat gondolkodtam és nézelődtem, milyet vegyek, de azt hiszem nem bántam meg, hogy rá esett a választás. Azóta túl vagyunk pár közös szép km-en és még remélem sok közös áll előttünk.
SZIASZTOK NEM TUD VALAKI BONTOTT dl 650 et vagy -gsr-gsx-gsf -et! hayabusa vagy b kinget bontottat?! nekem csak első féktárcsa kellene róla egy darab! előre is mindenkinek köszi
Tudod nálam a legnagyobb probléma, hogy Berlinben vagyok a bocival együtt és hálistennek jövőhéten hazaviszik nekem egy kamionnal Én meg megyek utána 26-án
Ez nagyon jó kezdeményezés, tedd ki az üzenőfalra is.
Üdvözlök mindenkit. A fórumot már régóta olvasom, de reg.re most adtam a fejem. Május óta boldog tulajdonosa vagyok egy 750-es F-es bocinak. Nagyon megszerettem. Sokat gondolkodtam és nézelődtem, milyet vegyek, de azt hiszem nem bántam meg, hogy rá esett a választás. Azóta túl vagyunk pár közös szép km-en és még remélem sok közös áll előttünk.
Korához képest tényleg jól tartja magát...
Ha van szépérzékük a vizsgáztatóknak akkor elég volt csak ránézni
Nincs veletlenul valakinek egy elado doboztarto 99-es borjuhoz? Monorack is eleg lenne. Doboz is johet, de az csak mindenestol.
udv,
SAiNt2102
Akkor igyekezz, mert az tegnap volt...
Amúgy nekem is okt 27.ig volt érvényes, csak nem akartam esetleg hóban vinni...