Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló! Egy hátsó dobozt én is szeretnék .
Erre még egy közös gurulást is lehetne szervezni. Az lenne a feltétele, hogy mindenki hozzon valamit a felsoroltakból.
Helló! Üdv a klubban nekem is ilyen bocim van, csak van rajta hátul egy túra doboz.
Szia!

Ez nagyon jó kezdeményezés, tedd ki az üzenőfalra is.
Az tuti
Sziasztok . köszi a fogadtatást . A hiányolt képet is sikerült pótolni .
Helló! Lássunk róla fényképet. Már a motorbicikliről!
Voltunk hétfőn Berlinben......de a többiek rohantak így csak pár órát nézelődtünk pedig van mit nézni...
Üdv a klubban
Sziasztok.
Üdvözlök mindenkit. A fórumot már régóta olvasom, de reg.re most adtam a fejem. Május óta boldog tulajdonosa vagyok egy 750-es F-es bocinak. Nagyon megszerettem. Sokat gondolkodtam és nézelődtem, milyet vegyek, de azt hiszem nem bántam meg, hogy rá esett a választás. Azóta túl vagyunk pár közös szép km-en és még remélem sok közös áll előttünk.
SZIASZTOK NEM TUD VALAKI BONTOTT dl 650 et vagy -gsr-gsx-gsf -et! hayabusa vagy b kinget bontottat?! nekem csak első féktárcsa kellene róla egy darab! előre is mindenkinek köszi
Gondoltam, onnan nem egyszerű...
Tudod nálam a legnagyobb probléma, hogy Berlinben vagyok a bocival együtt és hálistennek jövőhéten hazaviszik nekem egy kamionnal Én meg megyek utána 26-án
Köszi!
Korához képest tényleg jól tartja magát...
Gratulálok!
Ha van szépérzékük a vizsgáztatóknak akkor elég volt csak ránézni
Hali!
Nincs veletlenul valakinek egy elado doboztarto 99-es borjuhoz? Monorack is eleg lenne. Doboz is johet, de az csak mindenestol.
udv,
SAiNt2102
Huha!

Akkor igyekezz, mert az tegnap volt...

Amúgy nekem is okt 27.ig volt érvényes, csak nem akartam esetleg hóban vinni...
Én 27-én viszem...
Ma sikeresen levizsgázott a moci! Persze könnyű volt neki, hiszen minden jó rajta...
Azé' még erősödnöm kell hozzá
Neeeeeeem dehogyis, nagyon jó volt Épp azt mondtam neki, hogy tessék nekem jól viselkedni...
Szép, szép, na de miért dorgálod a második képen? Rossz volt?
Hát a fekete boci még mindíg szebb Hopp ez lehet szubjektív vélemény
Öööö, hááát kiperverzkedtem magam, egy vadászsólymot vettem a lábaim közé az Uramé és életében először adta oda valakinek