Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aki csinált még képeket tegye fel azokat!
Csatlakozok az előttem szólóhoz! Király volt a mai túra!
Nekem 408 km lett. Az idő is végi hibátlanul alakult!
Jó volt a kaja a kondorosi csárdában, meg a múzeum is!
Ráadásul még az áprilisi túrával kapcsolatos dolgokat is meg tudtuk beszélni!
Képek készültek a mai napról ?
Igyekszem
Szevasz Tibikém!
Köszi a képeket! Örülök, hogy találkoztunk!
Remélem legközelebb már motoron látlak!
Én szívesebben építenék a fordulatszámmérőbe egy kisebbet, olyat mint a Banditában van.
Az óriási mérete még hagyján, de van pár sokkal idegesítőbb tulajdonsága. Nem azért mert azt én csináltam, de a Banditában lévő sokkal jobb.
Lehet, hogy összeszedem magam, és ebben is megcsinálom ugyanúgy.
Király volt a mai guriga nekem 460 km lett.
A képeket el lehet érni valahol?
Ja, vettem észre. MAjd a cégnél kifúratom hétfőn, én csak bejelölöm. Mélygarázsban szar szerelni
Sziasztok !

Szolnok 10 óra. Indulnak a SUZUKIsok továbbbbbb............

KÉPEK
No, itt már süt a nap, úgyhogy hamarosan indulok!
Na ez már jobban hangzik.
Ok. Köszi!
Jó lenne, mert jelenleg itt esik.
Majd a megfúrásnál figyelj oda mikor a szektorokat elhelyezed!
Nos, ez egy feketére szinterezett Pazzaz alukormány. Már régen kinéztem, de nem voltam benne biztos, hogy felmegy fékcsőcsere nélkül. A Banditos topcicban egyik nap biztosítottak, hogy felmegy simán, úgyhogy ebédszünetet beáldozva a tettek mezejére léptem, és vettem egyet 6400-ért a Futár Petinél, a Zichy utcában.
Na ezt most nem fogtam? Most vettél egy kormányt? Mi volt az ára , és mi a forrása?
Nekem ezzel mákom volt (legalább is azt hiszem), mert 50% akcióba volt 25€, és az úcccsó! nagy reményeket fűzök hozzá!
Nem akarom feltenni(Tangerine bezzeg biztos beletenné a GI-proját ), csak ha a jövőben gyártatnék valamit, szeretném tudni, mire számíthatok kb.
gyula.szatir kuk gmél pont kom

Ja, annyira megirigyeltem a széles kormányod, hogy vettem egyet
Az email cimedre megírom, ha érdekel esetleg, és megadod...
Csak nem tom hogy te mit raknál bele, meg hogy jó a bringádra, bár a barátoméra rápróbálhatom.
Mivel én sem nagyon vagyok tisztában az ilyen jellegű árakkal, csak érdeklődés szintjén kérdezem, mennyiért adnál egy ilyen kormánytartót(ha megmaradna és árulnád...)?
Köszi!
(Ezek után az elismerések után veszem azt a bátorságot, hogy megitélem mások munkáit ha prezentálják, azzal tapasztalattal amivel a elmondottak és képek alapján rendelkezem. Ha megsértődik mint egy 16 szűz kislány az engem nem nagyon érdekel, még akkor sem ha pajzs nélkűl hegesztette egész éjjel véresre a szemeit! )
Gratula!
Vitathatatlanul igényes darab!
Én Solid Edge -t gyúrok most épp a 20-as verziót. Ezzel tervezek itt a cégnél meg otthon . A gyátásnak nyomom a szerszámokat, készüléket. Néma "gyakorlás képpen" megy le egy két "egyedi dolog". De nem üzöm nagyban, csak magamnak és barátaimnak. Tehát válaszolva nem gyártatok másnak. Szívesen (jópéééééééézé) megtervezem, ha kell, de már feladtam ebbéli törekvéseimet is , mert nem igen van már megbízható szerszámkészító aki fülrágás nélkül elfogadható áron gyártana, hoyg azon még nekem is maradjon valami, annélkül hogy hallagtnom kéne a vásárlók nyavajgását, gogy az meg milyen drága.
Lemezalkatrészeket (egyszerübbeket) könnyebben gyártattam, mert a technológia kisebb lehetőséget ad az elbaszásra, mert a terítéket DXF filében átadom , és ha a hajlítós el nem rontja akkor lesz is belőle valami.
A legutobbi egy HD akuborítása volt. Csak nem tom kinek tok eladni ennyit , mert nem sok Sporters 883 rohangál az utakon...
Jómagamnak nincs túl jó kézügyességem, de olyanokkal készítettem az ötleteimet akiknek van! Ígyekszem olyanokkal foglalkozni amit "gyári minőségben" ki lehet vitelezni, és nem látszik a gányolás rajta.
Nagy üzemben amúgy sem érdemes űzni, mert elég nagy tőke kell hozzá, és az emberek nincsenek tisztában az árakkal , és anyagáron kivánnak hozzájutni a dolgokhoz . És azt veszem észre hogy sokkal nagyobb baromságokért ami történetes nem is létszükséglete a motorozásnak, simán kidobnak 40-50ezer forintot, még az ami tényleg megéri az árát , arra meg sajnálják...
Bocs hogy egy kicsit elkanyarodtam...

Most hogy prezentáltam ezt az alkatrész, inkább csak azért tettem , hogy akinek van lehetősége az tud csinálni magának, ha nem akkor magára vessen, mint a szegény földetlen paraszt! (Nekem lesz még ebből kettő amit lehet értékesítek, ha a barátoknak nem kell.)
Tán Catia?
A GI-pro-t ismerem, nekem nem kell, egész nap ötben megyek
Már láttam tőled több fémmunkát, ezzel melózol? Arra szeretnék kijukadni, hogy ha igény merülne fel CNC marásra vagy esztergálásra, akkor hozzád fordulhatok?