Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasz Imre!
Holnap megyek! (Megyünk?)
Küld el a számod sms-ben, (a számom pár sorral lejjebb) mert nem fogunk tudni kommunikálni, ha odaértünk Gyöngyösre.
Köszi!

Már 2 pálckánál? Akkor elég sűrűn tankolhatsz. Mennyi a fogyid?
Nekem most legutóbb 6,08 l/100 km volt
Üdv Kenray!
Nekem talán ha egyszer villogott a benzinkút ikon, de rángatásra nem emlékszek.
Amúgy én 2 pálcikánál már elkezdek kutat keresni.
persze, mindenképp várom a többiek véleményét is :-)
Azért várd meg a Többiek véleményét, illetve tapasztalatát is, Hátha v.ki tapasztalt ehez hasonló dolgot és meg van a magyarázat.
köszi, én is furcsálom a dolgot, de legalább van már egy megerősítésem az igazamban :-)
Szevasz Kenray!

A benzint az én motoromból teljesen ki lehet használni úgy, hogy nem dadog és nem áll le 5,5 l-es mennyiség alatt sem. A gépem K2-es, de ez nem hiszem, hogy lényeges lenne. Eddig a többiektől sem hallottam hasonló dolgot. Ezek után szerintem az csak duma, hogy ez természetes lenne a Te vasadnál.

Imre
Egy exkluzív kérdésem lenne, kérek mindenkit, amennyiben lehet válaszoljon:
Nektek amikor már nagyon üres a tank, de még megy a moci hály liter benzint tudtok belerakni?

Azért kérdezem, mert a következő jelenség van a motoromnál:
júniusban vettem át a motort, azóta azt csinálja, hogy amikor elkezd villogni a benzinkút ikon a műszerfalon, akkor néha ha ráhúzom, elkezd rángatni. Mikor vittem 1000-es szervizre útközben csinálta és meg is állt a motor, újra indítani nem tudtam. gondoltam kifogyott a benzin. Szerencsére lejtőn voltam és a lejtő aljában egy benzinkút volt, így megtankoltam. 16 liter ment bele a 22 literes tankba. Ez gyanús, így szóltam szerviznél, de azt mondták majd ha megint csinálja akkor jelentkezzek.
Hát megint csinálta, elmentem, megállapították, hogy benzin nélkül nem megy a motor. Mondtam, hogy 6 liter van benne, elégnek kellene lennie ahhoz, hogy menjen. Megoldás nem született, csak annyi, hogy rendelnek benzinpumpát.... Másfél hónap eltelt, Megint úgy jártam egy vasúti kereszteződésnél, hogy rángatás után megállt, nem tudtam beindítani. Irány a benzinkút, 16,5 l ment bele, szintén 5,5 l maradt a tankban. Rákérdeztem, hogy mi van a benzinpumpával, a válasz az volt, hogy vigyem el a motort, mert csak úgy nem cserélhetik gariban. Most náluk a motor és azt az infót kaptam, hogy nincsen semmi baja a motornak, mert van náluk 3 gsx 1400-as és mindegyikben 5 l benzint tettek és ugyanazt produkálja mint az enyém, de jön majd valami csóka a Suzukitól és az kideríti mi van, ha mindegyik ilyen, akkor nem tudnak mit csinálni, így marad a motor...
Ebbe nem szeretnék belenyugodni, mert 5,5 l az a tanknak pont az 1/4-e, kicsit sokallom, hogy ennyivel nem tud mit kezdeni a motor. Most kiváncsi vagyok, hogy volt-e már itt valakinek hasonló tapasztalata?
Szóval szokott nektek dadogni, rángatni a motor ha villog a kút jel? Valamint mennyit tudtok bele tankolni ha nagyon a végéig motorozzátok a tankot?

Köszi, sokat segítenétek ezzel, hogy tolmácsolni tudjam a szerelőknek.
Szia!
Én igazán türelmes ember vagyok, de hát mikor volt az már!
Sajnos az időjárás elromlott nem lehet jót gurulni, de talán még a hétvégén lesz még egy kis jóidő!
Na szóval várok még egy kicsit, aztán ha nem jön a kép, akkor még várok!
Sziasztok
Heló!
Majd a Krisztián egyszercsak feltölti, tudod jó munkához idő kell!
Imre
Üdvözletem!
Szeretném megtudni, hogy a Dunafölváron készült csoportképből, hogyan lehetne nekem is egy példányom, mert sehol sem találom feltöltve a netre?
Tudom, hogy készült ilyen mert rajta vagyok! Kérem ha valaki tudja a megtalálhatóságát és megadja, akkor nagyon szépen megköszönném!
csá
Prérikutya!
Szeretettel várunk!
Üdv Egynégyesek!
A héten már nem leszek net közelben , mivel vidékre utazok.
Szombaton a lentebb közölt helyen és időben várom a gyöngyösi banzájra igyekvő Pestieket, meg környékbelieket.
Ha nagyon sz@r lenne az idő , akkor javaslom egy héttel eltolni a gurulást.
Amúgy nagyrészt telefonon elérhető leszek: 06 30 922-0689
Addig is BALMENKÖZ!
Steve
Szevasz!

Természetesen köztünk a helyed!
Sziasztok! Én egy 2 hónapos tulaj vagyok 2007 augusztus 8.-án vettem át a gépemet a Suzuki Hollósnál. Rendkívül megszerettem pedig először tartottam tőle, de aztán életem legkezesebb mocija lett. Remélem befogadtok.
Javasolt útvonal a délelőtti körre:
Gyöngyös - Mátraháza - Parád - Recsk - Sirok - Egerbakta - Eger - Kerecsend - Kápolna - Gyöngyös
Táv: 114 km
Menetidő: 1 óra 40 perc (pihenő nélkül)
A Pest felől érkezőknek találkozás a Pólus Center parkolójában (Western udvar felőli bejáratnál).
Indulás 8:30-kor.
Gyöngyösig a táv 75 km.
OK Imre!
Akkor kieszünk a vagyonból!
Piát (üdítőt) viszont mindenki hozzon!
egy kiló szalonna, meg néhány kiló kenyér nem vág remélhetőleg a földhöz, paradicsom, paprika, hagyma meg van a kertben, úgyhogy mindenkit várok!
szalonnát, kenyeret, meg ilyeneket én adok, senki ne vacakoljon ilyesmivel.
A szombati banzájra gondolom mindenki visz magával kaját amit enni meg sütni akar.
Ugye?
Hali!
Akár találkozhattunk volna, mivel én is jártam ma a Mátrában, igaz Eger irányába mentem.
Imre
Remélem jövő szombaton is hasonlóan klappol majd minden.
Hi!
Bp.- Rátság - Balassagyarmat - Hollókő - Pásztó - Mátraszentimre - Galyatető - Mátraháza - Gyöngyös - Bp.
Mára ennyi sikeredett.
Isteni volt az idő!
Üdv!
Nekem sajnos sürgős gurulni valóm van!