Palo, te ceglédi vagy?
Csak azért kérdezem, mert a Finsternél szeretnék készíttetni kipufogót, olyan mint a gyári 2 csöves.
Ha neked megvan a gyári akkor méretezés ügyben tudunk majd beszélni? Lehet, hogy kellene a segítség.
Nekem a nagytrombita van és azt akartam lecserélni kicsire, de sehol nem jutok hozzá, így marad a készíttetés :-(
Ha valamilyen motoros cuccot, 1,4-es alkatrészt, tartozékot el akarsz adni, akkor hozd le, (ha elbírod) itt a találkozón jó eséllyel megszabadulhatsz tőle!
Ha autópályán jössz, innen is azon kéne tovább menni, kb. 1:15 perc alatt lehetne odaérni a Lurdi házhoz, ha ez így jó, akkor szerintem 7-kor kellene innen Gyöngyösről indulni a Tesco parkolóból, amit úgy találsz meg, ha a Gyöngyös keletnél lejössz a pályáról és a városon teljesen keresztülhaladsz.
Szevasz czegele!
Ma voltam Nyíregyházán a falumúzeumban, nagyon szép ott minden.
Egyébként Gyöngyösön találkozhatunk az összeröffenésre menet, igaz addig Te jössz v. 150 km-t, utána még vagy ugyanannyi.
HI
Szevasz Czegle!
Szerintem toborozd az embereket az 1,4-es oldalon is. Pl. ZsPeti, az oldal készítője is abból az irányból jön!
És remélem még sokan mások is!
Üdv Egynégyesek!
Tegnap legurultam Dunaföldvárra és kitaláltam a 15.-ei felvonulás útvonalát. Dunaföldvár belterületén a belvárost is érintve csinálunk majd egy jó nagy kört.
Nem akarom túllihegni ezt a dolgot, főleg mivel az egész találkozó menete nagyban függ a létszámtól. 15 motor fölötti létszám esetén viszont már érdemes elgondolkozni azon csinálunk e zárásokat (3 helyen az elsőbbségadás miatt) a folyamatos haladás biztosítása végett.
Ezt szerintem majd ott a helyszínen eldöntjük.
Azért aki tud, hozzon kukás mellényt!
Ja, és a Kerék csárdában még mindig isteni a kaja!
üdv Czegle ! teljesen egyetértek veled a Naked az Naked a találkozóra még van pár emberke:
-Jana
-Tuci
-Steve
Szobcsab -abolcskei
-GsxImre
-Czegle
-Jecsoferi
-Gábor
plexi ügyben az én tapasztalatom a következő:
nekem GIVI van, de 1 kalap sz.r!
legalábbis nekem nagyon nem jött be!
naked bike! legyen naked
IMÁDOM A MENETSZELET!
CZEGLE
Csak azért kérdezem, mert a Finsternél szeretnék készíttetni kipufogót, olyan mint a gyári 2 csöves.
Ha neked megvan a gyári akkor méretezés ügyben tudunk majd beszélni? Lehet, hogy kellene a segítség.
Nekem a nagytrombita van és azt akartam lecserélni kicsire, de sehol nem jutok hozzá, így marad a készíttetés :-(