pl : a csizma amit rendeltem kicsi lett / fel tudtam huzni de nem volt az igazi , eltudtam volna hordani de.. / ti azonnal küldtétek a másikat a futárral és még plusz dijat sem számoltatok fel , ez a mai " világban " ritkaság , máshol minimum a költségeket rámverték volna , de ti szereztetek egy törzsvásárlót és egy igazi elismerést . ÍGY IS LEHET CSINÁLNI ! gratulálok !
Nee!Pirulok!
Mindent egybevetve, emlékszem azokra az időkre amikor még csak a pult másik oldalán álltam!Örömmel tértem be máskor is oda ahol kultúráltan szolgáltak ki,ahol nem volt gond ha az ötödik sisak után egy hatodikat is szerettem volna megnézni,és ezen kereskedések-szervízek a mai napig előnyt élveznek nálam.
Amikor az SV-t vettem nagyon korrekt kiszolgálásban volt részem,és bár tudtam hogy esetleg máshol is jól járhatok a GSX-R-t is annál a kereskedésnél vásároltam meg.Ezek után talán nem meglepő hogy a VZ1600 is a szóban forgó kereskedőtől került az utcára.
Ha viszont gsx 1.4 lesz az már egy másik forrásból kerül mejd hozzám.
Szóval bár nem vagyunk egy mega motorospláza,azért hiszek abban ha az ember normálisan áll a vásárlóhoz akkor annak van egy pozitív visszacsatolása előbb-utóbb!
Bevallom a GSX mellett még van egy másik gép is ami mozgat,de nem akarom offolni a fórumot!
Ha valaki betéved hozzánk a Váci útra akkor szóljon hogy a sportmotor.hu GSX 1400 rovatából van!Csak hogy tényleg megpróbáljak maximálisan VIP szolgáltatást nyújtani!
GsxTuci!
Köszönöm szépen a reakciót,várom mások véleményét is a kérdésben..Köszönöm szépen srácok!
Aki úgy gondolja azt szívesen látom a Bázis Motor váci úti üzletében,és valami kedvezményt is ki tudok csikarni nektek!
Louis hivatalos partnere vagyunk.
Szevasztok Egynégyesek!
Csatlakozok Tucihoz. Én is nagyon jól éreztem magam a találkozón! Remélem sikerül belőle hagyományt teremteni!
21 db SUZUKI GSX 1400! Igazán impozáns látvány volt!
Köszönet mindenkinek, aki megjelent!
Amúgy pedig már a társaságért megérte lemenni.
Néhány kép a találkozóról.
Szia! Kengyelfutó! Szerintem nagyon jól döntesz ha GSX-1400-at veszel ! nekem k4-es modell van ,és teljes mértékben meg vagyok vele elégedve 3 év alatt 38000 km-ert mentem vele és csak jó tapasztalataim vannak ezzel a mocival kapcsolatban,mind kényelmileg,mind teknikailag,vagyis Durvajóóó! üdv:Tuci
Sziasztok Egynégyesek!
Mostanság motorcserén gondolkozom,és a GSX is szóba jött!Látom egészen jó kis csapat van itt, nagyon örülök hogy a beírásokból az jön le hogy normális emberekkel találkoztam.
Segítségeteket szeretném kérni!
Vettem két éve egy Cruisert (VZ 1600) és úgy terveztem hogy hosszú hosszú évekig nem váltok majd!De az az igazság hogy bár a gép csodálatos,és a nyomaték is hegyekben egy nem várt körülmény jött közbe!
Sajnos az üléspozició eléggé kicsinálta a hátam alsó szakaszát!Borzasztóan fáj minden motorozás után a derekam.(Tulajdonképpen azon ülök)
Amíg Hasalós motoron ültem soha nem volt ilyen problémám( SV;GSXR)
A kérdésem lehet hogy ostoba lesz, de egy olyan motort szeretnék ami sok kilométeren keresztül, sok éven át hű társam lesz, és olyat ami kényelmes is!
Mik a tapasztalatok?Van valakinek esetleg idősebb GSX a birtokában,vagy olyan ami sokat futott?
Az a hír járja hogy nagyon megbízható, bika egy szerkezet az egynégyes...Segítsetek egy tévelygőn
Előre is köszönöm!
Üdv Egynégyesek!
Holnap reggel 8:15 Lurdy Ház, parkoló! Annak, aki Pest felől akar lejutni Földvárra.
A többiekkel 10 óra magasságában találkozunk a Kerék Csárdánál!
Mindenkinek széles utat!
BALMENKÖZ!
Köszi, de én nem sportdobot szeretnék rá készíttetni, hanem mint a gyári kúpos rövidcső :-)
Bár itt ez az XJR jól néz ki a rövid sportdobbal. De nekem a többi sportdob tól hosszú. olyan, mint ez a nagy trombita ami most van.
Elnézést, hogy beleszólok! Nekem ugyan nem GSX-1400-em van, de a két motor közöt van némi hasonlóság.
kenray!
Mivel én is ceglédi vagyok, ezért ismerem a Finster csöveket. Nem minősíteném, de én nem ajánlom.
Szintén itt készít egy másik úriember is kipufogókat. A linkeken található képek önmagukért beszélnek: http://www.pegasusracing.extra... link
innét rendeltem , nem tom hogy kik csomagolnak , de cégen belül vót ammár tuti