Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lenne még 1 résztvevő a találkozóra!
lehet még?
találkozó szept.15-én Dunaföldváron.
Névsor:
- jana
- gsxtuci
- Steve
- SzobCsab
- abolcskei
- GsxImre
-
Bocsi egyszerre ment! Most akkor mégegyszer
Névsor:
- jana
- gsxtuci
- Steve
-
-
- SzobCsab
-abolcskei
Névsor:
- jana
- gsxtuci
- Steve
-
-
- SzobCsab
- GsxImre
Névsor:
- jana
- gsxtuci
- Steve
-
-
- SzobCsab
Névsor:
- jana
- gsxtuci
- Steve
-
-
Szevasztok Egynégyesek!
Na, még jóóó hogy én is ott leszek 15.-én!

Öröm látni ezt a találkozós felbuzdulást!
Remélem az időjárás is mellénk fog állni.
találkozó szept.15-én. névsor jana
gsxtuci
én is jövök!
találkozó szept.15-én. névsor jana
Hello!

Cserél már valaki kormánycsövet a motoron?
Mikor elöszőr ráültem, az óta fél tenyérrel fogom a markolatokat, és fél tenyérrel a kormánysúlyokat. Így találom kényelmesnek és elég szélesnek a fogást. De így meg nem érem el a kapcsolókat.
Meg ha megrángatjátok a végét , nem tűnik túlságosan merevnek sem, bár ugye az a gumiágyazású befogoknak is köszönhető.
Szivesen olvasnék egy két tipust amit probáltatok , használt(at)ok. Ha tehetitek tipusnévvel , beszerzési forrással , és árral részletezzétek.
Köszi előre is a tippeket.
Üdv.
István
...és ha pisztolyfúróval tekerte bele, akkor még az se!
Hi!
Lehet, hogy azért nem írt semmit a Jana, mert csak olaj meg üzemanyag kellett a gépbe!
...tud egyet olcsón?
Nincs valakinek feleslegben egy olajhűtője? Vagy esetleg egy olcsón? Cimbi megrongálta a sajátját...
Hello!

Én megint értetlenül állok ez elött a kép elött. Gondolom Jana örül neki , hogy összegurigázott ennyit. De ha már ezt az örömét meosztja velünk , és szívesen olvasnék egy két fontosabb mérföldköröl is, tapasztalatokról, amivel minket felhasználókat segítene. (Ha itt járnék én akkor már biztos bövebb lenne az én élményeim tárháza is, mellyel szaporítanám a hozzászólásaim, de nekem az 50-es másik fele az elöző gépemben maradt. Vagy csak én érzek készetetést erre?)
Másik fórumon volna még rengeteg hely arra hogy informáljon minket nagyobb beavatkozásokról (szelepállítás, vezérlés,kormánycsapágy, mintudoménmégmi stb...) , érdekes észrevételekről , túratapasztalatokról. Mert így csak úgy tűnik az egész, mintha középsztenderen pörgött volna bele az ötvenes.
Üdv
István
Ui: "És ez nem egy rosszindulatú megjegyzés , pusztán egy észrevétel volt részemről ismét!"
azt nem bírja ki
Én ma egész nap a Mátrában gurultam.
Na, nem majrécsíkot koptattam, "csak" motoroztam.

Sajnos Mátraszentimrén leégett a kedvenc kajáldám, a Szlovák csárda.
Így maradt a Vidrócki csárda.

Amúgy az egész Mátrára kilehetett volna tenni a megtelt táblát. Főleg az autósak miatt, motorossal hébe, hóba találkoztam.
Szevasz Jana!
Nem mondom szép kerek szám! Gratula!
Remélem a 100000-es állást is megosztod velünk!
A gépen biztosan nem fog múlni!
kész!
Szeva Csaba!
Ja, tényleg ezen még dolgozni kell!
Csak nem tudom, hogy a hason e inkább, vagy a pólón...
Ilyen póló nem is kell! Ennek ki van nyúlva a hasa!
Tuci!
Most már láttad a pólót.
Ha még mindig szeretnél ilyent, akkor tudasd velem!