Cserél már valaki kormánycsövet a motoron?
Mikor elöszőr ráültem, az óta fél tenyérrel fogom a markolatokat, és fél tenyérrel a kormánysúlyokat. Így találom kényelmesnek és elég szélesnek a fogást. De így meg nem érem el a kapcsolókat.
Meg ha megrángatjátok a végét , nem tűnik túlságosan merevnek sem, bár ugye az a gumiágyazású befogoknak is köszönhető.
Szivesen olvasnék egy két tipust amit probáltatok , használt(at)ok. Ha tehetitek tipusnévvel , beszerzési forrással , és árral részletezzétek.
Köszi előre is a tippeket.
Üdv.
István
Én megint értetlenül állok ez elött a kép elött. Gondolom Jana örül neki , hogy összegurigázott ennyit. De ha már ezt az örömét meosztja velünk , és szívesen olvasnék egy két fontosabb mérföldköröl is, tapasztalatokról, amivel minket felhasználókat segítene. (Ha itt járnék én akkor már biztos bövebb lenne az én élményeim tárháza is, mellyel szaporítanám a hozzászólásaim, de nekem az 50-es másik fele az elöző gépemben maradt. Vagy csak én érzek készetetést erre?)
Másik fórumon volna még rengeteg hely arra hogy informáljon minket nagyobb beavatkozásokról (szelepállítás, vezérlés,kormánycsapágy, mintudoménmégmi stb...) , érdekes észrevételekről , túratapasztalatokról. Mert így csak úgy tűnik az egész, mintha középsztenderen pörgött volna bele az ötvenes.
Üdv
István
Ui: "És ez nem egy rosszindulatú megjegyzés , pusztán egy észrevétel volt részemről ismét!"
lehet még?