Javasolt program 29.-re.
- 10 órakor találkozó a gyöngyösi TESCO parkolóban.
- Gurulás a Mátrában kb. 13 óráig Majd vissza Gyöngyösre.
- Kaja, szalonnasütés Imre garázsánál, ameddig van mit falni.
- Újabb gurulás, a helyszínen megbeszélt útvonalon.
Más javaslat?
Hello!
Szépek voltak.
Én is ott voltam már 17.33 kor , de már csak a felmosónőt találtam ott, meg a keréknyomokat! Azért felvonultam és integettem mindenkinek a városban... !
Üdv.
István
Bármilyen másik tipped is van a motor cserélésére az rögtön elmúlik, ha ezzel véletlenül csak egy kört is mész!
Szerintem ha benézel a http://www.gsx1400.hu/index.ph... oladalakra ott még a maradék kételyeid is elszállnak!
Gondoskodó kezekben, semmilyen problémával nem találkoztam. Ezt bövebben jómagam részletezem abban a néhány okoskodásomban mellyel tarkítom a másik fórum hasábjait.
2002-ben ültem először ilyen motorra, nekem ez a második, de harmadszorra is ilyet vennék!
Talán annyit megjegyzés képpen , hogy a régebbi kétcsöves példányok minősége egy árnyalattal jobb néhány tekintetben , ezt tapasztalatból mondom (a K3 -asom mellet a barátom K6-osával is szoktam foglakozni...). Természetesen az nem veszi észre aki nem veszi nagyító alá az eltérő évjáratokat. De ezen a különbségek miatt sem veszítenek semmit a fényükből, minthogy maga a formavilág (klasszikus) sem veszített semmit a mi szemünkben az elmúlt 30-40 évben!
Ja és a lényeg, olyan mint egy wellness központ az ezzel való motorozás! Az egyéni fájfdalommentes csúcsom (többek már kivülről fúják) görögország "nonstop" 24 motorozás oda és 24 óra visszafele is (1200 km az akkori 2003-as kátyus bulgár és szerb utakon autópálya nélkül).
Mennyire időtálló a gép blokkja?Természetesen itt nem arra gondolok hogy ha hidegen tiltáson forgatom!(Ez nem is jellemző rám,szeretem a gépeimet)
Szóval egészséges használat mellett km-ben mennyi lehet az élettartam?
Több zsibbasztó kérdésem nem lesz megigérem..
Szevasz Czegle!
Örülök, hogy Nyíregyházáról eljöttél a találkozóra és hogy találkoztunk!
Én támogatom a tokaji találkozó gondolatát, szerintem valamikor jövő május környékén lehetne egy 2 napos bulit csinálni ott. Szép környék és gondolom ritkán jár arra a többség.
Vélemény?
én is csak ajánlani tudom az egynégyest!
friss tapasztalat : 640 km -t mentem vele a találkozó napján, és nem fájt a derekam!
nekem csak 5 hónapja van, így nincs túl nagy tapasztalatom, de előtte nekem is volt intruderem(IMÁDTAM). de! EZ JOBB!
üDV!
ui: ász volt a találkozó! LEGKÖZELEBB TOKAJ? ÉN MEG TUDOM SZERVEZNI, CSAK AZ IDŐPONTOT KELL MEGTALÁLNI! VAGYÍ A BALATON! AZTÁN KÖRBEMOTOTROZZUK
- 10 órakor találkozó a gyöngyösi TESCO parkolóban.
- Gurulás a Mátrában kb. 13 óráig Majd vissza Gyöngyösre.
- Kaja, szalonnasütés Imre garázsánál, ameddig van mit falni.
- Újabb gurulás, a helyszínen megbeszélt útvonalon.
Más javaslat?