Azért igényesebben is összerámolhatták volna nem?
Nem baj legalább egy kicsit ismerkedik az alkatrészekkel.
Szerencsére létfontosságú szerveket a gyárban rámolják össze.
Igen, vgül is az. MZ stílus. Olyan egyszerűen motor és kész. Nem agyonburkolt sportgép, nem bokorugró, nem csopper, csak egyszerűen "motor". Szal olyan MZ. :-)
Egyébkét ma bátyám elvitte egy karikára az új masinát, csak hogy tankoljon egyet. Állítólag vaddisznó a bandithoz képest.
Attól eltekintve, hogy a kormány mjd leesett róla, mert úgy van összerakva...
Ja, a szalonban felrakták neki a plexit. Hát azt látni kéne... És ezek nevezik magukat "szerelőknek"...
Igen, ha sport gépet akarok akkor nem GSX 1400-at veszek hanem Hajabusát.
Ez egy klasszikus motor kinézetű motor. Bár a kiállításon beszélgettük, hogy egy kicsit emlékeztet az MZ stílusra(csak egy kicsit vastagabb.
lehet roszkor voltam rosz helyen.
Gsx-1400 honlapra.
Mondjuk így.
Szal a plexi valahogy előrébb van, nagyon nem jó a dolog. Én is nyertem a mocicserével: megkaptam a motortakarót, mert nem fár rá a GSX-re!
Tükröket, lámpát, ilyesmiket amúgyis állítgatni kell. És végig kell ellenőrizgetni az egész mocin a csvarokat, anno a Banditnál is így történt.
De gyönyörű ez a GSX! Keresek róla ey képet, bár asszem csak kicsi van...
Nem baj legalább egy kicsit ismerkedik az alkatrészekkel.
Szerencsére létfontosságú szerveket a gyárban rámolják össze.
Egyébkét ma bátyám elvitte egy karikára az új masinát, csak hogy tankoljon egyet. Állítólag vaddisznó a bandithoz képest.
Attól eltekintve, hogy a kormány mjd leesett róla, mert úgy van összerakva...
Ja, a szalonban felrakták neki a plexit. Hát azt látni kéne... És ezek nevezik magukat "szerelőknek"...
Ez egy klasszikus motor kinézetű motor. Bár a kiállításon beszélgettük, hogy egy kicsit emlékeztet az MZ stílusra(csak egy kicsit vastagabb.
De mit lehet tenni? Szerintem egy ilyen mocira nem illik a sportdob...
Nembaj, majd te közvetítessz. Széles utat a bratyesznak!
Tegnapt hoztuk el a gépet, még 0 km-es.
De mindenki a saját lovát dicséri