Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!

Apámnak van egy GSX1400-e, de ő leginkább túrázgat vele, nem 220-al hasít.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy gyárilag mennyi az 1400-es végsebessége?

Aztán a másik hogy hallott e valaki olyanról, hogy franciaországból lehet rendelni egy alkatrészt, vagy nemtom mit, amitől 1-es ben és 2-esben a 100%-os teljesítményt adja le a motor, nem pedig a gyári 50 vagy asszem 60%ot ?
Ha valakit érdekel,

DUNLOP D 207 RR, ELSŐ+HÁTSÓ , gyári új

48.000 Ft
Köszi a figyelmeztetést! Én a Louis-os árból indultam ki. Ha valakit érdekel 15 eFt-ért odaadom a légszűrőt.
A légszűrőt kicsit drágán adod. www.fullsystem.hu/
Hali...hát sajnos nem szép látvány egy ilyen törött egynégyes....:(
Visszatérve a dobra nagyon bitang hangja van a sportcsöves 1.4-eseknek....négy az egybent már hallottam de kétcsövest csak videón.....
Sziasztok!
SzobCsab vagyok, a Pilisi Sólymok Motoros Klub tagja. 3 éve hajtom az 1.4-esemet. Sajnos a sűrű élet miatt még csak 15e km-t tekertem bele.
8e km után gariba kicserélték az első féktárcsáimat, mert fékezéskor rázott a motor eleje.
9e km-t bírt a gyári hátsó gumi, és kb 13e km-t az első.
Most Metzeler MEZ6 túra gumik vannak rajta, keményebbek, nehezebben melegszenek, de már most látszik, hogy többet fognak bírni.
Ezen kívül semmi problémám nem volt vele július 13-ig, amikor elém ugrott egy őz. Most Gergőéknél, a 17.kerületben várja a sorsát. Nem szeretem a hangos motorokat, de a baleset után erősen gondolkodok két sportdobon. Ha valakinek van tapasztalata sportdobbal 1.4-en, szívesen fogadom!
Használjátok ki a jó időt!

Vadmentes, széles utat!
SzobCsab
Sziasztok GSX tulajok!
Sajna én már egy hónapja nem vagyok az, de ami Titeket érdekelhet maradt még egy-két alkatrészem
hozzá:
- 4 db NGK iridium gyertya, bontatlan, 10000 Ft (gyári ára 16 euro/db)
- 1 db K&N sportlégszűrő, bontatlan, 20000 Ft (gyári ára 86 euro/db)
- 1 db láncszett, bontatlan, 20000 Ft
- DUNLOP D207 RR első-hátsó gumi, vadi új, 55000 Ft

Elérhetőségem: 20/4837844
E-mail cím: mocilacko@freemail.hu
A hátsó telóból szivárgott az olaj, de már nem a gari idő alatt, de kb. 5000 Ft-ért megjavították.
Ez legyen a legnagyobb hiba :-)
Szevasztok!

Kérdés: hallottatok már beármiféle garanciális problémáról GSX1400-zal kapcsolatban?
Hát az úgy volt, hogy a motor mellé kapta ajándékba, gyári plexi, 20.000 Ft.
Nagyon dicsérte a tesó, hogy jobb szélvédelme van ezzel, mint a fejidomos Bandittal. Aztán elment Kakasdra a Yamahásokhoz, látott egy csomó szép meztelen gépet, és inkább leszedte.
Egyébként nem motorozik gyorsan, 120-140-es utazónál álltólag így is kényelmes.

A GSX fórumon adta el az egyik srácnak, neki is kék-fehér GSX-e van. Nem tudom mikori, de asszem fekete kerekű volt, azzal a háromszög mintájú kékkel a tankján. (és asszem kék bőrruhája van)

Szélvédelem:
Én csak a plexi nélküli állapotában mentem vele. Szembeszéllel már 130-nál is drasztikus.
Mind1, neki most így tetszik. Minden héten mást akar a gyerek, nehéz kiigazodni rajta.

Én meg csak júliusban mehetek korlátlanra...
Utána elég sokszor el fogom csórni a mociját, ahogy most ő az autómat.
Plexi nélkül nagyon gázos menni vele.
Kb. 40-50-el többel mehetsz kényelmesen, ha rajta van.
Ha valaki nem megy hosszú távokat nem annyira zavaró, de több száz km után igen.
A 343-at ha megnézed sz.tem az jól nézki.
12.000 ért vettem anno.
Írtad, hogy a bátyád leszedte a plexit.
Nem tetszett neki, v. v.mi más oka volt?
Igen!
Már több mint egy hónapja nem írt ide senki.
Valamit kell írnom ide. Talán ha felkerül a fenti listára, észreveszik, hogy még mindig van ilyen topik...
HA VALAKIT ÉRDEKEL HASZNÁLT GIVI DOBOZSZETT KATT A TL FORUMRA
Sziasztok! Ne haragudjatok, hogy bepofátlankodok. Lacinak hívnak és szombathelyi vagyok. Nekem is GSX1400-en van, egy gyönyörű K4-es. Sajna mivel családalapítás előtt állok kénytelen leszek eladni a kicsikémet. Ha esetleg valakit érdekelne: 2004 decemberében vettem, 7000 km-t motoroztam vele. Tehát éppen hogy be van járatva. 6000-es szervíz megvolt. Van rajt egy füstszínű Puig plexi és egy egyedi csomagtartó. Nagyon sajnálom mert hihetetlenük jó motor. Amit szeretnék érte:1820000Huf.
Nekem van rajt kb. 900.000huf hitelem, de lehet hogy azt is át lehet iratni. Tel.számom: 20/4116920
ne parázz
te legalább tisztogathatdo .
én még asztse, és én 2007 01 02-ig el vagyok tiltva a motorozástól. tehát
ez az evo-n készült
SZIASZTOK
SZERINTETEK JÓ A GSXR 600???
AGY 750-EST ÉRDEMES ENNI???
SEGÍTSETEK MÁR LÉGYSZI,KÖSZ
Leírom a mai fejleményeket:

Első: Kimentem autóval a várost megkerülő útra, ahol teszteltem a GSX-et. Iszonyatosan jó a gép. :-) Menet köben annyira könnyűnek tűnik, annyira jól kezelhető, hogy az valami hihetetlen. Először azt hittem, hogy mivel jóval hosszabb az áttétele mint a Banditnak, ezért 6.-ban már gyenge lesz. De nem, rohadt jól húz. Még járatós a masina, így 4000/min-ig sem húztam. De nagyon jól megy, pontosan ívre lehet enni a kanyarban, szóval király.

Második: Jöttem hazafelé autóval, amikor a városba jövő főúton megelőzött kb. 5-6 motor. Szépen lehúzódtam, elengedtem őket, gondoltam addig jól megnézegetem a gépeket. Aztán mi volt a leghátsó moci? Egy fekete XJR. :-) Gyorsan végigkergettem őket a városon a Duna-partig, aztán beszélgettem egy kicsit a tulajjal, jó fej volt a srác. :-)

Harmadik: Most mehetek tanulni.
Sziasztok!

Yoshimura: Olyan nyomásmérő óra kell, amely 0-tól (-1)! bar-ig mér nyomást (tehát vákumot). Ilyenkor az alapjáraton mérhető érték kb. (-0.3) bar környékén lesz szívócsövenként.
Egyébként ez lényegtelen a beállítás szempontjából, a lényeg, hogy a szívócsövenkénti értékek azonosak legyenek alapjáraton.
Én anno egy! órával állítottam szinkront a GSX-R 750-esemen. Kb. 5-ször olyan meló mint néggyel, de meg lehet csinálni.

Többiek!

Motoroztatok már! Meséljétek már el, hogy milyen érzés! Februárban eltörtem a bokámat és még két hétig csak tisztogathatom a kicsikémet.
Szerintem Csongrádon tuti . Raptor kipufogókat gyártanak , ha ez megfelel ...
Tudtok e segiteni abban, hogy hol tudnak karbon hélyat készíteni kipufogó dobokra értelmes minőségben?
K4-es GSXR600 fojtószelep szinkronizálásnál mennyi a beállitandó érték (hg/cm)?Folytószelepenként!Ganxta Gergőhöz vezéreltek Fentről!!!!!!! segits ha tudsz!