Szia!
Köszönöm!
Megbeszélnéd vele?
Nem szeretnék csak úgy ismeretlenül ráírni, hogy kellene egy sárvédő.
Marad az üvegszál, színre szeretném fújatni.
Beindultam rá, már a festőt is lebeszéltem :)
Még egyszer köszönöm!
Nem kell ehhez emil cím,nem titkos akció ez. Van itt a sportmotoron egy fiú koos66,ő gyárt minden félét üvegszálból,kevlárból.A külömbség annyi,hogy az üvegszálat még fényezni kell,az kijön mondjuk tizen körül,a kevlár önmagában is felszerelhető ha tetszik valakinek a mintája.(én nem esek hasra tőle)Az azért drágább is.A továbbiakat mind vele kell megbeszélni,ár stb.. Én csak a formát adom kölcsön,ajiba
Szia!
Élnék az ajánlatoddal, egyben köszönöm a segítséget!
Miből legyen az jó kérdés, mi a kettő között a különbség?
Végül is nekem jó az olcsóbb is. Ahogyan számolgattam mindent,kicsit kezdek besokallni :(
Ha tudsz írj légyszíves egy pontos összeget.
Kell egy szárvédő :)
Előre is Köszönöm!
Tony
Na jó a betükben belinkeltem,de sárvédőben tudok segíteni.A gyári levan másolva az öntőforma itt van nálam,fiú is van aki megcsinálja,az ára pedig attól függ miből szeretnéd:üvegszál,vagy kevlár.Kb 14e ft.
Bocs! Rosszul fogalmaztam, nem az Eday nem szállít Magyarországra hanem aki a tankot és a farokidomot hirdeti, és a tanknál a postaköltség is kérdéses, lehet drágább mint a tank :(
Festésen gondolkodom, bár a gyári fényezést nem szeretem elcseszni, sajnos nem találok tankot sárvédőt és farokidomot megfelelő árba, ha lenne azt fényeztetném le és a gyári maradna, de nagyon úgy néz ki, hogy a gyárit kell átfényezni, matt feketére.
Megoldódott, ahogyan itt már írtam ,nem az első GSX-em az előzött a csapattársam vette meg tőlem azon rajta van a krómozott felírat, rá kérdeztem nem-e cseréljük el, és elcseréltük :)
Köszönöm!
Megbeszélnéd vele?
Nem szeretnék csak úgy ismeretlenül ráírni, hogy kellene egy sárvédő.
Marad az üvegszál, színre szeretném fújatni.
Beindultam rá, már a festőt is lebeszéltem :)
Még egyszer köszönöm!