Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Köszönöm!
Megbeszélnéd vele?
Nem szeretnék csak úgy ismeretlenül ráírni, hogy kellene egy sárvédő.
Marad az üvegszál, színre szeretném fújatni.
Beindultam rá, már a festőt is lebeszéltem :)
Még egyszer köszönöm!
Nem kell ehhez emil cím,nem titkos akció ez. Van itt a sportmotoron egy fiú koos66,ő gyárt minden félét üvegszálból,kevlárból.A külömbség annyi,hogy az üvegszálat még fényezni kell,az kijön mondjuk tizen körül,a kevlár önmagában is felszerelhető ha tetszik valakinek a mintája.(én nem esek hasra tőle)Az azért drágább is.A továbbiakat mind vele kell megbeszélni,ár stb.. Én csak a formát adom kölcsön,ajiba
Itt az e-mail címem : tony.bulldog@gmail.com
Szia!
Élnék az ajánlatoddal, egyben köszönöm a segítséget!
Miből legyen az jó kérdés, mi a kettő között a különbség?
Végül is nekem jó az olcsóbb is. Ahogyan számolgattam mindent,kicsit kezdek besokallni :(
Ha tudsz írj légyszíves egy pontos összeget.
Kell egy szárvédő :)
Előre is Köszönöm!
Tony
Ok. Köszönöm!
Na jó a betükben belinkeltem,de sárvédőben tudok segíteni.A gyári levan másolva az öntőforma itt van nálam,fiú is van aki megcsinálja,az ára pedig attól függ miből szeretnéd:üvegszál,vagy kevlár.Kb 14e ft.
Igen ilyen van ,mármint van aki nem szállít hozzánk..sajnos.
Sok szerencsét a kutatáshoz ha látok valamit jelzem.
Üdv: Pörge
Bocs! Rosszul fogalmaztam, nem az Eday nem szállít Magyarországra hanem aki a tankot és a farokidomot hirdeti, és a tanknál a postaköltség is kérdéses, lehet drágább mint a tank :(
Jó éjt Az első tárcsáimat Ebay-en vettem és házhoz hozta a DHL.......
Léptem, Jó éjt.
Ebay, nem szálit Magyarországra :(
Bontót nézegettem nem igazán van :(
De valami elvetemült árat mondtak, ha lenne.
Ebay? Vagy a Kakasdi bontó? próbáltad már?
Festésen gondolkodom, bár a gyári fényezést nem szeretem elcseszni, sajnos nem találok tankot sárvédőt és farokidomot megfelelő árba, ha lenne azt fényeztetném le és a gyári maradna, de nagyon úgy néz ki, hogy a gyárit kell átfényezni, matt feketére.
Gondold át mit akarsz még alakítani rajta és milyen lesz az összkép....
Tervezgess időd van, én a téli időben csináltam minden átalakítást főképpen.
Én még filózok, nemtom eldönteni :)
Én a GSX-nél maradtam mert átkereszteltem amikor átfaragtam a vasat GSX 1402-re.....
Gondolkodom a mintán és, hogy mi legyen rajta GSX vagy GSX 1400
Nekem is lézerrel vágják ki savállóból, szívességet tetem az illetőnek és bartelba megcsinálja nekem.
Azok lézerrel vannak kivágva lemérem neked holnap és küldöm a méretet.
Valóban előbb az oldal feliratra gondoltam , hogy az kell.
Ez gyors volt gratula...........
Kicsit elbeszéltünk egymás mellet, a hűtőtakarón lévő GSX felirat betűire gondolt :) Nem akarok túl nagyot vagy esetleg túl kicsit csináltatni.
Megoldódott, ahogyan itt már írtam ,nem az első GSX-em az előzött a csapattársam vette meg tőlem azon rajta van a krómozott felírat, rá kérdeztem nem-e cseréljük el, és elcseréltük :)
Nincs mit szerintem gyártasd le.........amúgy is csak a sisak háló miatt van olyan pereme......
Lemérem de szerintem csak autó szalonban kapsz ilyen kicsi méretben mert a sima "tuning betűk" nagyobbak én is rendeltem .....
Ok. Olvasom!