Megállt mint a szög,teljes a tanácstalanság. Bár utólag gondolkodva,régebben a haveromé is így állt meg,pont alattam,és ott akku baj volt csak.De mivel ünnep van,nem tudok venni másik aksit.Soha többé nmem veszek drága,márkás bazári vackot, inkább áttérek a frankó hamisíthatatlan kínai termékre
Szia Rolcsi73!
Igen a jobb oldali rendszerhez hasonló van az enyémen is.
Az irányjelzők pedig ledesek és fehér az "üvegük".
Jó tervezgetést és faragást.
Üdv: Pörge
Lehet igazad van!Majd odapróbálok vmilyet.Viszont arra hátsó műanyag sárvédőmonstrumra ki kell találni vmit.Valaki cserélte már le?Nézetm,hogy egyben van az egész ülés alatti műanyaggal:(.Pedig van fasza az ebay-en.Meg persze Rizomában is olcsó pénzért.
Bármi jó rá ki mit szeret,hogyan vezet.Eddig ami a legtovább bírja az a Z6 Metzeller,vagy a Pilot road..Kb 15000 km.Volt már Conti road attack,az 8000 km.Conti motion 4000 km.Conti race attack 5000 km.Gyári 11000 km.
Nekem a cegesen Pilot road van, az unneplosre BT023-at vettem a BT020helyett, mindkettovel elegedett vagyok, bar mindket motor OFF es vagy 50kiloval konnyebbek, mint a GSX.
Véletlenül.Most adtam el a 2010' CB600F Hornetem és egy ismerősömnek voltegy GSX-e amit újonnan vett szalonban 2007-ben.55éves ürge és 10.500-at rakott bele.Karcmentes zsír gép!Kipróbáltam és beleszerettem:)Pedig nem gondolkodtam ilyen motorban.Holnap majd lefotózom.
Gratulálok és üdv a fórumon!
Dobj egy képet róla.
Pénztárca függő, nekem ebben még nincs tapasztalatom, a 2009-es szezont nyomtam le egy GSX-el, most 1hete ültem ismét egy GSX-re.
Miért választottad a GSX-et?
Sziasztok!
Tegnaptól én egy "dagi" tulajdonosa vagyok és mégy a gyári gumi van a gépen.Bridgestone Battlax BT020R.10.500km van benne és cserélnem kell.Szeretnék tanácsot,véleményt kérni ,hogy ki mit használ,ajánl!
Köszönöm!
Eddig majdnem az összes mocimon volt / kivétel az Intruder mert arra króm miatt nem tetem rá / és egyiknél sem tette tönkre a fényezést bízok benne ezen se. Rendszeresen tisztítom.
Nincs valakink egy felesleges fekete tankbőre, esetleg a tankja?
Vevőlenék rá.
Előre is köszi!
Az RMC-nél zselés típusmegfelelő 9800ft. volt szezon kezdetén....
és működik.
Csak egy tipp.
Igen a jobb oldali rendszerhez hasonló van az enyémen is.
Az irányjelzők pedig ledesek és fehér az "üvegük".
Jó tervezgetést és faragást.
itt olvasgathatsz bővebben is a témáról
http://www.sportmotor.hu/motor...
Nem fogod megbánni.
Dobj egy képet róla.
Pénztárca függő, nekem ebben még nincs tapasztalatom, a 2009-es szezont nyomtam le egy GSX-el, most 1hete ültem ismét egy GSX-re.
Miért választottad a GSX-et?
Dagi? Nem lehetne kicsit bővebben?
Tegnaptól én egy "dagi" tulajdonosa vagyok és mégy a gyári gumi van a gépen.Bridgestone Battlax BT020R.10.500km van benne és cserélnem kell.Szeretnék tanácsot,véleményt kérni ,hogy ki mit használ,ajánl!
Eddig majdnem az összes mocimon volt / kivétel az Intruder mert arra króm miatt nem tetem rá / és egyiknél sem tette tönkre a fényezést bízok benne ezen se. Rendszeresen tisztítom.