Van valami búgó hangja a motoromnak. Kb. 2500-3000 fordulatig hallani. Olyan ikaruszos jellegű. Lehet, hogy csak hipochonder vagyok, és eddig is volt, csak nem tűnt fel, meg mindig füldugóval megyek. Most hétvégén vettem észre, az M0-on a betonfalas résznél, ahol a fal elég jól visszatükrözi a hangokat. Azóta máshol is mindig hallom, de ugye most pont erre figyelek. Más nem tapasztalt ilyet? Olyan mintha a generátorból, vagy a váltóból, esetleg a lánctól jönne, de egyértelműen a bal oldalról. Érdekes, hogy csak terhelés alatt hallatszik, azaz ha középállványon pörgetem a kereket, akkor nem hallani. Gyorsításkor 2500-nál elkezdi, 3000-nél elhalkul. Érdekes, hogy csak 3-4-5-6 fokozatokban csinálja, de ha felgyorsítok és behúzott kuplunggal gurulok, akkor 2-esben is hallatszik.
Ötlet?
Sziasztok !
Egy barátomnak szüksége lenne egy jobb első lábtartó konzolra + egy fékkarra. Ha valaki tudna segíteni,vagy bontókat ajánlani azt megköszönném !
Bakker, csak az én tárcsám nem görbül el? (kopp-kopp)
Javaslom az ebayt. Van occó kici kínai noname (ha be mered vállalni), vagy valami márkásabb. Vagy elkunyerálod Pörgétől amit lecserélt. Ha jól emléxem, ő nem görbeség miatt cserélte le.
Szia Pörge.
Ha elég mail cím akkor: 1.jacis@gmail.com
Ha nem akkor mail-en megadom a telefonszámom.
Idén kétszer voltunk kint. Egyszer kimentünk májusban Aradra ez csak egy nap volt. Utána kimentünk júniusba is Tordára. Ez két napos volt. Kecskemétről indultunk a határig a 4-es úton mentünk ki. Utánna Romániában az E60-as uton mentünk amit követett az A3-as.
Az utak meglepően jók. Ha Torda közelében akartok megszállni akkor a Ciprian szállót ajánlom. Imádják a magyarokat (az a rész még mindig nagytöbbségben magyar nyelvű). A túra nekem 60K-ba került, de az egyik cimborám 50-böl is kijött. Merre akartok majd menni Romániában?
Szia Laci!
Köszönöm szépen
Ha jól látom Te mostanában voltál Erdély irányában ha adnál egy elérhetőséget szeretnék veled beszélni mert mi szeptemberben készülünk innen Szegedről egy egy naposra és kérnék infót a tapasztalatodról merre meddig jutottatok és milyen úton.
Üdv: Pörge
Szia Rosi!
A dupla is szét dobható de ha rendszeresen karban tartod nem kell szerelni
Amúgy a leömlők a gyengébbek kedvéért még be is vannak számozva, hogy ne tudd eltéveszteni a helyét.
Az egycsövesnél nem kell semmi ákom-bákom.Mivel simán leszerelhető,darabonként meglehet sikálni bármivel.Bár én még mindig a rendszeres tisztításban látom a megoldást.Nem kell elhanyagolni és kész,nem csak ez,de minden motor megérdeml ennyit
Szép munka és igazad van a duplánál vigyázni kell de azt is meg lehet csinálni szépre.....
Én chrom tisztító pasztával szoktam kezelni és ilyen lett.
Üdv: Pörge
Sziasztok!
Kérek mindenkit legyen szíves a club oldalon jelezze írásban tud-e jönni az Őszi Szegedi találkozóra.
Szeretném a szállásokat kialkudni és létszám szerint lefoglalni.
Üdv : Pörge
Ötlet?