Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jobban harapna,ha kilennének hajtogatva a fogak!
Ez nem fűrészlap,én már láttam ilyet,ez dodócsillag.Európában nem engedélyezett,de a japóknál szabad.
Szerintem nagyon "disznó"
Az a baj, hogy rossz irányba forog.
Nem rossz, a hasidom is jól néz ki nekem bejön.
Szia!
Köszönöm!
Tapasztaltam már, hogy jó, volt GSX-m, igaz csak 1 szezont nyomtam le vele.
Sziasztok! Látatok már ilyent? körfürészlapból miketlehet csinálni..
Gratula, üdv a klubban! Király gépet vettél, majd meglátod.
És lehet hogy még a karbiszinkront is megúszod
Szia!
Köszönöm címet.
Mit írjak, A hirdetésbe az adatokat láttad.
Jó állapotban van, karcok vannak rajta de nem vésessek, szervizelni kell a gyertya kivételével az még bírja / tavaly tavasszal cserélte / olajat kell szűrővel, a szelepeket ne hallani,de majd a szerelőm megnézi, karbit szinkronizálni kell az még soha nem volt, fékolaj csere. Gumik féktárcsák még jók.
Nagyon jó állapotban van, sok ujjat nem mutat, mivel volt már ilyenem.
Ma gurultam vele a városba 30km-t, rendesen teszi a dolgát.
Le cseréltem az indexeket kicsikre, kapott egy nagy mosást, kicseréltem az összes égőt. Holnap a kiput cserélem,még a másik GSX-m hez csináltattam sport kiput, szereztem anno leharcolt GSX kiput párba és abból lett csinálva a végek maradtak, így megmaradt a trombita forma, de 7-8cm-el rövidebb lett, és jó mély hangja van.
Jövőhéten a szerviz után dobok fel képet ha érdekel.
Ügyes vagy.Keress rá a bagster-ra és valami magyar címet is kiköp.Leírhatod hogy milyen így első ránézésre.
Meg van a kicsike :)
Tank bőrt hol lehetne venni?
Sziasztok!
Hiába akartam eladni a motorom, senkinek sem volt elég pénze hozzá. Így hát megmarad. Tovább fejlesztem és használom. Most éppen lánc csere előtt állok és szeretném, ha valaki fel tudná sorolni nekem azokat a meghúzási nyomaték értékeket, amelyek itt szóba jönnek.
Nagyoooon tartós. Komoly tipushiba nem ismert. Ha néha gond lenne vele akkor "a hiba nem a készülékben van, hanem a lovasban"!
A www.gsx1400.hu -n van róla pár oldal egészen böven!
Pedig azt mondta fix. Én is arra szavazok, holnap viszik el az 1.8-om és hívom is, pénteken vagy szombaton mennék érte.
A második hirdetésre a kék fehérre.Olyan pedig nincs hogy fix ár.De ha mégis lenne és egy millió a kötlhető pénz,akkor az a tuti egy gazdás gépezet.
A gép tartóssága érdekelt ..
szia.
Egyszer volt szerencsénk találkozni egy vaslovas guruláson...Bordó szürke busával mentem
Hogy-hogy eladó a mocid?
Ezt nekem számon kéne tartani?
Èn teszek rá kinem mennyi van a gépeben! Egyetlen dolog ami érdekel ( ha valaki nálamnál elörébb jár (ca 80 ekm fölött)), és olyan tapasztalata van ami még eddig nem ütötte fel a fejét.
Az idei holtszezonban is rommászedtem a kényes karbantartást igénylö részeket, az állapotokról tapasztalatokról pár oldallal elörébb írtam kis teleregényt.
Téged valójában mi érdekel, ha szabad tudnom?
"örökre vesz"
Kinek van a legtöbb megtett km az 1.4-esében?
Ezt én is nézegettem,jó vételnek tűnik.Semmi csiribiri egyszerűen egybe van igy ránézésre.
Erre gondolsz?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx_1400_gsx_
1400-5439107
Beszéltem vele, Fix ár :(
Ha most kéne választanom,a használtautón lévők között a második hirdetést nézném meg először,és ha tényleg olyan,ott alkudoznék.
Semmi közöm a motorhoz és a gazdájához.
Sziasztok!

Szeretnék vásárolni egy 1.4-est.
Tud valaki, megkímélt jó állapotút?
1Mill magasságában.
Előre is köszi!
Tony
Nekem igen de csak egy csöves,és a színe is házi kitaláció mivel csúnya fekete volt,az meg a halálom.De az ár döntőbb volt mint a szín
Piros fekete 1400-ed van?
Ez volt a heppem, 2cső és a legszebb szin mind közül