Nem tudsz segíteni nekem olajhűtő ügyben? Vennem kéne egy másikat. Újat vagy egy jó állapotú használtat? Milyen árban lehet, hova érdemes menjek, ahol kapok is?
Megnéztem a tv2 hiradóját,tíz percnél kezdődik a felvétel!
Kerek formája van a matricának de valamelyik motoros klub matricája lehet!
Jobbulást kívánok neki!
Szia Péter!
Köszönöm a linket a balesetről!
Tangerine ez egy 2002-es vas szerintem mert még dombor betűs a tankon a felirat és az oldalán nem az István által gyártott gombák vannak tehát szerintem nem az övé.....
Akárki az sajnálom mert nyíl egyenes úton közvetlen elé fordult a LADA és mértani középen találta el " állva ".
Jobbulást kívánok ismeretlenül is Neki(k).!
Melyik hírekben volt látható ?
Matricát csak annak adtam aki ott volt az őszi találkozón meg valóban Istvánnak küldtem postán......
Ha valaki tud valamit mikor hol vagy kiderül kivel történt írja meg legyen szíves.............
Pörge
A mai hiradóban mutatták 1 márkatársunk balesetét!
Remélem neki semmi baja nem történt!
Sötétkék volt a moci és ha jól láttam (de nem biztos) Owners club matrica volt rajta.
Szia Tangerine!
Abban ne reménykedj jól oda van az ragasztva
Tudod a türelem PUIG-ot terem előbb utóbb megtalálod a magadét.
Vagy három a Magyar igazság egy a ráadás(lassan ott tartasz).
De ha nem jön össze a tali-ig majd megyek előtted, hogy legalább lássad milyen.
Üdv: Pörge
Köszi jól.
Nem izgulok, már én is vettem pár cuccot az ebay-en, csak bosszant, hogy nemlétező cuccot árul valaki, és húzza az időmet. Elvileg a pénzt visszaküldte, de még nem néztem, hogy ideért-e.
Gyere talira, már régen voltál!
Mondjuk a 2 tavalyit sajnos én is kénytelen voltam kihagyni.
Igen. Én is ide lyukadtam ki. Ez a magyar disztribútor, ahol meg is rendeltem kb. 2 hónappal ezelőtt. Meg is ígérték, hogy 3 hét alatt beszerzik, és szólnak. Vártam 3 hetet, majd még kettőt, mikoris meguntam és telefonáltam. íekkor kiderült, hogy nincs és (egyelőre) nem is lesz. Innen mentem az ebay-re, de azt a sztorit már tudjátok.
Nem tudom figyelitek-e, hogy mindig egy lépéssel közelebb jutok a célhoz.
1. cég honlapján még rendelni sem lehetett
2. aquamannál rendeltem, de nem fizettem semmit
3. ebayen már ki is volt fizetve
4. ? a következő helyen már biztosan meglesz.
Köszi. Ez volt a kiindulópont, mikor keresgélni kezdtem. Ez a cég honlapja, de itt nem lehet közvetlenül vásárolni, csak valamelyik disztribútoron keresztül.
Ha megtudsz barátkozni a gyári másolatával,nekem van nagyon ocsóé.Ha pedig mindenféleképpen Puig kell akkor keresd meg a DR Bubót a Motorozz.hu-n ő a puig mindenttudó.
Szevasz Tangerine!
Hogy s mint?
Ne izgulj! Én is nem rég vásároltam az ebay-on, csak én féktárcsákat. Ment minden mint a karika csapás! Szóval működik a dolog.
A forrást a Tuci ajánlotta és most már nekem is fent van a vason és nagyon jóóóó. Majd teszek fel képet.
Széles utat!
Én sajnos nem tudok segíteni ebben, de fordulj bizalommal Tsanyihoz! Neki biztosan van használható ötlete.