Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasz Holgersson!
Én sajnos nem tudok segíteni ebben, de fordulj bizalommal Tsanyihoz! Neki biztosan van használható ötlete.
Szia!

Nem tudsz segíteni nekem olajhűtő ügyben? Vennem kéne egy másikat. Újat vagy egy jó állapotú használtat? Milyen árban lehet, hova érdemes menjek, ahol kapok is?
Üdv Tangerine!
Megpróbálok menni és mikor lesz?
Megnéztem a tv2 hiradóját,tíz percnél kezdődik a felvétel!
Kerek formája van a matricának de valamelyik motoros klub matricája lehet!
Jobbulást kívánok neki!
Szevasz Sanyi!
Jól működnek a féktárcsák!
Üdv Egynégyesek!
Minden évben ez megy...
Mielőbbi gyógyulást a márkatársnak!
A cikk mellékletében vannak fényképek az egyiken láthatóak a rendszám betűi UIA...
Szia Péter!
Köszönöm a linket a balesetről!
Tangerine ez egy 2002-es vas szerintem mert még dombor betűs a tankon a felirat és az oldalán nem az István által gyártott gombák vannak tehát szerintem nem az övé.....
Akárki az sajnálom mert nyíl egyenes úton közvetlen elé fordult a LADA és mértani középen találta el " állva ".
Jobbulást kívánok ismeretlenül is Neki(k).!
Szerencsére nem a SzobCsab! Neki is sötétkék, de neki két martin van rajta!
Súlyosan megsérült a híradás szerint. Már csak abban lehet reménykedni h. nem maradandó.
http://www.szon.hu/sulyosan-me...
Melyik hírekben volt látható ?
Matricát csak annak adtam aki ott volt az őszi találkozón meg valóban Istvánnak küldtem postán......
Ha valaki tud valamit mikor hol vagy kiderül kivel történt írja meg legyen szíves.............
Pörge
Basszus.
Ki lehetett az. K.Istváné sötétkék, de ő németben van elvileg.
A mai hiradóban mutatták 1 márkatársunk balesetét!
Remélem neki semmi baja nem történt!
Sötétkék volt a moci és ha jól láttam (de nem biztos) Owners club matrica volt rajta.
Megnyomtam kicsit, ügyes voltam és elvetemedett kicsit de minden jó, működik klasszul csak nem épp valami szép.
Javítható ha sérült vagy kilyukadt....hűtőssel beszélj mielőtt veszel...
Sziasztok!

Mennyibe kerül egy új vagy használt olajhűtő? Tudtok segíteni ebben?
Szia Tangerine!
Abban ne reménykedj jól oda van az ragasztva
Tudod a türelem PUIG-ot terem előbb utóbb megtalálod a magadét.
Vagy három a Magyar igazság egy a ráadás(lassan ott tartasz).
De ha nem jön össze a tali-ig majd megyek előtted, hogy legalább lássad milyen.
Üdv: Pörge
Köszi jól.
Nem izgulok, már én is vettem pár cuccot az ebay-en, csak bosszant, hogy nemlétező cuccot árul valaki, és húzza az időmet. Elvileg a pénzt visszaküldte, de még nem néztem, hogy ideért-e.
Gyere talira, már régen voltál!
Mondjuk a 2 tavalyit sajnos én is kénytelen voltam kihagyni.
Köszi, ezt a Bubót megkeresem.
Most már mindenképpen puig lesz vagy semmi.
Majd a talin lelopom Pörge gépéről.
Igen. Én is ide lyukadtam ki. Ez a magyar disztribútor, ahol meg is rendeltem kb. 2 hónappal ezelőtt. Meg is ígérték, hogy 3 hét alatt beszerzik, és szólnak. Vártam 3 hetet, majd még kettőt, mikoris meguntam és telefonáltam. íekkor kiderült, hogy nincs és (egyelőre) nem is lesz. Innen mentem az ebay-re, de azt a sztorit már tudjátok.
Nem tudom figyelitek-e, hogy mindig egy lépéssel közelebb jutok a célhoz.
1. cég honlapján még rendelni sem lehetett
2. aquamannál rendeltem, de nem fizettem semmit
3. ebayen már ki is volt fizetve
4. ? a következő helyen már biztosan meglesz.
Köszi. Ez volt a kiindulópont, mikor keresgélni kezdtem. Ez a cég honlapja, de itt nem lehet közvetlenül vásárolni, csak valamelyik disztribútoron keresztül.
Ha megtudsz barátkozni a gyári másolatával,nekem van nagyon ocsóé.Ha pedig mindenféleképpen Puig kell akkor keresd meg a DR Bubót a Motorozz.hu-n ő a puig mindenttudó.
Szevasz Jana!

Régen láttalak.
Az én gépemen is ilyen volt, és nagyon korrekt kialakítású, szép fényes fekete színben.
Szevasz Tangerine!
Hogy s mint?
Ne izgulj! Én is nem rég vásároltam az ebay-on, csak én féktárcsákat. Ment minden mint a karika csapás! Szóval működik a dolog.
A forrást a Tuci ajánlotta és most már nekem is fent van a vason és nagyon jóóóó. Majd teszek fel képet.
Széles utat!