Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok a hétvégén 600km felett gurultam ajálom megnézésre a Rácalmási kuriát megnézésre szépen renberakták ...üdv Norbet
Szia Rosi! Köszönöm!
06 30 961 0855 Hívd fel,legyártja jó minőségben olcsóért.De azért nem árt szétnézni,hátha van használt.
Sziasztok! Köszönöm a tippeket. A gumim nem kopott, a kormánycsapágyat nemrég pucoltam, zsíroztam. Valószínűleg a doboz a ludas. A kormányvéget lehet hogy kipróbálom, úgy is szeretnék egy krómozottat. Amúgy nem jellemző rám a 200 feletti tempó csak kipróbáltam. Eszméletelen állat jó ez a motor. Szeretem!
Szia Tamás!
Csatlakozom István hozzászólásához: Ha doboz volt fent akkor ne csodálkozz a kóválygáson mert az úgy működik mint egy szárny és nem biztos, hogy lefelé szorítja a gépet.
Részemről eleve kihagyom a tempó forszírozását dobozzal szerelve.
Ha gyári a kormány végsúlyod dobj rá egy nagyobbat ( esztergályos ismerős hipp- hopp meg csinálja (nekem is egy ilyen szett van rajta). Amúgy én is mentem egy keveset (370km) persze csak az olajozórendszer próbálgatása miatt.
Első osztályú és elismerés a megalkotónak (K. István barátunknak).
Végre megjött az elsőre megálmodott plexim és nem kell azt az óriás dögöt nézegetnem a vason ma fel is dobom a helyére.
Üdv: Pörge
A doboz miatt, vagy esetleg kopott gumi is lehet.
Üdv Gadoros!
Nekem még soha nem csinált ilyent a vas, pedig 2 személlyel is mentem már idén (is) kétszáz felett.
Amikor viszont szálszakadásos volt az első gumim, sokkal kissebb sebességnél is kóválygott az eleje. 200 felett sok függ attól milyen dobozok, csomagok vannak a gépen, milyen a gumi nyomás, milyen a kormánycsapágy állapota. Szerintem...
Üdv Ajonas74!
Nagy ötletem nincs konzol ügyben, de a net az általában mindig beválik.
Nekem is Kappa szettem van, csak én egybe vettem az egészet egy ismerőstől, szóval passz.
Üdv Egynégyesek!
Nekem 450 Km volt a hétvégi adag. Eger - Szatvaskö, Bükk - Mátra. Jóóóó volt.
Sziasztok! A hétvégén én is mentem 320Km-t. Fasza volt. Egyszer jobban odahúztam neki autópályán egyenesben. 220km/h-nál lassan elkezdett jobbra-balra kovályogni az eleje. Ez természetes? A láncolajzó jól szuperál.
Sziasztok! Új vagyok a fórumon, üdvözlök mindenkit!
Lenne is rögtön egy kérdésem. Nem tudjátok, hogy hol kaphatnék baráti áron hátsó és oldal doboz konzolokat GSX 1400-re? A jelenlegi dobozaimhoz kellenének. A hátsó 47, az oldasók 35-35 literesek. Kappa (monokey). Ha jól tudom, a Givi és a Moto-detail tartók is jók hozzá.
Köszönöm szépen a segítséget!
Szombat:400km
Kellemes Húsvéti Ünnepeket
Részemről köszönöm szépen és hasonló Kellemes "időtöltést" kívánok mindenkinek.
Lehetőségekhez képest használja mindenki ki a jóóóóóó időt gurulásra is.
Üdv: Pörge
Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
Üdv Holgersson!
Kattints az "Előzmény" feliratra a hozzászólás alatt, akkor mindjárt kiderül kinek szólt a válasz.
Szevasz Tangerine!
Köszi, benézek és tájékozódok.
Remélem összejön és tudok menni.
Tsanyi,

Ezt az én olajhűtőmre írtad? Újat rendelni? Mennyibe fáj?
Ez örömteli!...érdemes akkor ezt rendelni...
Máj. 13-14-15. Szlovákia, Pozsony mellett.
Nézz be az oldalunkra!
Czeglének milyen színű a motorja? Ő lakik azon a környéken (Nyírszőlős), de mintha nem kék rémlene.
Régebbi talikon is volt matrica, már évekkel ezelőtt is. Nekem is volt már a több mint 2 éve elhagyott dobozomon, meg a mostanin is, csak erről már lehullottak.
Megnyomtam kicsit, ügyes voltam és elvetemedett kicsit de minden jó, működik klasszul csak nem épp valami szép.
Szia!

Nem tudsz segíteni nekem olajhűtő ügyben? Vennem kéne egy másikat. Újat vagy egy jó állapotú használtat? Milyen árban lehet, hova érdemes menjek, ahol kapok is?
Ok, köszönöm.