Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ja, ......meg esetleg egy rosszul beállított motor vagy etanolos használat.....gondolom Te tudod ha Te szedted szét...
A magas fodulat az egyik ok másik ha nincs szelep hézag de még az anyag minöség is bejáchat..
Ilyen a 90-es évek közepén volt általános azoknál az autóknál amiket gázosra alakítottak át és még nem voltak kemény szelepülékesek és szelepesek(pl. zsiga, skoda régi vw-k, stb), de amiket már akkor is ólommentes benzinre gyártottak azok bírták.......ez egy rendellenes működés következménye lehet.....
Azt látod nem tudom...Egyébként nem akarok okoskodni , abszolut nem vagyok hozzáértő .
Nem suzuki és nem az enyém olasz sportgép!
A szelep nem ugy törik el hanem ugy ég szét..szuroláng teszi..
És leszerelte a középállványt mert az útban lett volna
Egyébként ha nem ragaszkodunk a gyárihoz ,csak a lábtartó kell . A többit pl. a sakál dobnál jó pénzért megoldják...
Volt fent a hasznaltauton egy 2005-ös eladó B.bogláron pár hónapja.Neki megvolt csinálva,egy baloldali hátsó lábtartó ,egy osztó meg a két régi cső kellett hozzá. Megpróbálom majd előkaparni a hirdetést.
Azon sokat gondolkoztam én is, de sajnos a vázat is át kell akkor lakítani, mert a közép sztender más helyen van. Meg hát kitudja ez az elektronik hogy van hangolva.Bár lehet ennek nincs is köze hozzá
Hívj
Ja és ha lesz majd több zsé, szeretném dupla csövesre átalakíttatni.
Helló!
Nekem csak a gyári átalakítására lenne keretem.
Ha így sikerülne mint a tiéd a képeken,akkor nekem tökély.
Bár a hangját nem halottam.Ebben benne maradna az E betű is.
A vizsgára ne legyen sekinek gondja, az egyik haverom vizsgabiztos.Ha ráérsz majd valamikor megkukkolnám a tiéd,és ott megtudnánk beszélni.
Ez nem egy GSX-é
A telefon számom:0670 2849 429 de nem kell azért mindjárt rohanni,előtte hívj fel és jól megbeszéljük.Mert azt tudnod kell,hogy én nem neki estem mint tóth az a..ja pi....jának,hanem vettem egy enyhén sérültet és azt kezdtük el faragni.A gyári igazi pedi lent pihen a pincében.Vizsgára, külföldre,kelleni fog az még.Már csak az E betü végett is.Úgyhogy jól gondold meg nehogy több kárt csináljunk mint hasznot.Vannak itt más lehetőségek is a hangzás kedvéért.
2xi[3212] február 13. 18:41Sziasztok én azért választottam gsx1400-est mert nem szettek szét még ilyen blokot a nagy fullgasba-bogláron ez csak jot jelent és találkoztam ami 90000 fölött járt hiba mentessen elnyühetetlen motornak tartom üdv midenkinek jo gurulást..

Akkor ezekszerint nem a tieddel történt!
Ez,hogy a picsba tört el?
Anyaghiba?!
Húha!
Csak érdekességből.. hát ha még valaki nem látott ilyent!
Rosejblee!
Kellene egy elérhetőség tel,szám/mail vagy valami és már viszem is.
Kb. mennyi ideig tart megcsinálni?
És erről lenne szó:
Hozd el és megbeszéljük.
Szia!
Ha lehetőség van rá , engem érdekelne ha átalakítanátok az enyémet is.
Szívesen és köszi dícséretet.
Köszönöm a választ!
Holnap már rohanok a bótba!
Szia! Aluminium trapéz rács, tudod az a fajta amit ha megdöntesz bizonyos szögből nem lehet át látni rajta. A baumaxban vettem talán 30x70cm es darabban. 2.700Ft volt. De azt hiszem minden nagyobb barkácsáruházban kapható.